Nasil dayanacagim

Peki en son yıkanma sebebi neydi, aynı sebebi oluşturursanız tekrar yikanir belki? Çözüm isteminizi tabi ki anlıyorum zor bir durum, inanın yerinizde olsam cinnet geçirirdim kırılacak diye düşünmeyip aklıma ne gelirse söylerdim, çok ciddiyim. Sen yemek yapan insansın insanların hakkına giriyorsundan tutun da çevresinde onun gibi başka insan var mı bi bakmasını önermek dahil. Sadece kokmamak için yıkanılmaz ki.

Oturamiyorum zaten cam onundeyim suan kv ise karsi koltukta oturuyor. aslinda boyle yazarken bile rahatsiz oluyorum uzuluyorum. Cozum odakli yorum yaparsaniz sevinirim
Gerçekten psikolojik tedaviye ihtiyacı var o zaman ama muhtemelen karşı çıkacak bir kontrole diye götürüp doktora durumu kendiniz anlatmalısınız belliki duş almakla alakalı bazı problemleri var üşengeçlik vs değildir üzücü durum. Duş almaya almayada ruhu kararır insanın depresyona girer yani

Esim bazen kokuyorsun diyo gidiyo odasina ustunu degistiriyor. Esime soyluyorum bana benim kafami s.... diyor artiksinirlerim bozulduuu
Kaynananın vücudunu bilmem de kocanın karakteri kokuşmuş.

Sana böyle söyleyen, seni türlü saçmalıklara mecbur bırakan, ikinize ait bir hayat sunmayan ve sunmak da umrunda bile olmayan bir adamı nasıl sevip sayıp evli kalabiliyorsun?

Kaynanandan önce otur evliliğini düşün ve gözden geçir derim, ortada bir evlilik görebilirsen tabi. Buradan daha çok üç kişiye bakıcı olarak bir eve yerleşmişsin gibi görünüyor çünkü sadece.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…