Nasıl davranmalıyım

Evet esimin ailesi geldi enfeksiyon riskinden dolayı ayrı oda da oturmalarıni istedim bende bebeğin yanindan cıkmadım bebek kıyafetleri almışlar ama tesekkur bile etmedim

Gecmis olsun bebeginize. İnsALLAH cabucak iyilesir.
Benim kizim da 6ci ayinda ameliyat oldu. Esimle 3 gun hastanede yattik. Kv gormeye gelmedi. O azmis gibi bi de esimi arayip arsasiyla ilgili bir seyler diyordu. 3 gun sonra eve donduk, eve girer girmez kv yemek yapmiycakmisin, acim dedi))) 1 kere bile bebegim icin uzulmedi, kucaginda tutmadi, yardim etmedi. Ve arsa konusu 1-2 hafta evde dondu. Arsa dediyi de 1000 tl-lik bir sey. En son yemek masasinda yine tarla, yine para konusu gecince kavqa cikardim. Yeter artik, torunun ameliyat oldu 1 kere bile uzulmedin, habire para konusu actin yeter artik dedim. Ondan sonra artik kv ile arama mesafe koydum.
Siz de mesafe koyarsiniz olur biter ...

Teşekkür ederim sizede gelmiş gecmiş olsun boyle büyuk şeyler Allah kimseye yaşatmasın ben hiç bişey söylemedim zaten anlamışlardır böylede davranmaya devam edeceğim onlarinda basına geldiginde aramicam gitmicem bakalım ne olacak

gecmis olsun, bebeginiz su an kay aylik, hastaneden doneli baya oldu mu?

Doktor ziyaretçi yasağı koydu kimseyi kabul etmiyorum diyin. İnsan 7 kat ele gider onlar nasıl insanlarmış ki evlatlarının evladına gidemiyolar. Eşinizin yengenizi öne sürmesi hem komik hem acınası. Belli ki o da farkında yaptıkları ayıbın ama ailesi olduğu için savunabilmek için saçmalıyo. Tavrınızı koyun bence. Bebeğinize bi ömür sağlık dilerim Allah tekrarını göstermesin.

Evet esimin ailesi geldi enfeksiyon riskinden dolayı ayrı oda da oturmalarıni istedim bende bebeğin yanindan cıkmadım bebek kıyafetleri almışlar ama tesekkur bile etmedim
Yeni gördüm bu mesajınızı. İyi yapmışsınız.

2 hafta oldu döneli 4.5 aylik şimdi

oh valla,
hastanede cile cekmek istememisler, evde rhat etmek istemisler yani,

valla normalde esin ailesine sirf es icin saygili olmak gerekir diye dusunurum,
ama boyle bir durumda cocugumdan oncelikli hic bir sey olamaz,

kafanizda bir tarih belirleyin.
ornegin 6 aylik olana kadar misafir kabul etmiyorum deyin,
ve sadece size hastanede yardim eden kisileri o donemde kabul edin, zira onlar misaifr degil, ailedendir.

kuzura bakmasin ama zor gunumde yanimda olmayani aileden goremem, onlar misafirdir,
ve ancak davetli olduklari zaman gelebilirler.

İnşallah amin teşekkür ederim aslinda hiç umrumda değillerde bari evime gelip önemsiyorlarmiş gibi görünmelerine sinir oluyorum

Evlendiğimizden beri maddi manevi çok şeyler oldu da yinede saygılı davrandım güleryuzlü oldum ama bu durum ayrı

Evlendiğimizden beri maddi manevi çok şeyler oldu da yinede saygılı davrandım güleryuzlü oldum ama bu durum ayrı

cocuk isin icine girince,
kendi babam olsa tanimam,
kimse cocuklarimdan daha degerli olamaz.

benim kuzum ameliyat olacak, 3 hafta hastanede kalacak da babannesi dedesi gormeye gelmeyecekler,
sonra da iyilesince sevmeye gelecekler.

bu kisilere ancak videosunu falan gonderirim herhalde.

dedigim gibi cocuk kendini toparladiktan sonra nasil yabanci misafir kabul ediyorsaniz, o zaman kabul edersiniz bence.

Bir daha geleceklerini düşünmüyorum zaten gelmeden önce babası telefon ile esimi arayıp fırça atıyo niye aramıyorsun cocuğun hakkında bize bilgi vermiyorsun diyor . Gülüp geciyorum artık

gelsinler. görüp gitsinler. yapacak bişey yok.

çok geçmiş olsun.

Back
X