Gebeliğe Hazırlık Nasıl hamile kalabilirim? 😍Başarılı yöntemleriniz varsa lütfen yardım 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hanımlar ☺️ Yardımcı olan, fikir veren herkese çok teşekkür ederim. Yıllardır hayalini kurduğum şey oldu Allahıma binlerce şükürler olsun 😍😍😍🤲🤲🤲 İnşallah sağlıklı bir hamilelik ve doğum geçirmeyi de nasip eder rabbim 🤲🤲🤲

Eklentiler

• IMG_1255.webp
    IMG_1255.webp
    15 KB · Görüntüleme: 55
Merhaba hanımlar ☺️ Yardımcı olan, fikir veren herkese çok teşekkür ederim. Yıllardır hayalini kurduğum şey oldu Allahıma binlerce şükürler olsun 😍😍😍🤲🤲🤲 İnşallah sağlıklı bir hamilelik ve doğum geçirmeyi de nasip eder rabbim 🤲🤲🤲
Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :KK200: bu süreçte neyi değiştirdiniz sizce en işe yarayan ne oldu

Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :KK200: bu süreçte neyi değiştirdiniz sizce en işe yarayan ne oldu
Amin Allah razı olsun 🤲 Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin. Şu çift çizgiyi bile görmek o kadar mutlu etti ki 😍

Ben kasım ayında doktora gittim neden çocuğum olmuyo diye. Yarım rahimliyim, tek tüpüm var. Kan sonuçlarıma göre eksik olan değerler için takviyeler verdi. Beslenmemi tamamen değiştirdim sanırım o çok etkili oldu. Stres çok yapıyodum, bıraktım, geçen ay hem kafamın rahat olduğu bir aydı hem de galiba olmicak çocuğum dedim. Yani tam boşverirsin olurya herkesin dediği gibi. Öğrenmek isterseniz beslenme detaylarını yazabilirim seve seve 😍

Merhabalar hayırlı olsun inşallah 😍 beslenme detaylarınızı ve varsa kullandığınız takviyeleri de söyler misiniz🫠

Merhabalar hayırlı olsun inşallah 😍 beslenme detaylarınızı ve varsa kullandığınız takviyeleri de söyler misiniz🫠
Amin Allah razı olsun 😍 çok teşekkür ederim. İnşallah kan testi sonucu da iyi gelir ve sağlıklı bir hamilelik olur 🤲🤲🤲 detayları hemen aşağıda yazıyorum 💕

Kasım ayında doktora gittim. Kan tahlilleri yaptırdım. Rahim filmi çektirdim. Amh değerim 0,38’di. Bunu aşağıda yazan beslenme şekliyle 0,71’e çıkarabildim.

Puritans Pride Dhea 25 mg
Arete Women
Omega 3
Resveratrol
New Life B12 Plus
Velavit V-NR
NAC 600 mg
Foliborn Myforce isimli takviye ilaçları kullandım. Hepsinden sadece 1 kutu.

Beslenme olarak: Akdeniz usulü beslenme. Sebze-meyve ağırlıklı. Tavuk eti, küçük dip balıkları, (küçük balıklarda daha az mikroplastik olduğu için) ev yapımı yoğurt, doğal ürünlerle beslendim. Her gün kahvaltıda organik yumurta yedim. Her akşam ev yapımı yoğurda 1 çorba kaşığı keten tohumu kattım. Bazen bu karışıma chia tohumu bazen de çörek otu ekledim. Her gün 1 avuç kabak çekirdeği yedim. Kuruyemişi bol bol yedim. Kuru incir, kuru kayısı yine bolca yedim. Siyez ekmeği yedim (gluteni en az içeren ekmek türü). Çorbalarda glutensiz un kullandım. Dana eti çok çok az yedim. Canım çok çektiyse köfte o da 2 ayda bir nerdeyse.

Neleri yemedim: Paketli gıda hiç yemedim. Bisküvi, cips, çikolata bunları tamamen hayatımdan çıkardım. Beyaz unla yapılan hiçbir şey yemedim. Sucuk, salam, sosis işlenmiş gıda yemedim. Nutella vs hazır kaymak yemedim. Gluten içeren hiç birşey yemedim.

Alerjim olduğu için aşırı hapşırıyodum. Bunun için ilaç mecburen kullanıyodum. Bu ilaçları bıraktım. Alerji ilaçları kısırlık yapıyor.

Mümkün oldukça plastiklerden uzak durdum, yemekleri cam ya da çelik kaplarda hazırladım, sakladım. Oje, saç boyası, makyaj ürünleri kullanmadım. Beslenmenin işe yaradığını düşünüyorum. Umarım herkese faydalı olur bu liste. Lütfen takviyeleri doktorunuza danışmadan kullanmayın, her biri vücuttaki eksiklik için faydalı 💕💕💕

Foliborn Myforce isimli takviye vitamini öneririm 💖
Merhaba, ben hamile kaldım 🤲 söylediğiniz ilacı mart-nisan ayında kullanmıştım. Onunla ilgili mi bilmiyorum, öncesinde de başka takviyeler almıştım. Rabbime şükürler olsun. Size haber vermek istedim 🥹🥹🥹🥹

