"Eğer görüştüğüm kişi benim için hayırlı değilse Allahım onu benden uzak tut.
Bana hayırlı biriyle evlenmeyi nasip et."
Şeklinde bir dua edebilirsin.
cnm sitede dini konu açmak yasak kilitlenmeden sana diyeyim :) şmdi istiare duası war gece yatmadan önce iki rekat namaz kılıp onun okuyorsun snra niyetinde işte evleneceğim kişi bnm için hayırlı değil mi söyle ve kmseyle konuşmadan bak bu çokk önemli kmseyle konuşmadan hemen uyu diyelm namaz kılıyorsun sabah namazına kalktığında kıl uyu kmseyle konuşmaaa.. sabah konuşabilirsin.. snra rüyanda beyaz yada yeşil bişey görürsen hayırlı bişey dediğim herhangi bişeyy.. bi eşya bi meyve bi elbise herşey ama siyah yada kırmızı görürüsen hayırlı değil sna şöyle diyeyim. bn sevgilim olmadan önce onun için yapmıştım çnkü artık geleceğim olsun istiyordm hep onunla olmak ha bire sevgili değiştirmk değil sevgili olmadan önce bnu yaptım hayırlı olmazsa ondan wazgececektim. yaptım ve rüyamda yeşil çorap görüm sabah çokkk neşeli bi şekilde kalktım ama kmseye bişey demedim snra sevgili olduk ve gerçkten çokkk hayırlı Rabbimin yolunda bana çok destek çıkıyor özellikle. bu bilgiyi paylaştım mutlu olduysanız bana dua edin başımda büyük bi dert war sağlıcakla kalın.. bn kmseyle konuşmamıştım o zaman yurttaydım ii geceler demişti biri cevap bile vermemiştim sabah açıkladım dediler bizde dedik bu kız uyur gezer mi oldu sanmışlar.. :)
meraba kızlar bi adağım var kadir gecesine kadar onu gerçekleştircem ama nasıl dua edeceğimi bilemiyorum. görüştüğüm biri var acaba onunla hayırlı bi evlilik yapma içinmi dua edeyim yoksa hayırlı bir evlilik yapmak içinmi dua edeyim çok kararsızım sizce duama görüştüğüm kişiyi katayımmı ? bu adağım hayırlı bir evlilik için ..
"Eğer görüştüğüm kişi benim için hayırlı değilse Allahım onu benden uzak tut.
Bana hayırlı biriyle evlenmeyi nasip et."
Şeklinde bir dua edebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?