- 11 Eylül 2024
- 509
- 143
- 18
Amin çok sağolunÇok şükürAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin çok sağolunÇok şükürAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
![]()
Ay harika, Allah tamamına erdirsin inşallahyok çok şükür sağlıklı ilerliyor şuan
Aminnn çok sağolunAy harika, Allah tamamına erdirsin inşallah![]()
Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahMerhaba hanımlarYardımcı olan, fikir veren herkese çok teşekkür ederim. Yıllardır hayalini kurduğum şey oldu Allahıma binlerce şükürler olsun
İnşallah sağlıklı bir hamilelik ve doğum geçirmeyi de nasip eder rabbim
![]()
Amin Allah razı olsunAllah tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahbu süreçte neyi değiştirdiniz sizce en işe yarayan ne oldu
Amin Allah razı olsunMerhabalar hayırlı olsun inşallahbeslenme detaylarınızı ve varsa kullandığınız takviyeleri de söyler misiniz
![]()
Merhaba, ben hamile kaldımFoliborn Myforce isimli takviye vitamini öneririm![]()
Merhaba, size de haber vermek istedim. Doğal yolla hamile kaldımİnşallah güzel haberlerini alırız![]()
Allah razı olsun, burda inanan ve destek olan birbirini tanımayan kız kardeşler iyi ki varsınızÇok sevindim rabbim zamanında sağlıkla kucağına almayı nasip etsin etşin inşallah![]()
Canım selam benim de Unicorn uterus. 1 hafta içinde falan tüp bebeğe başlayacağım. Hamilesin sanırım sağlıkla kucağına al inşTabii ki herkesin sağlık durumu, yaşantısı, her şeyi farklı. Ben her şeyi denemeye karar verdim. Olursa olur, olmazsa olmaz. Allahtan hayırlısını diliyorumRahim filmi çektirdim Kasım ayında. Yarım rahimli (Unicorn uterus), tek tüplü çıktım. Sağ taraf var, solda rahim ve tüp yok. Varolan tüpüm açık. 2 kere ilaç gönderdiler
![]()
tam konunuzu okuyordum hamile kalmış olmanıza çok sevindim. İnşallah sağlıkla ilerlesin her eşy gönlünüzde olsun. Sanırım aynı ilerliyoruz, bizde kese göründü bebek görmek icinde persembe gideceğim doktora, sen ne durumdasın :)Allah razı olsun, burda inanan ve destek olan birbirini tanımayan kız kardeşler iyi ki varsınız![]()
Merhaba canım. Bizim gibi yarım rahimli insan sayısı çok az gerçekten. 4000 kişide 1 görülüyor. Ben 3 farklı doktora gittim, üçü de olumsuz konuşmuştu. Tüp bebek değil, normal yolla oldu. Korunmayı bıraktıktan 11 ay sonra oldu. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederimCanım selam benim de Unicorn uterus. 1 hafta içinde falan tüp bebeğe başlayacağım. Hamilesin sanırım sağlıkla kucağına al inştüp bebekle mi oldu kaçıncı denemede? Gebelik nasıl geçiyor? Kusura bakma çok soru sordum ama bizim gibi çok fazla kişi yok o yüzden insan merak ediyor çok ümitsizlik içindeyim rahim durumundan dolayı sanki tüp bebek bile tutmayacak gibi geliyor
![]()
O güzel yüreğinizden öperimtam konunuzu okuyordum hamile kalmış olmanıza çok sevindim. İnşallah sağlıkla ilerlesin her eşy gönlünüzde olsun. Sanırım aynı ilerliyoruz, bizde kese göründü bebek görmek icinde persembe gideceğim doktora, sen ne durumdasın :)
Bende sadece göğüs şişliği ağrısı ve uyku hali oluyor. Bunlarda hat safada değil. Midemle alakalı hiç bir skıntım yok, perşembe randevum kalp atışı için inşallah. Kaçıncı haftamdayım bilmiyorum ama 20 mayısta yumurtam gelişmişti, artık hangisi döllendi bilmiyorum ama :)O güzel yüreğinizden öperimÇok çok teşekkür ederim. Harika haber, sizi de çok tebrik ediyorum, maşallah
Evet aynı durumdayız, beraber ilerliyor
Ben 6. haftadayım, keseyi ve kalp atışlarını duyduk. Rabbim sürecimizi kolaylaştırsın, su gibi aksın inşallah. Benim bulantı, kusma, halsizlik, uyku hali var şu an.
Hayırlısıyla kalp atışlarını duyarsınız inşallahBende sadece göğüs şişliği ağrısı ve uyku hali oluyor. Bunlarda hat safada değil. Midemle alakalı hiç bir skıntım yok, perşembe randevum kalp atışı için inşallah. Kaçıncı haftamdayım bilmiyorum ama 20 mayısta yumurtam gelişmişti, artık hangisi döllendi bilmiyorum ama :)
Peki bu belirtilerin olmaması acaba olumsuz olduğu anlamına mı gelir bilemedim. Hamile dediğinin iştahı kapanır midesi bulanır bende hiç bir şey yok yaa