nasıl güveneceğim yeniden

kedilove

Tebessüm. Tebessüm.. İçten sıcacık Tebessüm..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
2.002
891
83
İzmir
Arkadaşlar biliyorsunuz ki ben 9 ay önce nişanı attım (saygısızlık, aileme saygısızlık, sadece kendi isteğini yapması, hakaretleri vs) kendimi toparladığımdan beri asla takip etmedim. Daha dün yakın arkadaşım aradı " aa hayat bu ya duydun mu hani x şahıs senden ayrıldıktan hemen sonra yiğenin en yakın arkadası ile sevgili olmuştu ya kız onu sevmediği için ayrılmışlardı şimdi senin eskisi yine onun peşinden koşuyormuş kız var ya asıl ilginç olan kız bunun üzerine iki tane sevgili değiştirdi onu bile bile ne aşkmış be" dedi. bende "lütfen onun adını anma beni ilgilendirmez" dedim. zaten onu artık anmıyrum bile o bunları anlatınca garibime giden ise; ben onun üzerine iki sevgili yapsaydım bana asla demediği hakaret kalmazdı, bana sadece aşık olduğunu söylemişti ama yiğenine sadece ben ona aşık oldum demiş (yakın arkadaşım söyledi onlarla komşu) yanı o kızdan için . düşündüm de bana dediği hersey yalanmış. ablasının af edersiniz ama ((bence çok yanlış bir söylem asla tasvip etmiyorum) kaşar diye andığı biri ki kız da çok kişinin canını yakan bir tip (hatta biri bunun adına sahte instegram açıp kaşar ... deyin tanırlar yazmışlardı ben ne kadar üzülmüştüm kız çocuğu sonucta haberi yoksa uyarsam mı ki demiştim annem asla öyle bir sey yapma senin üzerine atar demişti). yani size sormak istediğim şey saçımızın sarı olması mı cok önemli olan sey bir bayanın sadakatli olması namuslu olması daha önemli değil mi ? Bir de merak ettiğim insanlar nasıl kolay oyun oynayabiliyor sana aşığım vs. diyerekten. Yani bu olayları duyunca kime nasıl güveneceğim diyorum birebir yaşadığım için. Acaba onu severken benle nişanlandı mı? diyorum sonra düşünüyrum ki facede onu arattırmıştı ((arkadaşlardı zaten facede ) biz nişanlı iken ama o zaman ihtimal vermemiştim çünkü hem onun yiğenin en yakın arkadası hem de kız ondan 7 yaş küçük ne bileyim o ihtimalı göz önüne almadım sevdiğine inanıyrudum çünkü. eğer öyleyse yani o kıza aşıkken benle nişan yaptısya bana yazık değil miydi onca acı çektim oynamış oldu kullanmış oldu bnı. Şimdi yeniden nasıl güveneyim ben sanki bir daha hiç güvenemeyecegım gibi geliyor. Siz ne düşünürdünüz olsaydınız. (ki benim en ufak bir seyime demediği kalmayan tahammul edemeyen adam kıza resmen beklerim seni sevmeni diye yalvarıyormuş. )çok teşekkür ederim şimdiden.

Son düzenleme:

Her insan aynı mı ? Siz birebir başka insanlarla aynı mısınız ? Hayata bakışınız , değerleriniz size paralel olan gönlünüzün güzel bulduğu bir insan karşınıza çıkınca ona güvenmek ve tanımak isteyeceksiniz. Tanıdıkça güvenilir olup olmadığına karar vereceksiniz.

