- 13 Eylül 2015
- 6.990
- 32.275
- 548
- Konu Sahibi Sevdayolum
-
E bir yorumda da kömürlerini faturasını koltuk taksidini mi ne aile ödüyormuş her ay bin lira yollayıp ama bazı yerlerde kendileri ödüyor gibi konuşuyor hangisi doğru çözemedim. Kömür parasına kadar onlara ödetip ev içinde yardım bekliyorsa Allahtan korksunlar bu insanlar nasıl geçiniyor. Yok kızına veriyormuş kendileri alırken laf yok kızına adam verince gelin hanım cısss yapıyorFaturalarını bile siz ödüyorsaniz nasıl onların lafına kanıp bize yardım edecekler diye ev borcunun altına girdiniz?
Arkadaşlar şuradaki saçmalığı tek ben mi görüyorum?
4 aydır yardım.etmediler diyor, kesin şuraya harcıyor diyor ama konu ilerleyince aa aslinda biz hep yardım.ediyoruz onlara diyor.
So what kendini gecindiremiyorsa size yardım.edecegine nasıl inandınız?
Faturalarını ödeyen biri bastan da söylemez mi bize yardım etmedi diyene kadar
Ne emeklisi ki bunlar acaba bizim gördüğümüz emeklilerden olmasalar gerekE bir yorumda da kömürlerini faturasını koltuk taksidini mi ne aile ödüyormuş her ay bin lira yollayıp ama bazı yerlerde kendileri ödüyor gibi konuşuyor hangisi doğru çözemedim. Kömür parasına kadar onlara ödetip ev içinde yardım bekliyorsa Allahtan korksunlar bu insanlar nasıl geçiniyor. Yok kızına veriyormuş kendileri alırken laf yok kızına adam verince gelin hanım cısss yapıyor
Ben anlamadı valla bir yorumunda gördüm diğerlerinde de biz ödüyoruz yazmış. Görümce sürekli konu olmuşNe emeklisi ki bunlar acaba bizim gördüğümüz emeklilerden olmasalar gerek
Ya da konu sahibinin emekli maaşlarından haberi yok diyecegim ama yetmiyor onlara biz ödüyoruz diyen de kendisi
Vallahi bu konuda bende taşlar yerine oturmuyor.Ben anlamadı valla bir yorumunda gördüm diğerlerinde de biz ödüyoruz yazmış. Görümce sürekli konu olmuş
Bunlar sizi ilgilendirmeyen ayrıntılar. Kimseye bel bağlamayın, ev sizin evinizse borç sizin borcunuz. Ülkenin hali ortada; iki keyfi vardır adamın, ondan mı vazgeçsin size para yetiştirecek diye? Borçlarını ödüyoruz dediğiniz de bir iki köy faturası. Sizi alâkadar etmez. Kendi paramla annemin bazı faturalarını ödüyorum, eşim de ailesine destek oluyor. Kimse kimseye karışmıyor, karışmaya hakkı yok çünkü.Merhaba 5 yıllık evliyiz ikimzde çalışıyoruz. eşimin ailesi kaç yıldır biz sağken ev alın destek oluruz dediler. Ev aldik 4 aydır kayınpeder maaşı çekiyo eşime hiç bir desteği yok. Elektrik ve telefon faturaları otomatik eşim ödüyo..Geçen hafta maaş cekmek icin bizdelerdi..bugun köye gittik kömür soyliycez ama paramiz yok önümüzdeki ay versek ilk taksidi olur mu diye esime sordular. Esim de siz 1 haftada maasi naptnz diye sormadi bile.. köyde kira yok bişey yok ya kahvede harciyo yada gorumceme veriyo diye düşünüyorum ama eşimin bişeyleri sorgulamamasi beni rahatsz ediyo. Bn ailesine karşı bişey sorunca hemn ters ters konuşmaya basliyo.. eşime nasıl bişeyleri fark ettirebilirim..
Eşinize bir şey farkettirmenize gerek yok çünkü bolca aksama yaşatacaklar ödemenize kim haklı kim haksız bilemem ama eşiniz anlayacaktır ailesine güvenerek iş yapmayacağını. Bir şey söylemeyin 1 yıl izleyin.Merhaba 5 yıllık evliyiz ikimzde çalışıyoruz. eşimin ailesi kaç yıldır biz sağken ev alın destek oluruz dediler. Ev aldik 4 aydır kayınpeder maaşı çekiyo eşime hiç bir desteği yok. Elektrik ve telefon faturaları otomatik eşim ödüyo..Geçen hafta maaş cekmek icin bizdelerdi..bugun köye gittik kömür soyliycez ama paramiz yok önümüzdeki ay versek ilk taksidi olur mu diye esime sordular. Esim de siz 1 haftada maasi naptnz diye sormadi bile.. köyde kira yok bişey yok ya kahvede harciyo yada gorumceme veriyo diye düşünüyorum ama eşimin bişeyleri sorgulamamasi beni rahatsz ediyo. Bn ailesine karşı bişey sorunca hemn ters ters konuşmaya basliyo.. eşime nasıl bişeyleri fark ettirebilirim..
