Nasil dayanacagim

Allah gercekten yardımcın olsun. Bende geçmişte ayni sorunu yasayan biri olarak sizi anliyorum. Siz söyledikçe inadina inadina yapiyorlar daha en azindan benimki oyleydi. Insanlar belli yastan sonra malesef ki degisemiyorlar. Bu yuzden imkaniniz varsa evinizi değiştirin. Kişisel temizligine onem vermeyen hic bir temizlige onem vermez.

çok geçmiş olsun. bence kişisel temizliğin faydalarıyla alakalı rencide etmeden birlikte bir belgesel veya program izleyebilirsiniz.

Bence siz sicak suyu acin ic camasirlariyla gule oynaya cocuk gibi goturun basini yikayin lifini yapin sonra da cikin gerisini kendisi yapsin
Ama kararli olun haftada 2 artik utanip kendisi yapmaya baslar belki

Kız bu kadın kocasıyla da olmuyor mu kaç yaşında bu kadın

En son ramazanda banyo eden biri vücut temizliğini dusunemiyorum midem bulandı . Böyle biri dışte fırçalamaz. Birde yemek pişiriyormus aman Allahım...
Ne demiş mevlana Evini temiz tut misafir gelir ,bedenini temiz tut ölüm gelir..
Allah yardimcin olsun ben olsam öyle biriyle yasayamam.

Cok tesekkur ederim fikriniz icin suan agliyorum. Valla koltuga oturuyor kalkiyor oturdugu yer kokuyor.gercekten cok zor durumdayim.
Çok kötü yaa çok üzüldüm gerçekten halinize .insanın temiz bir ortamda yaşamaya hakkı vardır.esine söylesen annesiyle konuşsun.acik açık rahatsız oluyoruz desin.baska bir çözüm bulamadım ne yazık ki .kendi isterse küflensin ama siz de yaşıyorsunuz o evde.sizi rahatsız etmeye hakkı yok.

57 yasinda ve hadi ben gormedim banyo yaptigini
Kokuyor saclar yagli 90 m evdeyiz ustu yemek kokuyor. Yataga girdiginde hemen caktirmadan kiyafetlerini makinaya atiyorum

Şaka mı bu konu Allahım bunuda mı okuduk gerçekten okuduk mu yahu 1 yaşında bebeyi iki gün yıkama kokar koskoca insan nasıl ramazandan beri yıkanamz tövbe tövbe bu insanlar hepten sıyırmış

57 yasinda ve hadi ben gormedim banyo yaptigini
Kokuyor saclar yagli 90 m evdeyiz ustu yemek kokuyor. Yataga girdiginde hemen caktirmadan kiyafetlerini makinaya atiyorum
Söylediğin gibiyse tek sıkıntı yemek kokuyor olmaması gerek aylarca yıkanmayan insanın yanında oturamazsınız bence yemek kokusu ise sadece yıkanıyordur kadın

Eşinize söyleyin. Yada siz duşa girn kv sırtınızı yıkmasını isteyn o arada onu da ıslatın duş almak zorunda kalsin.

Söylediğin gibiyse tek sıkıntı yemek kokuyor olmaması gerek aylarca yıkanmayan insanın yanında oturamazsınız bence yemek kokusu ise sadece yıkanıyordur kadın
Oturamiyorum zaten cam onundeyim suan kv ise karsi koltukta oturuyor. aslinda boyle yazarken bile rahatsiz oluyorum uzuluyorum. Cozum odakli yorum yaparsaniz sevinirim

Dus alicam useniyorum simdi.Bu konuyu okuduktan sonra acaba az kaldı bayramdamı yıkansam acaba diyorum

Yarabbim bu kadına temiz olmayı güzelce duş alıp temiz temiz kokmayı nasip eyle duadan başka söyleyecek söz yok Ramazandan beri yıkanmayan birine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…