Çok Teşekkürler içimi rahatlattınız :)Hamile iken bebegimin cinsiyetini ogrenmek icin doktora gittigimizde doktor erkek dediginde ben cok uzulmustum. Hep hayalim kuz cocugumun olmasi, bana arkadas olmasi, saclarini ormem falandi. Doktorum "sen erkek dusmani misin? " demisti. Hala gulerim. Oglum dogana kadar ben hep belki doktor yanlis soylemistir diye son ana kadar kiz bekledim. Cok guzel bir oglum oldu. Iyi ki de oglum olmus diyorum simdi. O an kiz istesem de simdi bana arkadas bir oglum var. Hayirlisi bu imis. Rabbim acilarini gostermesin. Kizi erkegi hic onemli degil inanin. Hayirli olsun onemli olan o. Rabbim gule gule buyutmeyi nasip etsin. Hayirli olsun.
Yok aslında eşim hiç öyle biri değil, kız istememin nedeni biz iki kız kardeşiz, başka kimsemiz yok hep destek olduk birbirimize istedimki o da bize kardeş gibi olsun saçma bi düşünce işte ondan vicdan yapıyorumBenim kiz cocugu isteme nedenlerimden biri de eski esimle ilgili bazi sorunlarim vardi. Onlardan bir tane de ben dunyaya getiriyorum diye kiz istiyordum. Acaba siz de oyle mi dusunuyorsunuz? Herkes ayni degil inanin. Babasi ne kadar odunsa oglum o kadar dusunceli. Hepsi ayni degil.
Evet kizi erkegi yok bu isin. Anne olunca daha iyi anliyorsun. Hatta kiz cocugunu buyutmek biraz daha zor. Evlat evlattir. Sarip op kokla. Gerisini bosver. Gule gule buyutun.Yok aslında eşim hiç öyle biri değil, kız istememin nedeni biz iki kız kardeşiz, başka kimsemiz yok hep destek olduk birbirimize istedimki o da bize kardeş gibi olsun saçma bi düşünce işte ondan vicdan yapıyorum
Sen hele bir kucağına al erkek çocuk bende sevmez istemedim doğana kadar da hissedemedim ama o an var ya ilk kez ağladım mutluluktan iyi ki oğlum olmuşmerhaba arkadaşlar
17 haftalık hamileyim ,2 buçuk yıllık evliyim isteyerek oldu bebeğim hatta yaklaşık bir yıl uğraştım ilaç kullandık,değişik kürler denedik hastaneler vb..öğrendiğimde çok sevindim bi an önce doğsun istedim içimden hep kız olmasını diliyordum
Sonra geçen gün erkek olduğunu öğrendim yıkıldım resmen, içimde korkular başladı nasıl büyüteceğim doğuracağım diye bütün enerjim gitti...
Bunu bekleyen yüzlerce kadın olduğunu biliyorum, sağlıklı olması için dua etmem gerektiğini biliyorum ama bu enerjisizlik isteksizlik vicdan azabı yaşamama neden oldu..nasıl düzelirim bilmiyorum, acaba hamilelikteki psikolojiden mi oluyor bu? Daha önce yaşayan var mı?
Allah sağlıklı bı evlat verir inşallah dilerimmerhaba arkadaşlar
17 haftalık hamileyim ,2 buçuk yıllık evliyim isteyerek oldu bebeğim hatta yaklaşık bir yıl uğraştım ilaç kullandık,değişik kürler denedik hastaneler vb..öğrendiğimde çok sevindim bi an önce doğsun istedim içimden hep kız olmasını diliyordum
Sonra geçen gün erkek olduğunu öğrendim yıkıldım resmen, içimde korkular başladı nasıl büyüteceğim doğuracağım diye bütün enerjim gitti...
Bunu bekleyen yüzlerce kadın olduğunu biliyorum, sağlıklı olması için dua etmem gerektiğini biliyorum ama bu enerjisizlik isteksizlik vicdan azabı yaşamama neden oldu..nasıl düzelirim bilmiyorum, acaba hamilelikteki psikolojiden mi oluyor bu? Daha önce yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?