Nasıl davranmalıyım

_Hulya_87

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2018
200
182
23
37
Içim sıkılıyor kızgınım ...
Bebeğim 4 aylik istanbulda açık kalp ameliyatı oldu eşimin annesi ve babası bursadaydı 3 hafta kaldık hastanede annesi hiç gelmedi babası ise ameliyat olcağı gün geldi ve ertesi gün gitti yoğun bakımdan çıkmasını bile beklemedi şimdi ise eve geldik ve eve gelmek istiyorlar nasıl davranmalıyım bu insanlara

Siz tek miydiniz? Esiniz, sizin anne babaniz? Bebisiniz iyidir insallah Allah sifa versin kuzuya.

Herkes kendine yakisani yapar. Kalincak yer yoksa bile insan boyle bir zamanda kalacak yer ayarlar. Otel vs mi yok koca Istanbul'da?

Esiniz ne tepki verdi bu duruma bu da onemli. Ben olsam kabul ederim ama alindigimi da soylerim, basit siradan bir ameliyat degil cunku.

Benim annem babam hastane bahcesindeki arabada yattı su an bebeğim cok şükür iyi artik sevmeye geliceklermis onları savunuyor geldi sonucta babam diyor tabiki benim sevincimde uzüntümde bebeğim ama bebegimi önemsemeyen insanları evimde görmek istemiyorum

Benim annem babam hastane bahcesindeki arabada yattı su an bebeğim cok şükür iyi artik sevmeye geliceklermis onları savunuyor geldi sonucta babam diyor tabiki benim sevincimde uzüntümde bebeğim ama bebegimi önemsemeyen insanları evimde görmek istemiyorum

hizmet etmezsin, samimi davranmazsın ama gelmelerini de engellememelisin bence.

Hastanede esime dedim ki annen gelsin yardimcı olsun dedim 24 saat bekliyoruz başında hala da esım bu saatte onları rahatsız edemem dedi aramadı

Hastanede esime dedim ki annen gelsin yardimcı olsun dedim 24 saat bekliyoruz başında hala da esım bu saatte onları rahatsız edemem dedi aramadı

Esinde kusura bakma dusuncesizin teki. Ya da sen geldiklerinde cok zor gunlerdi ama gecti 24 saat basinda durduk sagolsn annemler arabada kaldi yine de yanimdaydi diye lafi gecir. Cok sinirlendm ya

Herkesin duyarlılık seviyesi ve insanlık anlayışı bir değil.ailen gibi aynı ölçüde empati ve yardımları dokunmamış olsa da onlar da evin dış mandalı değil.neticede eşinizin ailesi,siz de onları böyle kabul edin ve asgari düzeyde ilgi ve saygı ile konuk edip,yolculayın.onlardan bir beklentiniz olmasın,onların da sizden tabii.

Içim sıkılıyor kızgınım ...
Bebeğim 4 aylik istanbulda açık kalp ameliyatı oldu eşimin annesi ve babası bursadaydı 3 hafta kaldık hastanede annesi hiç gelmedi babası ise ameliyat olcağı gün geldi ve ertesi gün gitti yoğun bakımdan çıkmasını bile beklemedi şimdi ise eve geldik ve eve gelmek istiyorlar nasıl davranmalıyım bu insanlara
Çok çok geçmiş olsun

Ulan ne pis insanlar var ya! Yedi kat yabancı olsa insan gider. Ciddi bir ameliyat olmuş çocuk. Yazıklar olsun! Valla kimse kusura bakmasın almam eve! Alırsam da kovmaktan beter eder ağzıma geleni sayarım.

Eve gelsinler ama soguk davran laf arasinda de ki; insan zor gununde yaninda olani da olmayani da anliyor sag olsun ailem hep yanimdaydi zor gunlerdi ama gecti insanlari tanimis olduk diye laf soyleyin anlasinlar

Soguk davran bence de.
Gerekirse soyle
En zor.zamaninda gelmediniz kirildim .de

Soyle
Bilsinler

Ben olsam soylerim
Soguk da davranrim

Bence kendileri kendilerini dış kapinin dış mandalı yaptılar boyle davranarak birde pazarda halam ile karşılaşmişlar gittiniz mi diye sormuş halam bir gun gitmeyi düşünüyoruz demiş bende gelsinler ama ayrı bir oda da otursunlar dedim

Eşim de ayri bir komedi annen neden gelmedi diyorum peki senin yengen niye gelmedi diyor onunla kan bağı yok ister gelsin ister gelmesin diyorum

3 hafta kalmışsınız nerdeyse 1 ay
Ben olsam eşime derdim burası senin de evin gelirlerse gelsinler karışmam ama nasıl davranacağıma asla karışma valla külahları değişiriz derdim geldiklerinde buyrun derdim çocuğumun yanından 1 dk ayrılmazdım eşim çay koyalım falan dese çayın yerini biliyorsun hadi sen ayarla derdim hep otururdum çocuğumun dibinde elini tutardım tek kelime de etmezdim.

Valla kötü günde yanınızda değillerse, iyi günde gelmelerini bir anlamı yok.

Eşiniz ailesi saygisizlik yapmayın, gelmelerini engellemeyin. Fakat hizmette etmeyin.

Back
X