- 9 Mayıs 2019
- 1.837
- 2.721
- 63
Allah gercekten yardımcın olsun. Bende geçmişte ayni sorunu yasayan biri olarak sizi anliyorum. Siz söyledikçe inadina inadina yapiyorlar daha en azindan benimki oyleydi. Insanlar belli yastan sonra malesef ki degisemiyorlar. Bu yuzden imkaniniz varsa evinizi değiştirin. Kişisel temizligine onem vermeyen hic bir temizlige onem vermez.Merhaba hanimlar
Ben kayinvalidenin evinde oturuyorum. Evlendigimden beri. Sıkıntı beraber oturmak degil. Sorun kv kisisel temizligine dikkat etmiyorum. Haliyle bu durum beni oldukca rahatsiz ediyor. Bu gune kadar hep bi anne bi banyoya gir rahatla dedim. Uyudugu zaman hemen kiyafetini cikardiysa hemen makinaya attim.Gercekten kizlar hic abartmiyorum. Enson ramazanda banyoya girdi. Kendisi calisiyor esimin yaninda aile dukkani corba felan pisiriyor. Dukkandan geliyor bazen sogan kokuyor. Daha az once de soyledim kp ve esimde vardi.Lutfen yarin banyo et dedim. Hemen ustunu cikardim kp koklatti kokuyormu diyekp de hayir kokmuyor dedi. Kiyafeti kokmaz hergun degistiriyorsun dedim.ooof kizlar lutfen bu durumda ne yapmaliyim? Havalar da sicak artik bunaliyorummm.bir akil verin .
Çok kötü yaa çok üzüldüm gerçekten halinize .insanın temiz bir ortamda yaşamaya hakkı vardır.esine söylesen annesiyle konuşsun.acik açık rahatsız oluyoruz desin.baska bir çözüm bulamadım ne yazık ki .kendi isterse küflensin ama siz de yaşıyorsunuz o evde.sizi rahatsız etmeye hakkı yok.Cok tesekkur ederim fikriniz icin suan agliyorum. Valla koltuga oturuyor kalkiyor oturdugu yer kokuyor.gercekten cok zor durumdayim.
57 yasinda ve hadi ben gormedim banyo yaptiginieskiden insanlar az yıkanırmış
bayramdan bayrama bir de harman sonu hamama gidilirmiş
ha bir de elenen konu komşu akraba varsa onların gelin hamamına
ama bunun dışında da gusül alınırmış vs banyo dolabı ya da sedir altı banyo varmış evlerde
sobanın üstünde de güğüm
neyse bunları geçtik
senin kv olsa olsa 50 yaşındadır hatta 40 a daha yakındır muhtemelen
kp ne sıklıkta yıkanıyor yani bu devirde ramazandan beri neden yıkanmasın kadın
evet annem mesela üşeniyor arada yıkanmaya zira bir girdiğinde çok uzun kalıyor yoruluyor ama bir gün üşenirse ertesi gün yıkanır
kv banyo ve duş arasındaki farkı mı bilmiyor
mesela siz o evde iken yıkanıyor musunuz belki de o sizin yıkandığınızı görmüyordur
bu arada kadın işten gelince kıyafeti soğan kokmuyorsa neresi soğan kokuyor
Söylediğin gibiyse tek sıkıntı yemek kokuyor olmaması gerek aylarca yıkanmayan insanın yanında oturamazsınız bence yemek kokusu ise sadece yıkanıyordur kadın57 yasinda ve hadi ben gormedim banyo yaptigini
Kokuyor saclar yagli 90 m evdeyiz ustu yemek kokuyor. Yataga girdiginde hemen caktirmadan kiyafetlerini makinaya atiyorum
Yokkizi falan yok mu bu kadinin, ona deseniz o uyarsa annesini?
Oturamiyorum zaten cam onundeyim suan kv ise karsi koltukta oturuyor. aslinda boyle yazarken bile rahatsiz oluyorum uzuluyorum. Cozum odakli yorum yaparsaniz sevinirimSöylediğin gibiyse tek sıkıntı yemek kokuyor olmaması gerek aylarca yıkanmayan insanın yanında oturamazsınız bence yemek kokusu ise sadece yıkanıyordur kadın
Ayyy konuyla alakasız ama bu emoji yüzünden hamileyken gerçekten emojidekini hayata geçirmiştim görünce birden aklıma geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?