Nasil dayanacagim

Ya zaten 2 gün yapsa kokar insan yazın. Taa ramazandan beri diyor konu sahibi bu durumda küflenmesi lazımdı
Hadi ramazanda beri yapmadı şu 2 gündür cehennem sıcağı hicmi rahatsız olmadin mübarek ellerini yikiyormu acaba yaptığı yemekte yenmez insan tiksinir konu sahibine allah sabır versin pis insanla yaşam zor

Kesin su parası çok gelmesin diye yapmıyordur genelde bu tipler bir de cimri olur çünkü tövbeler olsun kusura bakma güldüm ama 😂 Allah kolaylık versin sana, evde de maske tak
[/QUOTE evde maske takman için bahanen de var koronadan takıyorum anne maskeyi dersin kvdende kırılmamış olur

Evde maske tak evde maske takman için bahanen de var koronadan takıyorum anne maskeyi dersin kvdende kırılmamış olur

Kizlar lutfen beni elestirmeyin. Bana olumlu cozumler ile yorum yaparsaniz bu durumu nasil duzeltmem ile ilgili yorum yaparsaniz sevinirim. Inanin cok zoor durumdayimm
Acaba siz mi gidip bir psikologla konuşsanız hani bu bi hastalık da olabilir daha önce duydum sudan korkanı falan. En azından nasıl banyo yaptırabileceğiniz veya nasıl psikoloğa ikna edebileceğiniz konusunda bi yol gösterir belki? Yani aklıma başka bi şey gelmedi aşırı zor bi durum. Aslında eşiniz yardımcı olsa daha kolay olur. Yani o hic mi rahatsız değil, o söylese sonuçta oğludur sizin gibi arada soğuk rüzgar esmez. Açık açık dese biz bu durumdan bıktık bundan sonra atıyorum her hafta şu gün herkes banyo yapacak bu evde falan diye kural koysa annesine. Bi banyo günü ilan etseniz mesela, o gün gelince de hadi bakalım bugün banyo günü modunda söyleseniz. Hani kokmaya başlamasını beklemezsiniz hem de kokmuyorum diye sıyrılamaz. Israrla pes etmeden devam etseniz belki alışkanlık oluşur mecburen. Eşiniz el atsın yani bu konuya. Siz ne deseniz batar bi süre sonra ama hani oğlu ciddi ciddi konuyu ele alsa mecbur dinler belki. Eşinizi buna ikna etmeyi deneyin bence.

Merhaba hanimlar
Ben kayinvalidenin evinde oturuyorum. Evlendigimden beri. Sıkıntı beraber oturmak degil. Sorun kv kisisel temizligine dikkat etmiyorum. Haliyle bu durum beni oldukca rahatsiz ediyor. Bu gune kadar hep bi anne bi banyoya gir rahatla dedim. Uyudugu zaman hemen kiyafetini cikardiysa hemen makinaya attim.Gercekten kizlar hic abartmiyorum. Enson ramazanda banyoya girdi. Kendisi calisiyor esimin yaninda aile dukkani corba felan pisiriyor. Dukkandan geliyor bazen sogan kokuyor. Daha az once de soyledim kp ve esimde vardi.Lutfen yarin banyo et dedim. Hemen ustunu cikardim kp koklatti kokuyormu diye😡kp de hayir kokmuyor dedi. Kiyafeti kokmaz hergun degistiriyorsun dedim.ooof kizlar lutfen bu durumda ne yapmaliyim? Havalar da sicak artik bunaliyorummm.bir akil verin .
Banyoya girip anne sırtımı lifler misin diye çağırıp onuda ıslatın yıkanası gelır belki 😅

Esim ev almadan olmaz diyor.
Aslında erkeğin ayrı ev açması gerekir, geçerli bir boşanma sebebidir. Mahkemeler bile anladı , ev üstüne ev olmaz diye. Ya resti cekeceksiniz , ya da susup katlanacaksınız. Ayrıca kadının kendi evi ister banyo yapar ister yapmaz. Kocası oğlu onu bu şekilde kabullendi demekki. Ama asıl sorun kocanız da bence , karısı ile arasında sorun yaratmasına rağmen ayrı eve geçmiyor, yani sizin isteğinize saygı duymuyor. Başkalarının yanında söylemenizin de faydası yok bence, aynı yatakta yatan kocası rahatsız olmadıktan sonra başkalarının ne dediğinin önemi yok. Beğenmiyorsanız gidersiniz.

kizi falan yok mu bu kadinin, ona deseniz o uyarsa annesini?

