- 8 Ocak 2014
- 735
- 289
- 303
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hobilerinle ilgilen, ayrıca bi süre sonra alışıyor insan, pat diye alışmayı bekleme.Merhabalar. Sevgilim daha yeni askere gitti 2 gün oldu 5 ay yok. Yaklaşık 6 yıldır birlikteyiz, sürekli konuşur ve her şeyi birlikte yapardık geceleri bile telefonda konuşarak film izlerdik falan. Şimdi yok ve zaman onsuz geçmiyor. Nasıl geçer bu 5 ay tavsiyesi olan var mı?![]()
Sevgilimi denize yollayalı tam 46 gün oldu bugün.. Daha altı buçuk ay var.. Seninki en azından asker, dönecek belli bir süre sonra.. Benimki Kaptan.. Söyle şimdi naapalımMerhabalar. Sevgilim daha yeni askere gitti 2 gün oldu 5 ay yok. Yaklaşık 6 yıldır birlikteyiz, sürekli konuşur ve her şeyi birlikte yapardık geceleri bile telefonda konuşarak film izlerdik falan. Şimdi yok ve zaman onsuz geçmiyor. Nasıl geçer bu 5 ay tavsiyesi olan var mı?![]()
O daha zormuş cidden... Allah size de kolaylık versin.Sevgilimi gemiye yollayalı tam 46 gün oldu bugün.. Daha altı buçuk ay var.. Seninki en azından asker, dönecek belli bir süre sonra.. Benimki Kaptan.. Söyle şimdi naapalım![]()
Şiddetle önerdiğim tek şey kitap okumak.. Bir tek o hafifletiyor özlemimi.O daha zormuş cidden... Allah size de kolaylık versin.
Teşekkür ederim... Aslında işim de var, gündüzleri zaman geçiyor ama akşamları özellikle daha zor oluyor. :/Şiddetle önerdiğim tek şey kitap okumak.. Bir tek o hafifletiyor özlemimi.
Gülmem mi lazım şimdi, anlayamadım da bu yorumun amacını.Sevgiliniz mi yaşam destek üniteniz mi anlayamadım.
Teşekkür ederim, amin. Evet konuşuyoruz da işte her şeyi birlikte yapmaya alıştığımız için zorlanıyorum biraz.Allah kavustursunda bu kadar buyutme 5 ay cok kisa bir zaman ustelik yine hergun telefonla konusabilirsin.
:)Sevgiliniz mi yaşam destek üniteniz mi anlayamadım.
Merhabalar. Sevgilim daha yeni askere gitti 2 gün oldu 5 ay yok. Yaklaşık 6 yıldır birlikteyiz, sürekli konuşur ve her şeyi birlikte yapardık geceleri bile telefonda konuşarak film izlerdik falan. Şimdi yok ve zaman onsuz geçmiyor. Nasıl geçer bu 5 ay tavsiyesi olan var mı?![]()
Çok teşekkür ederim, Allah size ve eşinize de kolaylık versin. Rahat bir yerde askerlik yapıyor, usta birliği de rahat geçecek. İşim var zaten kafam işle dağılıyor ama her şeyi birlikte yapmaya alıştığımız için zorlanıyorum işte biraz. Mecbur dayanıyorum ama, başka çare yok.sorulmuştur belki tüm sayfaları okumadım, nerede askerlik yapıyor?
geçer merak etme.. asker eşiyim ve eşim 5 buçuk aydır yok suriye'de görevli şu an belki bi 6 ay daha gelmeyebilir, 2 yaşındaki kızımla benim için geçti zaman sizin için de geçer..
ben kpss'ye ve kızıma odaklandım, arada arkadaşlarımla görüştüm.. sen de bir ilgi alanın varsa ona yönelebilirsin.. gece uykularını sorma, yorgunluktan sızmazsam hemen her gece sabahlıyorum hâlâ.. müzik dinleyebilirsin yatmadan, kitap okuyabilirsin..
senin için zor ama onun için daha zor bunu düşünerek davran ona da..
Çok teşekkür ederim, Allah size ve eşinize de kolaylık versin. Rahat bir yerde askerlik yapıyor, usta birliği de rahat geçecek. İşim var zaten kafam işle dağılıyor ama her şeyi birlikte yapmaya alıştığımız için zorlanıyorum işte biraz. Mecbur dayanıyorum ama, başka çare yok.
Biz de işte günde 2 kez falan telefonda konuşabiliyoruz, mesaj da atıyor bazen. Bakalım alışacağım inşallah. :)İlk birkaç gün zor, alışırsınız sonra.
Eşim beni günde 10 kez arardı, sevgiliydik o zaman.
Ay bir rahat vermemişti hâla söylenirim.
Evet kısa dönem askerlik yapıyor. Allah size ve sevgilinize de kolaylık versin.Kısa dönem askerlik yapıyor sanırım. 5 ay için bu kadar heba olmayın.
Benimkisi 12 aydır yok hem de terörün en bela olduğu yerde, beni düşünün üzüntünüz geçer.