Nasıl düzelir bilemiyorum

İçim karardı evde İnan ki çok yalnızım

bende bebeğimi büyütürken çok yalnızdım. yurtdışında yaşıyorduk, doğru düzgün tanıdık bile yoktu, çok zor biliyorum. o zamanlar bunalsam bile kızımın hiç bir anını kaçırmadığım için ne kadar şanslı olduğumu sonradan anladım. olaya pozitif bakmaya çalış. eşinle aranızdaki durumu zamana bırak kendini doldurma ama haklı olan sensin bunuda unutma. kv yi elinden geldiğince boş vermeye çalış. soğuk davran, surat as demiyorum. he deyip kendi bildiğini oku. en kolay yöntem bu gibi geliyor bana. çünkü laf anlamayan birine laf anlatmaya çalışmak seni yıpratır yorar.

Hepsine okey herşeye okey ama gerçekten eşinin nosu arkadaşında ne geziyor? Yanlış yapıyorsun eşinin boşluğuna gelir watsaap a koydugun durumdan bile etkilebilirler kusura bakma ama teyze Dogru söylemiş burda. Eski toprak işte 😍
Öyle bir durumdan etkilenecek adam önünde yürüyen kadından da etkilenir. Telefonla iş pişirecek adam netten kadın da bulur. Telefon iletişim aracı, numaraları kaydetmezsen ne işine yarayacak acaba?

Birbirinizi kırarak yol alamazsınız. Esinizin de haklı tarafı var, sizin de. Kayınvalidenizle daha çok konuşmaniz lazım. Mama felan vermek iştemiyorsaniz kesin bir dille reddetmeniz lazim. Yok alip geldiler mi "oh merhaba çöp kutusu" hop atacaksiniz. Çocuğun bakımı size ait, kv destek olur ancak. Su "gelin beni sevmiyor" numarasını bıraksın. Kimse kimseyi zevmek zorunda değil, ama saygı duymak zorunda. Esiniz dengeyi kuramıyor. Sizden idare etmenizi bekliyor. Bu durumda net olmak size düşer.
Geldiği zaman ne yapmam lazım en az 20 gün bizdeler artık

Öyle bir durumdan etkilenecek adam önünde yürüyen kadından da etkilenir. Telefonla iş pişirecek adam netten kadın da bulur. Telefon iletişim aracı, numaraları kaydetmezsen ne işine yarayacak acaba?
Ben kendimi yanlış ifade ediyorum sanırım bakınız lütfen bir araştırma yapınız şuan ki aldatma lar en çok en çok neden kaynaklanıyor sadece watsapdan değil elinde telefon olan bazı erkekler bunu nimet sanıp çok iş karıştırıyorlar çarpık ilişkiler okadar çok ki elbette numaramızıda kaydedeceğiz karşı tarafta kaydedecek sıg görüşlü biri değilim ben sadece bazı ortaya koyulan gerçeklerden bahsediyorum lütfen biraz idrak.

Kaynana demek ki lohusayken ortalığı karıştırmak içişlerine karışma eylemi demek
Bunu herkes yaşıyor sizde
Yaşacaksınız ender anlayışlı kaynanalar var
Yaşamayanlarda var oda empatisi yüksek olan kaynanalar ama çoğunluk çektiriyor karı koca arasını açıp kavgaya sebep oluyor, çoğunluğun bu dönemi rezalet geçiyor bebekle birlikte kavgalar çoğalıyır bence hem kaynana hem annesi 2 birarada asla olmamalı, kaynanA cadısınıda idare et
Yapcak birşey yok

Hiç barışmak için falan uğraşma. Eşin haksız çünkü. Söyleme demişin neyi söylüyor. Bide senin annen gelse böyle mi yaparım muhabbetleri var. Ee adam benim annemi sen kaç saat görüyon sanki.
Kv de geldiği zamanda bebeğiniz siz ilgilenin hatta hala hasta gibi yapn. Temizlik yemek falan yapmayın. Anne halim yok şu yemeği yapar mısın canım çekti diyin. O kurnazsa siz daha kurnaz olun. Yıldım şu kadınlardan

Hepsine okey herşeye okey ama gerçekten eşinin nosu arkadaşında ne geziyor? Yanlış yapıyorsun eşinin boşluğuna gelir watsaap a koydugun durumdan bile etkilebilirler kusura bakma ama teyze Dogru söylemiş burda. Eski toprak işte 😍
Geleceğin orta karıştıracak kayınvalidesi seçtim sizi.