Kimse size yardım etmek zorunda değil. Artık herkesin evi barki ayrı . Yaparlarsa eyvallah ama yapmazlarsa da kimse den zorla yardım beklenmez ve birilerinden birşeyler beklenecek te ev alınmazMerhaba 5 yıllık evliyiz ikimzde çalışıyoruz. eşimin ailesi kaç yıldır biz sağken ev alın destek oluruz dediler. Ev aldik 4 aydır kayınpeder maaşı çekiyo eşime hiç bir desteği yok. Elektrik ve telefon faturaları otomatik eşim ödüyo..Geçen hafta maaş cekmek icin bizdelerdi..bugun köye gittik kömür soyliycez ama paramiz yok önümüzdeki ay versek ilk taksidi olur mu diye esime sordular. Esim de siz 1 haftada maasi naptnz diye sormadi bile.. köyde kira yok bişey yok ya kahvede harciyo yada gorumceme veriyo diye düşünüyorum ama eşimin bişeyleri sorgulamamasi beni rahatsz ediyo. Bn ailesine karşı bişey sorunca hemn ters ters konuşmaya basliyo.. eşime nasıl bişeyleri fark ettirebilirim..
Hanımefendi, damat beyin ailesi konu sahibesi farkında mısınız ?İçeriğinizi tekrar okumanızı tavsiye ederim o halde. Ayrıca kocanız o insanların oğlu. Doğal olarak ödeyebilir tabii ki, aile arasında böyle muhabbetlere girmeyi çok çirkin buluyorum
Günlük hayatınızda da böyleyseniz niyet okumak sizi yorarBenim asıl anladığım ise kayınaile kendi kızlarına para verirken kendilerine vermiyor. Kim ne derse desin konunun alt metni bu. Hiç kimse beni tersine ikna edemez
Madem beklentiniz yok o zaman konunuzu açarken ev meselesini katmayıp,kocam ailesinin borçlarını ödüyor bundan rahatsızım diye açabilirdiniz direkt.Çok şükür bi şekilde ödüyoruz. Bi beklentim yok Ama onların borçlarını bn ödemek istemiyorum bn evde çocuğumu bırakıp işe gidiyorum eşime destek oluyorum.
Aslında ev işleri yemek çocuk bakımı kadının üzerinde oluyor. ( bir de biyolojik yük var doğurmak lohusalık emzirmek onu saymıyorum bile ) Çok büyük oranda durum bu. Bence de öyle evlerde evi geçindirmek erkeğin sorumluluğu olmalı. Her evin sistemi farklı.ben bu "eşime destek olmak için çalışıyorum" lafını asla anlayamıyorum. o ev iki kişinin de sorumluluğu, destek olmak için değil beraber iyi bir hayat koşulu sağlamak için çalışılır.
o evi madden geçindirmek sadece erkeğin yükü değil, hele ki bu devirde.
Kayınpederınıze mı guvendınız bişey yaparken.Adamcagızın hoşdıngı mı var.Bu enflasyonda onlarada ancak yetıodur.Hıc bısey yemesın ıcmesın sıze mı yedirsınler .Şaka gıbısınız yemın ederımMerhaba 5 yıllık evliyiz ikimzde çalışıyoruz. eşimin ailesi kaç yıldır biz sağken ev alın destek oluruz dediler. Ev aldik 4 aydır kayınpeder maaşı çekiyo eşime hiç bir desteği yok. Elektrik ve telefon faturaları otomatik eşim ödüyo..Geçen hafta maaş cekmek icin bizdelerdi..bugun köye gittik kömür soyliycez ama paramiz yok önümüzdeki ay versek ilk taksidi olur mu diye esime sordular. Esim de siz 1 haftada maasi naptnz diye sormadi bile.. köyde kira yok bişey yok ya kahvede harciyo yada gorumceme veriyo diye düşünüyorum ama eşimin bişeyleri sorgulamamasi beni rahatsz ediyo. Bn ailesine karşı bişey sorunca hemn ters ters konuşmaya basliyo.. eşime nasıl bişeyleri fark ettirebilirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?