• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasil gececek bu mevsimler?

Sonbahar ve kis mevsimi ruhuma agir geliyor. Depresif bir hal aliyorum bu mevsimlerde. Gunes olmayinca kendimi dipte hissediyorum. Simdiden kara kara dusunuyorum nasil gececek bu 2 mevsim diye. Benim gibi olan var mi? :KK64:
Sizin tedavi olmanız lazım. Bu kadar panik ve depresyon size zarar

Üzülmeyin

ZATen artık iklimler çok değişti , kasımda hava bir açıyor ilkbahar gibi oluyor ya da Temmuz’da da kapalı olabiliyor.
Bugün hava kapalı geçiş mevsimi olduğu için ama aydınlanır haftaya falan Ekim sonu kısa kola geçilir diye düşünüyorum

Üzülmeyin

ZATen artık iklimler çok değişti , kasımda hava bir açıyor ilkbahar gibi oluyor ya da Temmuz’da da kapalı olabiliyor.
Bugün hava kapalı geçiş mevsimi olduğu için ama aydınlanır haftaya falan Ekim sonu kısa kola geçilir diye düşünüyorum

Birden sonbahara giris yapmayiz, degil mi? Alistira alistira gelsin, ona da raziyim. 😊

Yer mi degistirsek? 😊

Gerçekten bunun çözümü yok. Şehir değiştirmek en mantıklısı. Adana'ya yerleşin, orda 6 ay yaz. En fazla 1,5-2ay soğuk oluyor. Kışın bile güneşli gün sayısı fazla. Ben de tayin nedeniyle Diyarbakır'a geldim, Adana'nın nemsizi, çok sevdim bu şehri ama sırf yazı uzun diye giderim 3 senem dolunca.

Şahsen beni bu ilkbahar ve yazda çok yordu. Pandemi nedeniyle aklımdaki hiç bir şeyi yapamadım. Kış ayıda yoracak seneye allah kerim

Gerçekten bunun çözümü yok. Şehir değiştirmek en mantıklısı. Adana'ya yerleşin, orda 6 ay yaz. En fazla 1,5-2ay soğuk oluyor. Kışın bile güneşli gün sayısı fazla. Ben de tayin nedeniyle Diyarbakır'a geldim, Adana'nın nemsizi, çok sevdim bu şehri ama sırf yazı uzun diye giderim 3 senem dolunca.

Guney sehirleri yormus sizi.

Hicbir takviye almiyorum. Halsizligim falan yok ama degerlerime baktirsam iyi olcak sanirim.
Degerleriniz normal seviyede ise bile kisin almak oneriliyor, cok dusukse zaten doktor farkli takviyeler oneriyor.
Siz testlerinizi yaptirin ama olur da koronadan oturu falab yaptiramazsaniz d vitamini yine de normal dozajda alabilirsiniz.

Degerleriniz normal seviyede ise bile kisin almak oneriliyor, cok dusukse zaten doktor farkli takviyeler oneriyor.
Siz testlerinizi yaptirin ama olur da koronadan oturu falab yaptiramazsaniz d vitamini yine de normal dozajda alabilirsiniz.

Tavsiyeniz icin tesekkur ederim. 🥰

Valla ben özür dilerim. ☹

Siz neden özür dileniz şimdi ben gerçekten merak ettim?
Msjların hepsini okudum, konu sizin yaptığınız yorumdan dolayı değil. Konu sahibinin size verdiği gereksiz çıkıştan dolayı dağıldı. Çünkü tepki verilicek bişey yazmamışsınız.

Ben de çok gergin bi insanım, gerçekten bu kadar ters tepkiye rağmen halan nasıl sakin kalabiliyorsunuz merak ettim.

Soruya cevabımda, ben de tam tersi yazı sevmeyenlerdenim. Kış olucak kat kat giyinip sıcak çayımı kahvemi içicem o zaman mutlu oluyorum. Normalde de agrasif bi insanım yani mevsinlerle alakası yok insanın agrasif olmasının ruh hali ve psikolojisi ile alakalı.

Msjların hepsini okudum, konu sizin yaptığınız yorumdan dolayı değil. Konu sahibinin size verdiği gereksiz çıkıştan dolayı dağıldı. Çünkü tepki verilicek bişey yazmamışsınız.

Ben de çok gergin bi insanım, gerçekten bu kadar ters tepkiye rağmen halan nasıl sakin kalabiliyorsunuz merak ettim.

Soruya cevabımda, ben de tam tersi yazı sevmeyenlerdenim. Kış olucak kat kat giyinip sıcak çayımı kahvemi içicem o zaman mutlu oluyorum. Normalde de agrasif bi insanım yani mevsinlerle alakası yok insanın agrasif olmasının ruh hali ve psikolojisi ile alakalı.
Henüz 8 aylık üyeyim 55 günüm banlı geçti. ☺️ Bir süre pamuk şeker taklidi yaparak dolanmam lazım forumda. ☺️ Abartmışım evet özür dilemem gerekmiyormuş. ☺️ Ama hep abartmaktan başım belaya girer zaten. ☺️ Sakinliğim mucize bilen bilir. ☺️ Bir de bugün konu sahibiyle aynı psikolojideyim. ☺️

Gereksiz cikis mi? Yeni actigim konuda eski konularimin esintilerine ne gerek var? Cok basit mevsim konusu acmisim hemen alakasiz bir sekilde mazi onume getiriliyor. Amac ne simdi?

Bazi uyeler yarayi kasimayi seviyor.

Henüz 8 aylık üyeyim 55 günüm banlı geçti. ☺ Bir süre pamuk şeker taklidi yaparak dolanmam lazım forumda. ☺ Abartmışım evet özür dilemem gerekmiyormuş. ☺ Ama hep abartmaktan başım belaya girer zaten. ☺ Sakinliğim mucize bilen bilir. ☺ Bir de bugün konu sahibiyle aynı psikolojideyim. ☺

Valla abarttigini dusunmuyorum.

Henüz 8 aylık üyeyim 55 günüm banlı geçti. ☺ Bir süre pamuk şeker taklidi yaparak dolanmam lazım forumda. ☺ Abartmışım evet özür dilemem gerekmiyormuş. ☺ Ama hep abartmaktan başım belaya girer zaten. ☺ Sakinliğim mucize bilen bilir. ☺ Bir de bugün konu sahibiyle aynı psikolojideyim. ☺
3 satırda 6 gülen emoji işte pamuk şeker böyle olunur :D

Back
X