Nasil dayanacagim

Sıkıntı beraber yaşamak değilde ne?

Evleriniz ayrı olsa bu sıkıntıyı yaşamayacaksınız.

Annem böyle birşey yapsa, kırılsa darilsa da zorlarım banyo yapması için eşiniz söylesin annesine açık açık..
Kv kisisel temizligine dikkat etse yani temiz koksa, gul gecinir gideriz. Ozunde kotu insan degil. O anlamda sıkinti olmaz dedim.

Kuf degil kokuyor. Keske yikanmadiginda gercekten kuflenme gibi durum olsa
Yazdım yazdım sildim. Çözümsüz kaldım resmen.
Açık açık bu durumun çok sağlıksız olduğunu özellikle kendisine zararı olacağını filan söyleseniz...

Merhaba hanimlar
Ben kayinvalidenin evinde oturuyorum. Evlendigimden beri. Sıkıntı beraber oturmak degil. Sorun kv kisisel temizligine dikkat etmiyorum. Haliyle bu durum beni oldukca rahatsiz ediyor. Bu gune kadar hep bi anne bi banyoya gir rahatla dedim. Uyudugu zaman hemen kiyafetini cikardiysa hemen makinaya attim.Gercekten kizlar hic abartmiyorum. Enson ramazanda banyoya girdi. Kendisi calisiyor esimin yaninda aile dukkani corba felan pisiriyor. Dukkandan geliyor bazen sogan kokuyor. Daha az once de soyledim kp ve esimde vardi.Lutfen yarin banyo et dedim. Hemen ustunu cikardim kp koklatti kokuyormu diye😡kp de hayir kokmuyor dedi. Kiyafeti kokmaz hergun degistiriyorsun dedim.ooof kizlar lutfen bu durumda ne yapmaliyim? Havalar da sicak artik bunaliyorummm.bir akil verin .
Abdest bile tutmaz ki 🙄

Yaptıgı corbadan kimler içiyor acaba. Ben şu an olayin o kısmındayım.

Yav bu hesaba göre kadını bakterilerin yemesi filan gerekiyor şimdiye, hala hayatını sürdürebiliyor ilginçtir ki. Ay avret yerleri ne durumdadır acep ayyy ayy... Ay buram buram tövbeler olsun yürüyen kimyasal silah olmuş gadın.

Hanimlar kime yemek yapiyor kim yiyor? Konu bu degil. kizlar lutfen sizden ricam bu durumda akil verin diyorum ki acaba baskalarin yaninda utandirsam. duzelir mii. Yoksa ters mi teper

Yav bu hesaba göre kadını bakterilerin yemesi filan gerekiyor şimdiye, hala hayatını sürdürebiliyor ilginçtir ki. Ay avret yerleri ne durumdadır acep ayyy ayy... Ay buram buram tövbeler olsun yürüyen kimyasal silah olmuş gadın.
Güldürdün beni ay.

Ben tasavvur edemiyorum şu an olayı.

Bana mümkün gelmiyor ya. Insanın kafası kaşınır. Kaşıntıdan duramaz yani en azından ben öyle olurum.

Hanimlar kime yemek yapiyor kim yiyor? Konu bu degil. kizlar lutfen sizden ricam bu durumda akil verin diyorum ki acaba baskalarin yaninda utandirsam. duzelir mii. Yoksa ters mi teper
Denemekten bir zarar çıkmaz. Ama utanacak olsa sizden utanırdı.

Durumunu normal saniyorsa neden utansın ki

Güldürdün beni ay.

Ben tasavvur edemiyorum şu an olayı.

Bana mümkün gelmiyor ya. Insanın kafası kaşınır. Kaşıntıdan duramaz yani en azından ben öyle olurum.

Ya Antalya sıcağında 3 gün yıkanmasam kollarım gövdeme yapışır terden ne kaşıntısı, pişik olurum isilik olurum yapışırım.
Kadın yosun bağlamıştır yav Ramazan beri diyor, türlü yerleri yeşillenmeye başlamıştır onun, çeşitli yaşam formları koloniler filan vardır gari vücudu üzerinde.

Bence kimsenin yanında utandırmayın ya,anlamaz ki onlara da Ramazan’dan beri yıkanmadım der.Tek çare sürekli anne yıkanman lazım sağlığın için,kokuyorsun herkese yazık falan demek.Sürekli demek ama.Baksanıza anlamıyor bir kereden

Eşi ile birlikte olmuyor mu kayınvalide kişisi? 🙊

Bence kimsenin yanında utandırmayın ya,anlamaz ki onlara da Ramazan’dan beri yıkanmadım der.Tek çare sürekli anne yıkanman lazım sağlığın için,kokuyorsun herkese yazık falan demek.Sürekli demek ama.Baksanıza anlamıyor bir kereden
Ustunde atleti vardi. Ben yarin dusa gir anne dedim. Hemn ustunu cikarip atletini kp verdi kokuyormu diyee😡 ya simdi sinirden agliycam cok moralim bozuk.

Surekli soyleyincw aramizda bi garip gerginlik oluyor.

Ustunde atleti vardi. Ben yarin dusa gir anne dedim. Hemn ustunu cikarip atletini kp verdi kokuyormu diyee😡 ya simdi sinirden agliycam cok moralim bozuk.

Ay kokmasa da yıkansın,olay koku mu sadece.Yapışmaz mı insan.Yok siz diyeceksiniz ki koksan da kokmasan da yıkan Allah aşkına yıkan yoksa bana bir seyler olacak diyin

Eskiler sık yıkanmazdı tamam ama bu kadar da değil.
Ta şuan yaşayanların 85 üstü olduğu, evlerinde sıcak suyun sobadan aktığı dönemlerden bahsediyorum.
Asır geçmiş neredeyse.
Kaldı ki yemek sektöründe çalışan herkes günde 2 duş alır yaz kış, işe giderken ve eve dönünce, bu değişmez bir kuraldır.
Hiçbir şekilde ‘ama o öyle’ durumunu kabul etmem doktora götürürüm, ciddiyim.
Psikolojik midir nedir bir bakılsın, midem bulandı ya!
Şu günlerde insan iki bazen üç kere yıkanıyor, kendini mumyalatmadıysa acilen çaresini bulun.

Ay kokmasa da yıkansın,olay koku mu sadece.Yapışmaz mı insan.Yok siz diyeceksiniz ki koksan da kokmasan da yıkan Allah aşkına yıkan yoksa bana bir seyler olacak diyin
Cok tesekkur ederim fikriniz icin suan agliyorum. Valla koltuga oturuyor kalkiyor oturdugu yer kokuyor.gercekten cok zor durumdayim.

Back
X