Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Geçmiş olsun , bende agda yaptığımda böyle olabiliyor.. Kıl kökleri ile alakali olabilir..bacaklarımin üst kısmı tombul ve yumuşak biraz o bölgede deriyi gerginlestirmwyince ve ters yönden alınca böyle oluyor. Ama nasıl geçer bişey diyemiyorum ..
Haklısınız dudak üstü daha kötü, sürekli görünen bir yer, ben de tatile gitmeyecek olsam hiç dert etmem ama bikini giyeceğim diye rahatsız oluyorum aslında ağda yapmayacaktım tüyüm de yoktu fazla neden yaptım bilmiyorum diğer bölgelerime bir şey olmadı karın hassas oldugundan heralde böyle oldu.. inşallah geçer dediğiniz gibi.. çok sağolun
üzülme geçer ,birde sen yüksek koruma faktörlü kremler sür ,öğlen sıcağında denize girme çok beyazsın çabuk etkilenirsin güneşten ,tatilin burnundan gelir dikkat et
üzülme geçer ,birde sen yüksek koruma faktörlü kremler sür ,öğlen sıcağında denize girme çok beyazsın çabuk etkilenirsin güneşten ,tatilin burnundan gelir dikkat et
Çok sağolun..
50+ aldım kremler zaten şapka falan da, sürekli şemsiye altında oturacağım güneşlenmek bana haram yoksa haşlanıyorum
Uyarınız için tekrardan teşekkürler
Çok sağolun..
50+ aldım kremler zaten şapka falan da, sürekli şemsiye altında oturacağım güneşlenmek bana haram yoksa haşlanıyorum
Uyarınız için tekrardan teşekkürler