Nasil dayanacagim

Onlarin evi bizim gitmemiz gerekiyor. Biraz zaman var.peki nasil cozdunuz yani naptiniz.
Çözemedim. Aynı odada bulunmuyorum. Çok uyardım ama laftan anlamadı, kendisi benim annem. Söyledikçe ne evlatlığım kaldı ne insanlığım,bende bıraktım artık. Gidene kadar dayanıcam yapacak bir şeyim kalmadı.

Merhaba hanimlar
Ben kayinvalidenin evinde oturuyorum. Evlendigimden beri. Sıkıntı beraber oturmak degil. Sorun kv kisisel temizligine dikkat etmiyorum. Haliyle bu durum beni oldukca rahatsiz ediyor. Bu gune kadar hep bi anne bi banyoya gir rahatla dedim. Uyudugu zaman hemen kiyafetini cikardiysa hemen makinaya attim.Gercekten kizlar hic abartmiyorum. Enson ramazanda banyoya girdi. Kendisi calisiyor esimin yaninda aile dukkani corba felan pisiriyor. Dukkandan geliyor bazen sogan kokuyor. Daha az once de soyledim kp ve esimde vardi.Lutfen yarin banyo et dedim. Hemen ustunu cikardim kp koklatti kokuyormu diye😡kp de hayir kokmuyor dedi. Kiyafeti kokmaz hergun degistiriyorsun dedim.ooof kizlar lutfen bu durumda ne yapmaliyim? Havalar da sicak artik bunaliyorummm.bir akil verin .
Ayri eve cikin

Su fobisi falan mı var acaba🙄 İşiniz zor bol sabır diliyorum.

Acaba baskalarin yaninda bu durumdan bahsetip utandirsam diyorum. Belki o zaman banyo eder
Bnce unutmaya çalış ilgilenmemeye çalış.Yoksa başına bir şeyler gelebilir😬Kaç yaşında kadın o kadar laftan sözden utanmamış ümit yok bence

Gercekten vallahi abartmiyorum en son ramazanda girdi ben kokmuyorum diyor.
Benimki de 3 4 ay yıkanmadığını bilirim.4parmak yağ oluyor saç dibinden. Yan yana otururken yönümü ona dönemiyorum kokudan. El öptürmeye de bayılırdı koronaya şükrettim çıkınca temas işkence bitti. Bi keresinde eşim yıkan dedi, o da ben 1 sene yıkanmasam yine de mis gibi kokarım dedi. Şu kadar özgüvenim olsa neler yapardım be 😄

Kizlar lutfen beni elestirmeyin. Bana olumlu cozumler ile yorum yaparsaniz bu durumu nasil duzeltmem ile ilgili yorum yaparsaniz sevinirim. Inanin cok zoor durumdayimm
Boy abdesti al gunahlarin akip gidiyormus filan de. Bana kalirsa care evi ayirmaktan baska bir yol yok. Esi cocugu kendi rahatsiz olmuyorsa senin demenle cozum cok zor.

kisi pisse kiyafeti de.hemen kokar ki her gun degistirmesi fayda etmez.

yasadigim sehirde sokakata yasayan ya da kokan cok insan var. vallahi markette 1metre yakinlarindan gecemiyorum, geri donup diger reyondan tekrar giriyorum onlar gidince

Psikolojik sorunları var mı sizce? Genelde ağır psikiyatrik sorunları olan insanlar öz bakımlarını ihmal eder. Bir doktora mı götürseniz? Hadi haftada bir yapar neyse de ramazandan beri yapmıyorsa artık kir bağlamıştır vücudu.

Bana da hamam çok mantıklı geldi

Anneeeeeeeeeeeee hanı pizza günü yapıyorlar ya biz de seninle hamam günü yapalım mi de

Haftada 1 hamam gitsin orada da tellak a ver 3 5 fırça ile yıkasın kadını:)

Ya herşeyi söyle bir kenara attım corona var dükkana git gel çorba yap oraya buraya dökün hiç mi korkmuyor bu kadın yakında curuyecek

Bence gece yapıyordur sizin ruhunuz bile duymuyordur. Söylemeye de utanır, gece yapıyorum da nasıl desin koca kadın anladın sen onu :)
Ama kokuyor diyor 😂gece yapsa koku olurmu ne bileyim daga neler duyacağız ya 😀tovbeee

. her gün bir hava sıcaksa 2 kesin duş alan biriyim..Sırf meraktan sormak istiyorum...kadının gerçek ten rengi ne olabilir acaba...hiç gördünüz mü ,hayır beyaz ise şuan esmere dönme olasılığı yüzde yüz.. alzheimer başlangıcı falanda olabilir..

Bu sıcakta yemek yapıyor ve yıkanmıyor. Aksam dus alıp yatsam sabah kalkınca kendımı pıs hıssedıyorum bunda nasıl bı kafa var. Esın kıraya cıkmıyorsa anasını yıkasın mılletın bır yıllık ter kokusunu cekmek ıcın evlenmedınız demı bence esınle tartıs bu konuyu

Back
X