• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl düzeltebilirim?

sevgilin seninle açıkça anneme söyledim sıcak bakmadı düğün olayına vs gibi konuştu mu?
düğün yapmak istememek cimrilikle ya da maddi durumun iyiliğiyle çok yakından ilgili değil.
ne durumu kötü insanlar borçlanarak bile olsa gösterişli bir düğün yapabiliyolar.
ya da çok zenginler gördüm ki sade bi nikahla evlenebiliyolar.
kafanda oluşturduğun bu önyargıyı silip bi daha düşünmelisin bence.
belki de gerçekten sizin iyiliğiniz için düşünülmüş bi şeydir.
belki de böyle düşünebildikleri için durumları iyidir.
duygusal davranmana gerek yok.

hamaratlık konusundaysa sanırım annesine seni övmek istiyo, onun yanında farklı davranmanı beklediğine göre. birazcık girişken davransan canın çıkmaz be. sempatiksalakcinni

sevgilin seninle açıkça anneme söyledim sıcak bakmadı düğün olayına vs gibi konuştu mu?
düğün yapmak istememek cimrilikle ya da maddi durumun iyiliğiyle çok yakından ilgili değil.
ne durumu kötü insanlar borçlanarak bile olsa gösterişli bir düğün yapabiliyolar.
ya da çok zenginler gördüm ki sade bi nikahla evlenebiliyolar.
kafanda oluşturduğun bu önyargıyı silip bi daha düşünmelisin bence.
belki de gerçekten sizin iyiliğiniz için düşünülmüş bi şeydir.
belki de böyle düşünebildikleri için durumları iyidir.
duygusal davranmana gerek yok.

hamaratlık konusundaysa sanırım annesine seni övmek istiyo, onun yanında farklı davranmanı beklediğine göre. birazcık girişken davransan canın çıkmaz be. sempatiksalakcinni

yok canım sevgılım rahat biri aynı şekilde annesinede benim yanımda takılıyor

annem ne gerek var düğüne dedi dedi, ama pırlanta istiyor yapacağız bir şekilde dedi
nikah veya düğün bir tercihtir ben düğün içimde uhde kalmasın istiyorum

hı ben aynı ortamda iken oturup kalmıyorum ,hatta birkaç defa benim yaptıklarımı yediler ,yani tembel değilim ;ama çok isteğim yok ama yaparsamda özenirim...

arkadaşlar hayatınızdaki erkek arkadaşlarınız , arkadaşları ya da ailesi yanında şaka bile olsa uğraşır mı?

Arkadaşlar konumun ilk cümlesine ek bir soru ekledim ayrı konu açmak istemediğimden, hayatınızdaki erkek size başkalarının yanında nasıl davranır?

Back
X