- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.695
- 798
- Konu Sahibi Summer-girl
Tibet yap tibet ☻Ben de hedeflerimi belirledim gibi. Yaza kadar zayiflamak, 2 dil ogrenmek ve tezimi yazmak. Bu yogunlukta bir bakmisiniz ilkbahar gelmis.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tibet yap tibet ☻Ben de hedeflerimi belirledim gibi. Yaza kadar zayiflamak, 2 dil ogrenmek ve tezimi yazmak. Bu yogunlukta bir bakmisiniz ilkbahar gelmis.![]()
Gereksiz cikis mi? Yeni actigim konuda eski konularimin esintilerine ne gerek var? Cok basit mevsim konusu acmisim hemen alakasiz bir sekilde maziyi onume getiriliyor. Amac ne simdi?
Bazi uyeler yarayi kasimayi seviyor.
22 derece bugün burası, çarşamba günü Antalya’ya geri taşınıyorum ben de, orası da cayır cayır hâlâNe güzel ya izmir hala cayır cayır, klima full speed şu an![]()
Summer kardeşim yara kaşımıyorlar, sanıyorum kırılgan bir döneminde olduğun için tenkit edildiğini düşünüp çabuk savunmaya geçiyorsun bu sefer insanlar gerçekten tenkit etmeye başlıyor, sonsuz bir döngüye giriyorsunuz sonra. Yorumlarda o kadar kötü bişey yok ayrıca olsa ne olur, burada herkes herkese bişeyler söyler. Yakın çevremde amansız saflığımla bilinen biri olarak açtığım bir konuda hin ve içten pazarlıklı olmuştum meselaGereksiz cikis mi? Yeni actigim konuda eski konularimin esintilerine ne gerek var? Cok basit mevsim konusu acmisim hemen alakasiz bir sekilde maziyi onume getiriliyor. Amac ne simdi?
Bazi uyeler yarayi kasimayi seviyor.
Örnek teşkil ederken Merve gibi ol mesajlı3 satırda 6 gülen emoji işte pamuk şeker böyle olunur![]()
Summer kardeşim yara kaşımıyorlar, sanıyorum kırılgan bir döneminde olduğun için tenkit edildiğini düşünüp çabuk savunmaya geçiyorsun bu sefer insanlar gerçekten tenkit etmeye başlıyor, sonsuz bir döngüye giriyorsunuz sonra. Yorumlarda o kadar kötü bişey yok ayrıca olsa ne olur, burada herkes herkese bişeyler söyler. Yakın çevremde amansız saflığımla bilinen biri olarak açtığım bir konuda hin ve içten pazarlıklı olmuştum meselaSanal alemde birileri bişeyler diyorsa acaba haklılar mı diye kulak vermek ve değerlendirmek, haksızlarsa da savunmaya geçmeden sallayıp geçmek lazım biraz yoksa çekilmez. Size kış öncesi bir doz adamsendecilik yazıyorum
![]()
O zaman sen de yardır gitsin summer, ortama uymak lazım bazenFarkinda misin millet konumu birakti, tepkime yorum yapiyor. Can sikici degil mi bu?
Polemigi forumca seviyoruz bence.![]()
O zaman sen de yardır gitsin summer, ortama uymak lazım bazen
Ya işte şu yorumları yapın bunları yapmayın eski konuyu getirmeyin olmuyor onu demek istiyorum, konunun dağılacağı varsa dağılıyor polemik çıkarsa da çıkar boşver. Arada hala büyük bir özveriyle konuya ilişkin tavsiye veren üyeler olur çünkü sadece ilk mesajı okuyup gelmişlerdiroradan bilgi toplarsın. Sonra başkaları bi köşede kavga etmeye başlar, iş uzarsa küfür kıyamet, sonra mune gelir konu kilit banlar falan. Forum dediğin böyle bi yer zaten
![]()
Canın sağolsun demeyelim o zaman öyle :))Sinirleniyorum ama iste.![]()
Kız güneş varken tadını mı çıkarabildik sanki , boşveeeer .Sonbahar ve kis mevsimi ruhuma agir geliyor. Depresif bir hal aliyorum bu mevsimlerde. Gunes olmayinca kendimi dipte hissediyorum. Simdiden kara kara dusunuyorum nasil gececek bu 2 mevsim diye. Benim gibi olan var mi?![]()
Kız güneş varken tadını mı çıkarabildik sanki , boşveeeer .