Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kv kisisel temizligine dikkat etse yani temiz koksa, gul gecinir gideriz. Ozunde kotu insan degil. O anlamda sıkinti olmaz dedim.Sıkıntı beraber yaşamak değilde ne?
Evleriniz ayrı olsa bu sıkıntıyı yaşamayacaksınız.
Annem böyle birşey yapsa, kırılsa darilsa da zorlarım banyo yapması için eşiniz söylesin annesine açık açık..
Yaptıgı corbadan kimler içiyor acaba. Ben şu an olayin o kısmındayım.Yok artık.
Yazdım yazdım sildim. Çözümsüz kaldım resmen.Kuf degil kokuyor. Keske yikanmadiginda gercekten kuflenme gibi durum olsa
Abdest bile tutmaz kiMerhaba hanimlar
Ben kayinvalidenin evinde oturuyorum. Evlendigimden beri. Sıkıntı beraber oturmak degil. Sorun kv kisisel temizligine dikkat etmiyorum. Haliyle bu durum beni oldukca rahatsiz ediyor. Bu gune kadar hep bi anne bi banyoya gir rahatla dedim. Uyudugu zaman hemen kiyafetini cikardiysa hemen makinaya attim.Gercekten kizlar hic abartmiyorum. Enson ramazanda banyoya girdi. Kendisi calisiyor esimin yaninda aile dukkani corba felan pisiriyor. Dukkandan geliyor bazen sogan kokuyor. Daha az once de soyledim kp ve esimde vardi.Lutfen yarin banyo et dedim. Hemen ustunu cikardim kp koklatti kokuyormu diyekp de hayir kokmuyor dedi. Kiyafeti kokmaz hergun degistiriyorsun dedim.ooof kizlar lutfen bu durumda ne yapmaliyim? Havalar da sicak artik bunaliyorummm.bir akil verin .
Yaptıgı corbadan kimler içiyor acaba. Ben şu an olayin o kısmındayım.
Güldürdün beni ay.Yav bu hesaba göre kadını bakterilerin yemesi filan gerekiyor şimdiye, hala hayatını sürdürebiliyor ilginçtir ki. Ay avret yerleri ne durumdadır acep ayyy ayy... Ay buram buram tövbeler olsun yürüyen kimyasal silah olmuş gadın.
Denemekten bir zarar çıkmaz. Ama utanacak olsa sizden utanırdı.Hanimlar kime yemek yapiyor kim yiyor? Konu bu degil. kizlar lutfen sizden ricam bu durumda akil verin diyorum ki acaba baskalarin yaninda utandirsam. duzelir mii. Yoksa ters mi teper
Güldürdün beni ay.
Ben tasavvur edemiyorum şu an olayı.
Bana mümkün gelmiyor ya. Insanın kafası kaşınır. Kaşıntıdan duramaz yani en azından ben öyle olurum.
Ustunde atleti vardi. Ben yarin dusa gir anne dedim. Hemn ustunu cikarip atletini kp verdi kokuyormu diyeeBence kimsenin yanında utandırmayın ya,anlamaz ki onlara da Ramazan’dan beri yıkanmadım der.Tek çare sürekli anne yıkanman lazım sağlığın için,kokuyorsun herkese yazık falan demek.Sürekli demek ama.Baksanıza anlamıyor bir kereden
Surekli soyleyincw aramizda bi garip gerginlik oluyor.Bence kimsenin yanında utandırmayın ya,anlamaz ki onlara da Ramazan’dan beri yıkanmadım der.Tek çare sürekli anne yıkanman lazım sağlığın için,kokuyorsun herkese yazık falan demek.Sürekli demek ama.Baksanıza anlamıyor bir kereden
Ustunde atleti vardi. Ben yarin dusa gir anne dedim. Hemn ustunu cikarip atletini kp verdi kokuyormu diyeeya simdi sinirden agliycam cok moralim bozuk.
Cok tesekkur ederim fikriniz icin suan agliyorum. Valla koltuga oturuyor kalkiyor oturdugu yer kokuyor.gercekten cok zor durumdayim.Ay kokmasa da yıkansın,olay koku mu sadece.Yapışmaz mı insan.Yok siz diyeceksiniz ki koksan da kokmasan da yıkan Allah aşkına yıkan yoksa bana bir seyler olacak diyin