eskiden insanlar az yıkanırmış

bayramdan bayrama bir de harman sonu hamama gidilirmiş

ha bir de elenen konu komşu akraba varsa onların gelin hamamına

ama bunun dışında da gusül alınırmış vs banyo dolabı ya da sedir altı banyo varmış evlerde

sobanın üstünde de güğüm

neyse bunları geçtik

senin kv olsa olsa 50 yaşındadır hatta 40 a daha yakındır muhtemelen

kp ne sıklıkta yıkanıyor yani bu devirde ramazandan beri neden yıkanmasın kadın

evet annem mesela üşeniyor arada yıkanmaya zira bir girdiğinde çok uzun kalıyor yoruluyor ama bir gün üşenirse ertesi gün yıkanır

kv banyo ve duş arasındaki farkı mı bilmiyor

mesela siz o evde iken yıkanıyor musunuz belki de o sizin yıkandığınızı görmüyordur

bu arada kadın işten gelince kıyafeti soğan kokmuyorsa neresi soğan kokuyor

Eşinize söyleyin o söylesin diretsin. Kokmasan da yıkanman gerekiyor sağlığın için korona da var vs. Uzun bir konuşma yapsın.
Eşiyle birlikte olmuyor mu hiç belli gece gusül falan alıyordur. O da mı yok ki

Merhaba hanimlar
Ben kayinvalidenin evinde oturuyorum. Evlendigimden beri. Sıkıntı beraber oturmak degil. Sorun kv kisisel temizligine dikkat etmiyorum. Haliyle bu durum beni oldukca rahatsiz ediyor. Bu gune kadar hep bi anne bi banyoya gir rahatla dedim. Uyudugu zaman hemen kiyafetini cikardiysa hemen makinaya attim.Gercekten kizlar hic abartmiyorum. Enson ramazanda banyoya girdi. Kendisi calisiyor esimin yaninda aile dukkani corba felan pisiriyor. Dukkandan geliyor bazen sogan kokuyor. Daha az once de soyledim kp ve esimde vardi.Lutfen yarin banyo et dedim. Hemen ustunu cikardim kp koklatti kokuyormu diye😡kp de hayir kokmuyor dedi. Kiyafeti kokmaz hergun degistiriyorsun dedim.ooof kizlar lutfen bu durumda ne yapmaliyim? Havalar da sicak artik bunaliyorummm.bir akil verin .
Pandemi vakti kaynanandaki de iyi cesaret. Biz de genç yaşımızda maskesiz gezmeyelim, dezenfektan sıkmaktan elimiz kolumuz ağarsın, her gün banyoya girip çamaşır çıkaralım.

Ya Antalya sıcağında 3 gün yıkanmasam kollarım gövdeme yapışır terden ne kaşıntısı, pişik olurum isilik olurum yapışırım.
Kadın yosun bağlamıştır yav Ramazan beri diyor, türlü yerleri yeşillenmeye başlamıştır onun, çeşitli yaşam formları koloniler filan vardır gari vücudu üzerinde.
Ne diyorsun, kadının vücudu kendi ekosistemini oluşturmuştur bile.

Ben olsam hiç sevmediğim bir insan olsa bile baskalarinin yanında rencide etmekten kaçınırdım, siz tamamen haklı olsanız bile bir insanı bu sekilde rencide eden birine saygı duyamazdım.

Siz kayinvalideyi seviyormussunuz bu yüzden hep güzel yolları deneyin, kocasinin yaninda bile elestirmeyin bence, hep yalnizken söyleyin. Güzel kokulu sampuan, dus jeli vs. alın sirf onun icin, hatta belki kizi gibi yakinsaniz isten gelince hadi anne simdi bakim zamani, iste yorulmussundur rahatlarsin falan diyip sirtini sabunlayabilirsiniz, sacini yikayip biraz mesaj yapın. Size biraz yük olacak ama girip 15/20 dk birini yikamak günlerce koku çekmekten iyidir. Sürekli elestirmek, sikayet etmek belliki ise yaramiyor kadin mikroplara da sizin yakinmalariniza da bagisiklik kazanmış.

Bu devirde ev ev üstüne olur mu ben de bunu anlamıyorum yahu
Kadın pis onu anladık ama kocası oğlu kimse şikayetçi değil demek ki Hiçbir şey yapamazsınız çözüm yok anca evi ayiracaksiniz
Bu arada en son ramazan ayında banyo etti demişsiniz ama bu da inandırıcı değil Siz 7-24 evde misiniz?
Onu da geçtim o zamana kadar düzenli banyo eder miydi birden bire mi böyle oldu onu da anlatmamışsınız

Back
X