nasıl geleceğim herşeyin üstesinden:(

GULEN127

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2019
1
0
1
38
Merhaba arkadaşlar ,

Öyle bir dardayımki boşanmış bir bayanım oğlumla yaşıyorum.(istanbul)
çalışıyorum ve 2020 tl maaş alıyorum asgari ücrete zam yapılınca bizim maaşlar olduğu gibi kaldı ve zam yapmadılar.
500 tl kiraya oturuyordum 5 senedir falan.kıt kanaatte olsa geçiniyordum.binayı mütaite verdiler ve evden çıkmak durumunda kaldım.
kiralık ev buldum ama kiram şuan 1000 tl taşınmak için ev depoziti ve nakliyat için 5000 kredi çektim .425 tl kredi ödeyeceğim .tabiki bunlar mecburiyetten 550 tl para kalacak elime ve faturalara ancak yetecek.ekmek almaya bile param kalmıyor.iş yerimle konuştum çıkışımı verip tazminatımı verin bari diye kurumsal bir firma olduğu için kabul etmediler.büyük bir çıkmaza girdim.oğlum okuyor düşünmekten kafayı sıyıracağım.çıkar yol bulamıyorum.Ek iş araştırıyorum yok yok.akşamları etiket işi aldım eve 1000 tanesi 14 tl öyle zorki 2 tllik bile iş yapamadım.yorgunluktan sabah işe zor kalktım.psikolojim alt üst oldu delirme safhasına geldim.neler yapabilirim.Kendime hiç güvenim yok çok iyi bir işim var ama maaşlar öyle azki hayat öyle pahalılaştıki.İşin içinden çıkamıyorum.Herşey çok ağırıma gidiyoR.Ağlamaktan başka birşey gelmiyor artık elimden.Çok mutsuzum beceriksiz,aciz,çaresiz hissetmeye başladım.Böyle durumların üstesinden gelen varmı?Fikirlerinize ihtiyacım var.
Not:Ailem memlekette ama maddi durumları yok malesef.Un Bulgur ıvır zıvır arada gönderebiliyorlar.Köyde yaşama şansımızda pek yok zaten

ailenizin emekli maaşı varsa onların olduğu şehre yerleşin. beraber eve çıkın.

hangi ildesiniz ayrıca 1000 tl kira çok yüksek.

ev arkadaşı için ilan verin, yada yaşlı emeklisi olan bir hanım bulabiliseniz...yada valilik, belediye gibi kurumlara müracat edin...yada evlenin....

Nafaka davası açın.

O eve taşınarak büyük hata etmişsiniz, aldığınız maaş zaten kiraya gidiyor..
Başka ev bulmaya kalksan tekrar nakliye depozito gibi harcamalar olacak..

Kısır bir döngü sanki. Ama daha ucuz ev bulmak zorundasınız.

Allah yardımcıniz olsun.

Allah yardimcin olsun cok zor o parayla gecinmek siz kadroyami gectiniz asgeri ucrete zam geldi biz kaldik dediniz. Nafaka alin belediyelere yardim yerlerine basvurun bi gelir gider tablosu yapip yardimci olabilirler gideriniz daha fazla oldugu icin

nafaka almıyor musunuz?
çok zor Allah yardımcınız olsun
oğlunuz kaç yaşında?

üniversite okuyan öğrenci yada bekar yalnız bir ev arkadaşı bulamaz mısınız, aynen kaymakamlık belediye neresi varsa müracat edin, eski eşinizin ailesiyle görüşün nafaka alamıyorsanız, torunları sonuçta bakmak zorundalar, oğlunuz kaç yaşında, ek iş olarak bazı markalar doğrudan satış filan yapıyor ya temizlik, makyaj vb. onlara üye olup iş arkadaşlarınıza satış yapamaz mısınız

siz böyle mücadele verirken afedersiniz çocuğunuzun babası olcak o dangalak nerde nafaka almıyor musunuz ya da çocuğa para vermiyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…