Nasıl düzelir bilemiyorum

Biraz kendinizi ezdirmemeyi öğrenin.çocuğu korumak size düşüyor.anne olmuş kadının bu kadar pasif kalması sinir bozucu.eşinizde küserse küssün.uyardığınız halde annesine söylemiş sizin küsmeniz gerekirdi.artık alttan almayın saygınızdan ödün vermeden tepkinizi gösterin.

Bence düzelmeye gerek yok
Çoğu erkek böyle evlenirler anneleriyle karılarını yalnız bırakıp akşama ancak gelirler bir de cırlarlar....
Cevap basit ya
Diyeceksiniz ki siz kendi çocuklarınıza bakmıssınız şimdi ben de izin verirseniz kendi çocuğuma tek bakmak istiyorum...
Seversiniz o ayrı mesela ama bu çocuğun annesi dolayısıyla ondan sorumlu ilk kişiyim...

Ya olsun artık iyi yönünden baksanız biliyorum eşiniz yanlış yapmis söyleyerek ama kadın gelecekmis sonuçta. Bebeğinizin meme reddi bitmiş eğer çok ağlayan cocugunuz varsa temizlik yemek zaten çok zor oluyor . En azından emririr verirsiniz kvalifenize o ilgilenirken yaparsınız tüm işinizi guzelce biliyorsunuz ki kucağı çok seviyorlar. Hem içinize daha çok siner hem eviniz derli toplu olur hep. Yemek konusunda da eşiniz her gün aynı yemek seviyorsa biz alıştık anne böyle valla deyip yapın her gün . Kendi yapmıyorsa yine çocuğu verin siz yapın .işinizi hallettikten sonra da alın kucağından yavrunuzla vakit geçirin

Benim çocuğum duruyor valla bak allahım çok zor durumdayım hergün 3 çeşit yemek yapıyorım 2 güne bir temizlik yapıyorum evi derli toplu

Ya şu doğum sonrası nedir bu kadınlara çektirilen. Benimde çok stresli geçmişti hatırladıkca hala sıkıntı basar beni. Geliyorsa da senin yükünü hafifletmek için gelmeli. Bebeği alıp ağır ev işlerini sana bırakmak için geliyorsa hiç gelmesin.

ya okuyunca cok üzüldüm.
lütfen lohusa halinizle şu adamı ve anasını alttan alıp durmayın.
kv mikserlik yapmasın. onu mu pışpışlayacaksın. tavrını koy.
eşinin sana boyle psikolojik baskı yapmasına izin verme. inan stresini buradan hissettim. yazık değil mi sana ya.

hele kocalara ne demeli. analarıyla beraber lohusa tribine giriyorlar

Hepsine okey herşeye okey ama gerçekten eşinin nosu arkadaşında ne geziyor? Yanlış yapıyorsun eşinin boşluğuna gelir watsaap a koydugun durumdan bile etkilebilirler kusura bakma ama teyze Dogru söylemiş burda. Eski toprak işte

Evet iyi günlerini yaşıyorsun ne yazık ki
Sizin kv nizi baska bi topikden biliyorum , aynı tipte bi kv de bende var ve dogumdan sonra dibimde bitecek biliyorum aynı yerde yasıyoruz eve gelmesi motorla 10 dk sürer ve yaza geliyo dogumum yazın da calısmıyor aynı sekilde cocuguma karıscak esimde annesine az bişe solesem yüzünü asar ki sölemem de 5 yıllık evliyim öyle sen söylesin böylesin demedim ama simdiden korkuyorum basıma geleceklerden , birde ailem sehir dısında onlar da gelcek onların gelmesini de görümcem cekemez simdi bile annem 1 haftadır yanımda bugun gidcek bi tavırlar bi tavırlar kendisi hep annesine yakın ama hakkımı helal etmiyorum bugun annem gidiyor ama ben o görümcem olcak fesat kadınla asla bundan sonra samimi olmuycam konudan konuya girdim içimi buraya dökdüm , kısacası bi kv yüzsüzse elinizden hic bise gelmiyor

Bence eşinizin kalbini kırmak yerine tepkilerinizi kayınvalidenize verin . İnsanları kırmadanda derdinizi anlatabilirsiniz yinede küsmek istiyorsa kendi bilir
Kv ye ne demem lazımdı

doktorun söylediği şekilde yapmak isediğinizi söyleyin mesela . Annecim ben bu şekilde yapmak istiyorum bunun doğru olduğunu düşünüyorum diyin .

