Hiç gücüm kalmamıştı bebeğin altını değişiyordum galiba o ara eşimle Kv yanımda Kv bişey dedi bende yok anne öyle gerek yok ki dedim şuan neydi valla unuttum . Ama sert söylemedim yemin ediyorum. Kv bozuldu gitti eşim gözüme baktı . Kv içerde eşime demiş ki tuğçe beni sevmiyor . Sonra ben o kafayla araya da başka şeylerin girmesiyle yemek masasında stresten ağlayarak özür diledim. Hayatımın hatasıydı bu kabul ediyorum şuan çok pişmanım. Mama olayına gelince de bebeğe hiç vermedik o mama çöpZorla mama ve şekerli suyu okuyunca gözüm seyirdi. Kızacaksınız ana cahillere karşı çocuğunuza kalkan olmak asıl görevlerinizden biri. Gerekirse evden kovalayın da, el kadar bebeğe şekerli su nedir ya? Ve doktor mamaya gerek yok derken size zorla mama aldırma gücünü kayınvalidem ye nasıl veriyorsunuz?
Eşim annesine gelme diyemez o konuda haklı buluyorum. Ama bende haklıyım söylüyorum annem varken annem arayıp bulup hallediyordu şimdi annem de yok çok korkuyorum. Ama evde huzursuzluk istemiyorum inanılmaz yanlız kaldımbırakın düzelmesin. eşiniz hem suçlu hem güçlü..
o mamayı kim gidip aldı ? eve getirildiğinde direkt çöpe atardım ben olsam.
Eşim annesine gelme diyemez o konuda haklı buluyorum. Ama bende haklıyım söylüyorum annem varken annem arayıp bulup hallediyordu şimdi annem de yok çok korkuyorum. Ama evde huzursuzluk istemiyorum inanılmaz yanlız kaldım
Evet iyi günlerini yaşıyorsun ne yazık kiAllahım demek ki hamileyken iyi günlerimi yaşıyormuşum şuan dedim.. Kv de olsa annende olsa bu şekerli su muhabbetini yapana zaten tepkini koymalısın. Çocuk senin çocuğun herkes ihtiyacın olduğunda sorduğun sorulara cevap verse sadece keşke.
Çok üzgünüm çok mutsuzum bana diyor ki sende annene söyledin ya aynı şey değil işte diyorum. Dün gece koltukta uyuyordu gittim yanına gururum yerlerdesiz başınıza geleceği bildiğiniz için söyleme demişsiniz o konuda suçlu.
Biraz eli sopalı bir tip olmakta fayda var böylelerine karşı. Özür dilenecek bir şey yapmadıysanız, sırf o büyük diye asla dilememelisiniz. Hele beni sevmiyor mu filan demiş ya, zaten sevmek zorunda değilsiniz. Kendini sevdirecek bir tip olsaymış o da. Eşiniz de yalı kazığı herhalde. Anasının laflarını size yetiştirene kadar karım yeni doğum yaptı, yardımcı olmayacaksan, gerginlik yaratma diyemiyor mu? Annesine gelme diyemiyor olabilir ama bunu diyemiyorsa, eve gelip kendi saçmalıklarını size dayatmasına dur demeli. Ha o diyemiyorsa, siz diyeceksiniz o zaman, buna da laf söyleyemez. Ama şu boynu bükük moddan çıkın ya. Gerekirse de cazgırlaşın yani. Size hassas, sevgi dolu, anlayışlı yaklaşmayan insanlara karşı yumuşak başlı olmak büyük hata. Eşiniz de sorun çıksın istemiyorsa, ona göre önlemlerini alsın o zaman.Hiç gücüm kalmamıştı bebeğin altını değişiyordum galiba o ara eşimle Kv yanımda Kv bişey dedi bende yok anne öyle gerek yok ki dedim şuan neydi valla unuttum . Ama sert söylemedim yemin ediyorum. Kv bozuldu gitti eşim gözüme baktı . Kv içerde eşime demiş ki tuğçe beni sevmiyor . Sonra ben o kafayla araya da başka şeylerin girmesiyle yemek masasında stresten ağlayarak özür diledim. Hayatımın hatasıydı bu kabul ediyorum şuan çok pişmanım. Mama olayına gelince de bebeğe hiç vermedik o mama çöp
Ben böyle desem benim annem bu eve nasıl gelecek o zamantelefon et sen konuş.
böyle böyle demişsin ama ben iyiyim, yalnız kalmak istiyorum, gelmene gerek yok de. yok illa gelicem derse gelince de burnundan getir madem.
Ben böyle desem benim annem bu eve nasıl gelecek o zaman
ozaman annende gelsin madem bu halde kv ile kalmayınBen böyle desem benim annem bu eve nasıl gelecek o zaman
Ya kimseye ihtiyaç yok ki bu torunu görmek istiyor bana bahane buluyor işteannenize ihtiyaç var mı?
o zaman annem gelecek size gerek yok, annem gidince gelirsiniz deyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?