- Konu Sahibi Monsterrmilk
-
Adam gerizekalı değil, çünkü bir beyni ve içinde az da olsa bir zekası yok oksijen israfı yaratık... Bazılarına insan gibi davranmak, nezaket kuralları gereği cevap vermek yaramıyor. Kuzeniniz durumu biliyor mu, bu densiz yüzünden aranız bozulur kötü olan siz olursunuz bir de...Ne insanlar var ya gerçekten
Ya sen nasıl bi kadınsın. İnsanlık namına her şeyden yoksunsun.Hakikaten ya
Bdv konu bile açabiliyorlar
Laf meclis dışı
Konu ile ilintisiz
Cidden bir başlığa bakıyorum bir de sizin yorumunuza. Her şey çok yerli yerinde.Hakikaten ya
Bdv konu bile açabiliyorlar
Laf meclis dışı
Konu ile ilintisiz
Yok konuşmadım kuzenimle, konuşmayı düşünmüyorum zaten ama haklısınız kimi insanlar nezaketi hiç hak etmiyorAdam gerizekalı değil, çünkü bir beyni ve içinde az da olsa bir zekası yok oksijen israfı yaratık... Bazılarına insan gibi davranmak, nezaket kuralları gereği cevap vermek yaramıyor. Kuzeniniz durumu biliyor mu, bu densiz yüzünden aranız bozulur kötü olan siz olursunuz bir de...
teşekkür ederim canım kesinlikle notuna katılıyorumAklınca şansını deniyor işte. Çok mesafeli ve akıllı davranmışsınız. Tebrik ederim.
Kimseye bir şey açıklamak ve anlatmak zorunda değilsiniz.
Her zaman böyle güçlü olun. Vız gelir tırıs gider bu tipler..
Bu da bir dip not olarak dursun..
Güçsüz, aciz, uyuşuk kadınlara uyuz oluyorum arkadaş.. Sonra burada konu açıp kocam hakaret ve küfür ediyor deyip, biz gerçekleri yüzlerine söyleyince bizler ceza alıyoruz.. Bu ülkenin aklı selim kadınlara ihtiyacı var.Net.
Cidden bir başlığa bakıyorum bir de sizin yorumunuza. Her şey çok yerli yerinde.
Yorumunuzla ilintisiz...
En az sizinki kadar..
Linçlenmeyi veyahut linç yemeyi çok seviyor.Cidden bir başlığa bakıyorum bir de sizin yorumunuza. Her şey çok yerli yerinde.
Yorumunuzla ilintisiz...
En az sizinki kadar..
Aynen tutup sosyal medyadan kız düşürmeye çalışan biri ile hiç işim olmaz, zaten evliliğimde çok sıkıntılar yaşadım bir daha evlenmeyi düşünmüyorum olursa da ince elerim sık dokurumNiyeti farkli olmasa engellemezdi, kro herif.. Bi de o bahane uydurmuş yazmak icin, bi seyler icmeyi teklif etmis ve sen reddetmissin.. Ne ustune atlamasi.. Gayet de mesafeli davranmissin..
Kendi derdine yansin, ezik..
ben olsam kuzenimle konuşurdum. belki o anlattı. eğer o anlattı ise ona da mesafe koyardım.
Sormadım konuşmayı da düşünmüyorum ama büyük ihtimalle o konuştu sonrasında sosyal medyada benim olduğum gönderiyi kaldırmış tekrar biri sormasın diye yaptığını düşünüyorumben olsam kuzenimle konuşurdum. belki o anlattı. eğer o anlattı ise ona da mesafe koyardım.
çok saçma ama sizin boşandığınızı söylemesi. yani gizlenecek bişey değil ama yine de şu aşamada bak o boşanıyor ona göre vs dediyse çok saçmalamış.Sormadım konuşmayı da düşünmüyorum ama büyük ihtimalle o konuştu sonrasında sosyal medyada benim olduğum gönderiyi kaldırmış tekrar biri sormasın diye yaptığını düşünüyorum
Hiç üzülme.Allah iyilerle karşılaştırsın.O kuzenle de çok muhatap olma bence ama.Aynen tutup sosyal medyadan kız düşürmeye çalışan biri ile hiç işim olmaz, zaten evliliğimde çok sıkıntılar yaşadım bir daha evlenmeyi düşünmüyorum olursa da ince elerim sık dokurum
Harbiden yaYa sen nasıl bi kadınsın. İnsanlık namına her şeyden yoksunsun.
Amin canım öyle yapmayı planlıyorumHiç üzülme.Allah iyilerle karşılaştırsın.O kuzenle de çok muhatap olma bence ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?