Öncelikle sakin ol, lohusalık bazen çöüzümü kolay şeyleri gözünde büyütmene neden olur. Kv art niyetli değil sadece çocuk büyütme konusunda bakış açılarınız farklı. Olaya böyle bakarsan daha sakin karşılayacaksın yaşananları. İnan annenle bile bu konuda her zaman hem fikir olamazsınız. Benim kv dem çocuğu ileride terlemesin diye tuzlayalım demişti, düşünsene onun o hassas tenine böyle bir uygulamayı. Bu tarz kafama yatmayan taleplerini net bir şekilde geri çevirdim. Burada ki her üye kuşak farkı nedeniyle bu tarz durumlar yaşamıştır emin ol. Belki senin gelininde senin bebek büyütme ile ilgili tavsiyelerini saçma bulacak. Çünkü bilim her geçen gün yeni bir keşifle yeni şeyler öğrenmemize sebep oluyor. Söylediklerini kabul et demiyorum, net bir şekilde geri çevir.

Eşinle ilgili konuda çok taviz verme, evet annesinin gelmesi konusunda net bir hayır diyemedi, onun micazina tersdir eminim. Ama en azından senin gönlünü etmeli, çünkü seninde dediğin gibi gün boyu sen oturacaksın kv ile. Bekle o eşin alsın gönlünü, ama kv gelmeden de konuş. "Annen bazen olmayacak şeyler söylüyor, kırmadan itiraz ediyorum. Sende arkamda dur, şikayet ederse yanlış düşündüğünü bir şekilde anlat ki, oda duracağı yeri bilsin. İleride belki çıkacak bir problemi önlemiş olalım" diye anlat eşine.

Bir daha gerçekten bir hatan olmadığını düşündüğün hiç bir konuda, hiç kimseden özür dileme. Yanlış anlaşıldığını anlat ama kararının net olduğunu söyle en fazla.

Kv gelişini engelleyemezsen de tadını çıkarmaya bak. Bebeğinin uyku saatine göre ayarla kendini arkadaşınla bir kahveye çık, sütünü sağ akşam eşinle sinemaya git mesela. Sonuçta oda bebeğinin babaannesi ve hiç bir zaman kötülüğünü istemez.

Ya nasıl kafalar bunlar. Eşimin bütün arkadaşlarının numarası bende var benim de numaram onlarda

Konu sahibi bütün gün çocukla ilgilen. Kv kucağına almak istediğinde kucağa alıştırmak istemiyorum fazla alışırsa siz gidince ne yaparım falan de. 40 günlük bebek zaten günde 2 kere uyur en azından. Birinde kv yemek yapar sen temizlik, birinde de uyursun.

Evet bu kafalar yuva koruyor sen kafalarıda rüyadan geç uyanıyor uyanınca geç kalmış oluyor tabi siz bilirsiniz yinede devam

Yapmak isteyen adam her şekilde yapar ben kocamdan arkadaşımın numarasını silsem ne olacak ya
Elbette öyle ama birgün boşluğuna gelipte paylaşımlarından etkilenirse bunu kendine bile açıklayamaz hayat sandığın kadar temiz değil

Aile dostlarımızla eşlerimizin numaraları her birimizde mevcut. Dışarı çıktığımızda eşine ulaşamayan yanındakini arar, sürpriz bir doğum günü vs. gibi durumlarda araşırız, hastalık/baş sağlığı gibi durumlarda direkt muhattap kişiyi arar üstümüze düşeni yaparız vs vs. Hiç aklımıza sizin kastettiğiniz gibi bir durum gelmedi. Bakış açınıza göre bende ve eşimde, hatta burada ki bir çok üyede o potansiyel var o zaman. Ben bunu kendime hakaret sayarım.

Bana göre de "kişi kendinden bilir işi". Akrabalarınız dahil hiçbir erkeği telefonunuza kaydetmeyin lütfen!

Hıms çok elit ve asil bir his bıraktınız tabi ama işte diğer insanlar hiçbirzaman sizin kadar asil olamıyor maalesef burda iki gün önce okudum arkadaşım eşimi ayartmaya çalışıyor diye. Demek ki siz başka gezegende ikametgah ediyorsunuz açık adres varmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…