Nasıl düzelir bilemiyorum

Bence siz saygınızı yitirmeden hep belli bir mesafede olun. Benim de bu potansiyelde bir kayın validem var ancak her şeyi benden izin alarak yapar. Başta bu mesafeyi koymasaydım her şeye karışacaktı. Biraz kapı aralansa hemen sızmaya kalkar ama gülerek lafımı söylerim şakayla karışık hemen geri çekilir. Eşinize de bu kararlılığınızı göstermeniz gerekli tabi. Annelik insanı daha da güçlü yapan bir duygu, bu gücünüzü kullanın. Süper kahraman gibi .
Evet sihirli kelimeler bu mesajda saklı.. bravo..

Benim kv de çok kalmak istediğini söyledi ama kabul etmedim 10 dk mesafede oturuyor ne gerek varki.. tamam gelsin görsün sevsin ama kalınca olmuyor eskidenmis o. İstemediğiniz halde nasıl gelecek anlamıyorum. Valla benimki de aslında öyle. Zorla gelecek diye aklıma geliyor olur mu olur. Eşinizin siniri geçince güzel güzel konuşun ısrar etmesin. 2 3 gün kalsa neyse ama iş uzuyor.
Geliyor şekerim artık konuşacak birşey yok ki

Canım seni aralık anneleri grubundan tanıyorum verme çocuğu kv ye sen kucağına al emziriyorum de doymadı de aa kaka yaptı de bişey de verme vermel zorunda değilsin kucağında çocukla oturmaya meraklı ise yapsın bi tane daha. Anne bebek bağı güçlensin diye yeni anneye gelenler eve bakar zaten bebeğe anne bakar başka bişey düşünmez sinir oluyorum düşüncesiz kv lere valla koy tepkini

Geliyor şekerim artık konuşacak birşey yok ki
İnşaallah en az hasarla atlatirsiniz. korktuğun gibi olmaz. 2 aylık bebeğin bakılacak bir şeyi yok. Sen bebeginle ilgilenirken o da isini görür pek ihtimal vermiyorsun ama inşaallah öyle yapar

İnşaallah en az hasarla atlatirsiniz. korktuğun gibi olmaz. 2 aylık bebeğin bakılacak bir şeyi yok. Sen bebeginle ilgilenirken o da isini görür pek ihtimal vermiyorsun ama inşaallah öyle yapar
Valla bilmiyorum

Back
X