Hiç barışmak için falan uğraşma. Eşin haksız çünkü. Söyleme demişin neyi söylüyor. Bide senin annen gelse böyle mi yaparım muhabbetleri var. Ee adam benim annemi sen kaç saat görüyon sanki.
Kv de geldiği zamanda bebeğiniz siz ilgilenin hatta hala hasta gibi yapn. Temizlik yemek falan yapmayın. Anne halim yok şu yemeği yapar mısın canım çekti diyin. O kurnazsa siz daha kurnaz olun. Yıldım şu kadınlardan
Bak kurnazlıktan beni aramıyor hasta olduğumu öğrendin bir sonraki gün ara gün içinde kızım nasılsın de hasta olmuşum olayın üzerinden 1 hafta geçmiş geliyorum diyor eşime . Ben eşimin hatalı olduğunu biliyorum ama öyle yalnızım ki Kv de geliyor bari eşimle kötü olmasaydık diyorum ev üzerime geliyor sütüm azalıyor

Geldiği zaman ne yapmam lazım en az 20 gün bizdeler artık

Çocuk bakımı konusunda eski kuşak yeni kuşak çatışması oluyor maalesef onlar mamayı kurtarıcı görüyor, şekerli su da eskiden kalma alışkanlıklar... Eşinizle aranızın bozulmasına değmeyecek sakin olmaya çalışın, şimdiden şartlandırmayın kendinizi belki beklediğiniz kadar sıkıntılı geçmeyecek , inanın bu stres sizi ve bebeğinizi etkiliyor.Güzel günleriniz zehir olmasın.

Bak kurnazlıktan beni aramıyor hasta olduğumu öğrendin bir sonraki gün ara gün içinde kızım nasılsın de hasta olmuşum olayın üzerinden 1 hafta geçmiş geliyorum diyor eşime . Ben eşimin hatalı olduğunu biliyorum ama öyle yalnızım ki Kv de geliyor bari eşimle kötü olmasaydık diyorum ev üzerime geliyor sütüm azalıyor
Kız kötü ol boşver. İyi olmak için çabalarsan kocan daha da uzatır. Annesi gelecek ona belli etmek istemez asıl sen surat yap ki o alttan almak zorunda kalsın.
Senin haksız olduğun bi nokta bile yok. Suçluymuşun gibi barışmaya çalışma
Kv de de görür huzursuzluk çıkardığını iyi olur.

Bende sizi bu konuda söz dinlemeyen ve başına türlü işler gelen dizimde ağlayan gelin seçtim 😇
Sizin dizinizde mi:KK70::KK70::KK70:
Hayır yani wp fotosundan etkilenmek nedir ya.
bu erkeklerin hiç mi kadın iş arkadaşı yok:KK75::KK75:

Kız kötü ol boşver. İyi olmak için çabalarsan kocan daha da uzatır. Annesi gelecek ona belli etmek istemez asıl sen surat yap ki o alttan almak zorunda kalsın.
Senin haksız olduğun bi nokta bile yok. Suçluymuşun gibi barışmaya çalışma
Kv de de görür huzursuzluk çıkardığını iyi olur.
O kadar mutsuzum ki bu sefer İnan oğlum olmasa çantamı topar kardeşime giderdim anneme de söyledim bunu

O kadar mutsuzum ki bu sefer İnan oğlum olmasa çantamı topar kardeşime giderdim anneme de söyledim bunu
Valla seni o kadar iyi anlıyorum ki. Alttan da aldım dediklerini de yaptım yine nankör oldum yine kv de sevmez oldum.
Canım onlara onlar gibi davranacaksın.
yoksa oluru yok gerçekten. Canını sıktığına değmez. İşi bilecen. İşe gitmeyecen bu devirde

Üzülmeyin.
Eşiniz hata etmiş o konuda haklısınız.
Ben yerinizde olsam bebeğimle ilgilenirim.
Yemek yapsın kayınvalidenizde yönlendirin anne ben bebeği yıkayacağım,uyutacağim,emzireceğim vs sen şunu pişirirmisin diye.
Alt değiştirirken odanıza geçin değiştirin,başınızda bekliyorsa.

Hastasınız diye geliyorsa buyursun bir işin ucundan tutsun.

Bu kadar gözünde büyütme kimseden de beklentin olmasın annen değil sonuçta sana anne şefkati göstermesini bekleme. Belki de oda senin arayıp söylmeni bekledi. Oğlunla yaşa bebeğe de sütünden stres yaşatma. Allahtan ek gıdaya geçmemiş daha byük çatışma yaşayabilirdiniz

Bu kadar gözünde büyütme kimseden de beklentin olmasın annen değil sonuçta sana anne şefkati göstermesini bekleme. Belki de oda senin arayıp söylmeni bekledi. Oğlunla yaşa bebeğe de sütünden stres yaşatma. Allahtan ek gıdaya geçmemiş daha byük çatışma yaşayabilirdiniz
Ne diyeyim ki arayıp onu anlamadım tam

Back
X