- 25 Eylül 2019
- 490
- 721
- 33
- 26
- Konu Sahibi yasasinozgurluk
-
Çünkü artık 2O yaşındasınız ama hala ailenizden harçlık alıyorsunuz. Her şeyinizi onlar karşılıyor büyük ihtimalle. Rest çekip gidecek ve yine oraya döneceksiniz. Bu durumda ailenizin karışma hakkı var. 18 yaşını geçtim hey istediğimi yaparim diye olmuyor işler.Arkadaşlar selam ben şehır dışına çıkmayı düşünüyorum ama bu aralar değil tabi ki virüse göre. Beni tek başıma yollamıyorlar bende anneme dedim birlikte gidelim oda tamam diyor ama beni geçiştirmek için büyük ihtimal. Çünkü annem uçaktan korkuyor otobüs desek uzun yol tutuyor. O gün geldiğinde hayır gelmem derse nasıl tepki vericem ben beni yalnızda yollamıyorlar eğer gelmezse tepkimi koyup hayır deseler de gitmeli miyim çünkü artık 20 yaşındayım
seni sevmedikleri için yapıyorlarsa, sakın dinleme onları... ve seni sevmedikleri için onları elinden geldiğince üzmeye çalış. mantıklı olan bu...Arkadaşlar selam ben şehır dışına çıkmayı düşünüyorum ama bu aralar değil tabi ki virüse göre. Beni tek başıma yollamıyorlar bende anneme dedim birlikte gidelim oda tamam diyor ama beni geçiştirmek için büyük ihtimal. Çünkü annem uçaktan korkuyor otobüs desek uzun yol tutuyor. O gün geldiğinde hayır gelmem derse nasıl tepki vericem ben beni yalnızda yollamıyorlar eğer gelmezse tepkimi koyup hayır deseler de gitmeli miyim çünkü artık 20 yaşındayım
Çünkü artık 2O yaşındasınız ama hala ailenizden harçlık alıyorsunuz. Her şeyinizi onlar karşılıyor büyük ihtimalle. Rest çekip gidecek ve yine oraya döneceksiniz. Bu durumda ailenizin karışma hakkı var. 18 yaşını geçtim hey istediğimi yaparim diye olmuyor işler.
Hiç bildiğimden değil tahmin yürüttüm:)Nerden bildiniz öyle olduğunu
Ailemden harçlık almıyorum canım 5 senedir kendi paramı kendim biriktiriyorumÇünkü artık 2O yaşındasınız ama hala ailenizden harçlık alıyorsunuz. Her şeyinizi onlar karşılıyor büyük ihtimalle. Rest çekip gidecek ve yine oraya döneceksiniz. Bu durumda ailenizin karışma hakkı var. 18 yaşını geçtim hey istediğimi yaparim diye olmuyor işler.
Erkek arkadaş için kendi ailemi karşıma almam ben. Benim bahsettiğim genel olarak gezmek tozmak farklı bir yerleri tanımak.Annen bu şekilde geçiştiriyorsa onların gözünde büyümemişsin demek zaten. Ne için gitmen gerekiyor acaba aileni rest çekicek kadar önemli? Dur tahmin edeyim. Erkek arkadaş?
Yalnız konuyu dikkatlı okuyun şuan düşünmüyorum dedim?koca 20 yasına gelmıssın nerdeyse ceyrek asıra yaklasmıssın yıllanmıssın heyt be
ya bır kızım var ve 20 yasında bana boyle oyunlar yapmaya kalksa sen gıderken ben donuyordum daha sen portakalda vıtamınsın derdım
boyle ısler cevırmeyın acık acık konusun gonullerı razı gelmıyorsa zorlamayın hele kı su corona zamanında herkes bı zahmet evınde oturabılır mı artık ya ısyan edıcem ha 5 aydır evdeyım burnumun ucunu cıkarmadım herkes sokakta anlamıyorum
Gitmesem de olur tabi ama izin yok annemle gitmek isterken ona da hayır diye yanıt gelirse çok saçmaAilenize rest çekecek kadar mı gitmeniz gerekiyor yoksa gitmeseniz de olur mu?
Konuya bağlı nihayetinde.
Annem çok Müge anlı izliyor onu da anlıyorum ama ben bu yaşımda ona teklif yapıyorum sende benimle gel diyeDaha önce hiç tek başına seyahat etmedin mi, sanki salmak istemiyor gibiler bence sen onları dinle
Bu konuda bir şey diyemem tarih olarak ama kalmak için en fazla 3 günNe için ne kadar zaman için çıkıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?