Geçmişinizdeki eski için ise tek düşüncem , ne mutlu size , hayatınızdan çıkarmışsınız.

sen çok iyisin takma o adam kendi ezikliğini çeksin . Düşünsene ablasının dahi o hitabı taktığı kızla konuşuyor peh sen hayatını yaşa belki bu olay seni büyüttü bakış açını değiştirdi '' senin şer gördüğünde hayır ; hayır gördüğünde şer vardır. '' :) pozitif düşün hayatını yaşa

Bırakın kendi pisliğinde boğulsun işte layığını bulmuş.
Kurtulmuş oldunuz hayatınızı öyle biriyle birleştirmeyerek.
Ordan oraya savrulup dursun işte o kız onla daha çok oynar.

değil tabiki ama bir insan nasıl güzel oyun oynarmış bunu öğrendim buda korku oluşturdu bende. haklısınız

Demekki ciddi ilişkileri kaldıramayan biri var önümde
O sıradan Ablasında bilmem ne diye adlandırdığı kızlardan hoşlanıyormus diye dusunur
Ondan evlenmeden kurtulduğum için bin kere şükür ederdim

Bence sen bu olanlara hiç uzulme hatta sevin layigini bulmus diye

bana öyle cok haksız yere cktırdı ki baska bir yiğeni Allah ona onu verdi sen üzülme abla demişti bana ilk sevgili olduklarında. haklısınız ama Rabbime havale ettim bana cok haksızlık yaptı.

sen de cok tatlısın:) mutluyum attım içimden bin şükür sadece oynadığını düşününce benimle ona üzüldüm

değil tabiki ama bir insan nasıl güzel oyun oynarmış bunu öğrendim buda korku oluşturdu bende. haklısınız

Hayatın doğal akışı bu sanırım ki. Güvenimizi kıran insanlarla sınana sınana ayakta kalmayı ve her yüzümüze gülene güvenmemeyi öğreniyoruz bu şekilde. Daha önce bakmadığımız , fark etmediğimiz detaylara bakmayı öğreniyoruz.

Demekki ciddi ilişkileri kaldıramayan biri var önümde
O sıradan Ablasında bilmem ne diye adlandırdığı kızlardan hoşlanıyormus diye dusunur
Ondan evlenmeden kurtulduğum için bin kere şükür ederdim

bin şükür ezanlara Allahıma ki evlenmedim yoksa beni maff ederdi yiğeni ile onu her gördüğünde eve gelir bana etmmediği kalmazdı Rabbime şükğr olsun canım

Evrende hiçbir şeyin tıpa tıp ikincisi yok.
Tek yumurta ikizlerinin dna ları aynıyken bile parmak ve ayak izleri farklıdır.
Buradan pay biçin kendinize.
O şahıs öyleydi ama bir başkası onun gibi olmayacak.
Bu telkinle zamanı geldiğinde çok rahat güvenebilirsiniz.

çok haklısın arkadaşım çok teşekkür ederim yorumun için yazan parmaklarına sağlık

Bırakın kendi pisliğinde boğulsun işte layığını bulmuş.
Kurtulmuş oldunuz hayatınızı öyle biriyle birleştirmeyerek.
Ordan oraya savrulup dursun işte o kız onla daha çok oynar.

güzel yorumun için cok tesekkur ederim :) iyiki varsınız

Uc ihtimal var.
Kizin kasar olmasi cok tatli gelmistir yapamayip icinde kalan seyler vardir.
Diger ihtimal de cok afedersiniz kusura bakmayin bu soyledigim icin seven s.kilir s.ken sevilir diye bi soz var heh iste o yuzden asik olmustur.
Diger ihtimal de kiz bunu reddetti ya seni sevmiyorum diyip ayrildi ya gruruna yedirememistir o yuzden pesinden kosuyodur.
Sonuc itibariyle bi daha senin gibi seveni bulamaz. Pisligin de tekiymis. Allah cektiriyo iste simdi ona boyle. Kossun adı cikar insallah

ne de güzel anlatmışsın cok ta haklısın aslında

Her insan aynı değil Dünya'da hala iyi ve karakterli erkeklerin olduğuna inanıyorum emin ol sende karşına değer veren biriyle hem o güveni tekrar duyacaksın hemde çok seveceksin gün gelecek iyi ki onunla olmamışım bile diyeceksin.

:))))))))))))))) kusurluk bir şey yok aslında bunlardan bırı kesin :)

herkes aynı değil.
hayatınıza biri gelir ki hepsini unutturuverir.
ayrıca erkeklerin çoğu hayatındaki kızlara hep aynısını der tek sana aşığım diye. kanmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…