- 21 Ocak 2015
- 77
- 15
- 8
- 37
- Konu Sahibi mavisiyah_87
-
Bilmiyorum doktorum hormonlardan yada zorlamadan olmuş olabilir dedi ameliyat ile alıncak canım ama parmagimla ilgili sıkıntı yaşamam umarım yoksa bebeğime nasıl bakarım nasıl çalışırımay o neden çıkmış öyle
doğumdan sonra halledilir
sıkma kendini
:)inşallah tatlımKız hiçbir şey olmaz doğurursun korkmasağlıkla kavuşun inşallah!
Aminn canım inşallah sağlıkla kucagimiza alalım bebislerimiziBence suni sanci filan yaptirma ben nasil bisey oldugunu bilmiyorum ama cok agrili oldugunu soyluyorlar ve o sanciylada doguran cok nadir duydum suni sanciyi alip saatlerce aci cekip yine sezeryana alinabiliyorsun. Birde arkadasimda 40i doldugu halde normal dogum yapmayi bekledi doktoru sezeeyanla alalim dedigi halde sonra bebekte sorun oldu hastanede yatti 1ay. Korkma dua et Allah yardimcin olsun tabi hepimizin benimde az kaldi:)
Çok teşekkür ederim salı gününe kadar 9 dogurcam zaten etrafımdaki herkes suni sanciyi çekme sakın diyor ondan kafam iyice karıştı
Normal Doğum öncelikle tercihim zatenBence kesinlikle suni sancı ve allahın izniyle normal doğum
Sezeryanda doğum sonrası ağrı felaket ve ömür boyu izi kalıyor
Aynen artık çok stres oldumDoktoruna guvenmelisin sonucta sezeryanda bir dogum sekli ve olmasi gereken oysa olmali. Bu sekilde sıkıntı yasayip ayni süreçten gecen cok var gereksiz vesveseden uzak dur iyi dusun iyi olsun stres yapip kendinide bebisinide etkileme annesi.
Benimkiler de öyle dogsun artık diye tepemdeler inşallah benimde kendiliğinden gelirBen de kırk haftanın içinde normal doğum yaptım. Ne açılma vardı ne kanala girmişti. Suyum geldi ve 12 saatlik suni sanciyla doğdu benim sipa. Doktorunuz normal doğumun olmayacağına kanaat ederse sezeryan olur zaten. Neden endişe duyuyorsunuz ki. Rahat olun, endişe etmeyin. Benim beynimi yedi aile ve akrabalar. Niye dogmuyor bu çocuk, vay efendim sezeryan niye yapmiyorsun diye. Akışına bıraktım doguverdi :)
Canım bende daha sağlıklı olduğu için normal istiyorum bakalım nasip ne varsa :)Canım benim bebeğim kanala yerlesmedi aşağıya da inmedi hep yukardaydi. Suyumun geldiği gün acilmam da yoktu. O yüzden sezaryen oldum ama hep içimde kaldı normal doğum. Bir arkadaşım normal doğurdu ama benden daha kilolu göbegini eritemedi 1 hafta boyunca sütü gelmediği için de mama ile beslediği bebeğini. Ama benim 2. Gün sutum gelmişti bir veya 2 kere mama takviyesi yaptım.
Demek istediğim şu ki her bünye o kadar farklı ki çünkü ben göbeğim olmasın ve Bebeğimi mamasiz hemen besleyeyim diye normal istedim sezaryen olmama rağmen istediğim gibi de oldu. Ama 1 hafta toparlanamadim
Beklicem bakalım nezaman gelcek bi salı olsundaBebeğin kilosu müsaitse 42. Hafta beklenebilir.
Ama iri bebekse zaten beklesen de doğmaz, kanala girmez.
İlk doğumumda bebek aşağı bile inmemişti, doktor istersen bekle sancıların başlasın, istersen 12 saat sancı çek, bu bebek normal doğmaz demişti:) 39 bitince sezeryana karar verdik.
Aynı dönem hamilelik yaşayan bir arkadaşım 42. İçinde normal doğum yaptı, suni sancı vermediler.
geçmiş olsun aynısı benim parmağımın iç kısmında çıkmıştı ama çok acıyordu sizde acıma yok mu?Birde benim diğer sıkıntım sağ elimin baş parmağının iç kısmında bese çıktı ceviz büyüklüğünde ama doğumdan önce almıyorlar daha da büyümeden aldirmam lazım parmağı kullanamam diye korkuyorum çünkü
hiç korkma kolay bi doğum olur inşallah .Inşallah benimde bebeğim kendi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?