Nasıl düzeleceğim?

fead

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2016
480
201
103
32
merhaba arkadaşlar
17 haftalık hamileyim ,2 buçuk yıllık evliyim isteyerek oldu bebeğim hatta yaklaşık bir yıl uğraştım ilaç kullandık,değişik kürler denedik hastaneler vb..öğrendiğimde çok sevindim bi an önce doğsun istedim içimden hep kız olmasını diliyordum
Sonra geçen gün erkek olduğunu öğrendim yıkıldım resmen, içimde korkular başladı nasıl büyüteceğim doğuracağım diye bütün enerjim gitti...
Bunu bekleyen yüzlerce kadın olduğunu biliyorum, sağlıklı olması için dua etmem gerektiğini biliyorum ama bu enerjisizlik isteksizlik vicdan azabı yaşamama neden oldu..nasıl düzelirim bilmiyorum, acaba hamilelikteki psikolojiden mi oluyor bu? Daha önce yaşayan var mı?

Nasil yani kiz degil de erkek oldugu icin mi yikildiniz ??
Kiz olunca daha mi kolay doguracaktiniz?

Kız olsun erkek olsun ne farkedecek??? O da evladın olmayacak mi????

Belki hamileliğin verdiği bir histir
Hem erkek bebek te çok tatlı olur
Annesinin Paşası olacak boncuk boncuk bakacak size
Kucağına alınca değişir belki duyguların

Öncelikle kendinizi kız bebek sahibi olacaksınız diye şartlandırmamanız gerekirdi. İster erkek olsun, ister kız, doğacak çocuk sizin evladınız olcak. O yüzden şu an sadece daha iyi bir hamilelik geçirmeye ve bebeğinizin sağlıklı bir şekilde doğması için dua edin, kalbinizi ferah tutun.

Allah bağışlasın hayırlısı olsun diyeceksin isteksiz enerjisiz olmana gerek yok ya oda olmasaydı Rabbim nasip etmiş sana artık o senin emanetin moralini yüksek tutup saglığına dikkat et

Belki hamileliğin verdiği bir histir
Hem erkek bebek te çok tatlı olur
Annesinin Paşası olacak boncuk boncuk bakacak size
Kucağına alınca değişir belki duyguların
Ondan sanırım inşallah kucağıma sağlıkla alırım teşekkürler yorum için

Hamilelik sürecinde bazı duyguları aşırı derecede yaşaman ani duygu değişimi hayal kırıklıkları çok normal.Bunların normal olduğunu bilerek bu süreci geçirmen daha kolay atlatmanı sağlayacaktır.
Emin ol kız/erkek o bebeği kucağına alınca bu günlerine güleceksin.
Allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin.

Bi oğlum var dunya tatlisi..evlat bu ya evladinin cinsiyeti mi olur...insan su olsun diye hayal kurar tamam da ikisine de ayni derecede sevinir ya...

Hamile kaldığınız zaman cinsiyet için 2 seçeneğinizin olduğunu biliyorsunuz değil mi ?
Yani madem bu kadar çok uğraştınız ve kız olmasını istediniz Kıbrıs'a gitseydiniz keşke

Ya arkadaşlar ben zaten bu durumdan rahatsız olduğum için yazmışım buraya, diyorum ki nasıl düzeleceğim! Vicdan azabı çekiyorum diyorum. Neden anlamıyorsunuz?

Rabbim yokluğuyla da sınamasın ama kucağınıza alınca bütün bu sıkıntılarınız geçer..
Kendiniz dediniz çok uğraştık diye ya hiç olmasaydı ikiside evlat..

Kız ile erkeğin farkı ne ben onu anlamadım?
Allah sağlıktan etmesin hanımefendi.
Ayrıca hormonlardan insan böyle düşünmez. Şu hormonlar bi bana uğramadı galiba?
Cinsiyet en son takacağım şey olurdu sanırım.
İkisi de can, ikisi de evlat.
Yapmayın böyle.
Allah’ın zoruna gider.

Ya arkadaşlar ben zaten bu durumdan rahatsız olduğum için yazmışım buraya, diyorum ki nasıl düzeleceğim! Vicdan azabı çekiyorum diyorum. Neden anlamıyorsunuz?
Vicdan yapmanızı gerektirecek bir durumunuz yok.
Kimisi anne karnına düşünce bağlanır kimisi kucağına alınca
Siz de kucağınıza alınca boşu boşuna üzüldüm diyeceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…