Tabii ki herkesin sağlık durumu, yaşantısı, her şeyi farklı. Ben her şeyi denemeye karar verdim. Olursa olur, olmazsa olmaz. Allahtan hayırlısını diliyorum 🥰🤲 Rahim filmi çektirdim Kasım ayında. Yarım rahimli (Unicorn uterus), tek tüplü çıktım. Sağ taraf var, solda rahim ve tüp yok. Varolan tüpüm açık. 2 kere ilaç gönderdiler ☺️
Canım selam benim de Unicorn uterus. 1 hafta içinde falan tüp bebeğe başlayacağım. Hamilesin sanırım sağlıkla kucağına al inş 🌸 tüp bebekle mi oldu kaçıncı denemede? Gebelik nasıl geçiyor? Kusura bakma çok soru sordum ama bizim gibi çok fazla kişi yok o yüzden insan merak ediyor çok ümitsizlik içindeyim rahim durumundan dolayı sanki tüp bebek bile tutmayacak gibi geliyor 😭

Allah razı olsun, burda inanan ve destek olan birbirini tanımayan kız kardeşler iyi ki varsınız 😍🤲🤲🤲
tam konunuzu okuyordum hamile kalmış olmanıza çok sevindim. İnşallah sağlıkla ilerlesin her eşy gönlünüzde olsun. Sanırım aynı ilerliyoruz, bizde kese göründü bebek görmek icinde persembe gideceğim doktora, sen ne durumdasın :)

Canım selam benim de Unicorn uterus. 1 hafta içinde falan tüp bebeğe başlayacağım. Hamilesin sanırım sağlıkla kucağına al inş 🌸 tüp bebekle mi oldu kaçıncı denemede? Gebelik nasıl geçiyor? Kusura bakma çok soru sordum ama bizim gibi çok fazla kişi yok o yüzden insan merak ediyor çok ümitsizlik içindeyim rahim durumundan dolayı sanki tüp bebek bile tutmayacak gibi geliyor 😭
Merhaba canım. Bizim gibi yarım rahimli insan sayısı çok az gerçekten. 4000 kişide 1 görülüyor. Ben 3 farklı doktora gittim, üçü de olumsuz konuşmuştu. Tüp bebek değil, normal yolla oldu. Korunmayı bıraktıktan 11 ay sonra oldu. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim 😍

Nolur hiç umutsuz olma. Gerçekten. Ben asla olmicak diyordum, tüp bebek bile yapsam tutmaz diyordum. Ama doğal yolla oldu. Stres yapma. Sen elinden geleni yap, nasibinde varsa rabbim verecektir canım 🤲🤲🤲

İstediğin kadar soru sorabilirsin canım ☺️ Doktorum diyorki 6 ay önce çekilen rahimle şu anki rahim farklı. Rabbimin mucizesi. Yarım rahim bebeği taşıyamaz deniliyor ama rahim genişliyor 🤲🤲🤲 Şu an normal her şey canım, düşmesin diye bazı önlemler alıyoruz ☺️

tam konunuzu okuyordum hamile kalmış olmanıza çok sevindim. İnşallah sağlıkla ilerlesin her eşy gönlünüzde olsun. Sanırım aynı ilerliyoruz, bizde kese göründü bebek görmek icinde persembe gideceğim doktora, sen ne durumdasın :)
O güzel yüreğinizden öperim ☺️💕😍 Çok çok teşekkür ederim. Harika haber, sizi de çok tebrik ediyorum, maşallah 🧿 Evet aynı durumdayız, beraber ilerliyor 😍 Ben 6. haftadayım, keseyi ve kalp atışlarını duyduk. Rabbim sürecimizi kolaylaştırsın, su gibi aksın inşallah. Benim bulantı, kusma, halsizlik, uyku hali var şu an.

O güzel yüreğinizden öperim ☺️💕😍 Çok çok teşekkür ederim. Harika haber, sizi de çok tebrik ediyorum, maşallah 🧿 Evet aynı durumdayız, beraber ilerliyor 😍 Ben 6. haftadayım, keseyi ve kalp atışlarını duyduk. Rabbim sürecimizi kolaylaştırsın, su gibi aksın inşallah. Benim bulantı, kusma, halsizlik, uyku hali var şu an.
Bende sadece göğüs şişliği ağrısı ve uyku hali oluyor. Bunlarda hat safada değil. Midemle alakalı hiç bir skıntım yok, perşembe randevum kalp atışı için inşallah. Kaçıncı haftamdayım bilmiyorum ama 20 mayısta yumurtam gelişmişti, artık hangisi döllendi bilmiyorum ama :)
Peki bu belirtilerin olmaması acaba olumsuz olduğu anlamına mı gelir bilemedim. Hamile dediğinin iştahı kapanır midesi bulanır bende hiç bir şey yok yaa

Bende sadece göğüs şişliği ağrısı ve uyku hali oluyor. Bunlarda hat safada değil. Midemle alakalı hiç bir skıntım yok, perşembe randevum kalp atışı için inşallah. Kaçıncı haftamdayım bilmiyorum ama 20 mayısta yumurtam gelişmişti, artık hangisi döllendi bilmiyorum ama :)
Peki bu belirtilerin olmaması acaba olumsuz olduğu anlamına mı gelir bilemedim. Hamile dediğinin iştahı kapanır midesi bulanır bende hiç bir şey yok yaa
Hayırlısıyla kalp atışlarını duyarsınız inşallah 😍 Belirtilerin olmaması olumsuz bir durum oluşturmaz canım, herkesde farklı seyrediyor. Benim de ilk haftalar sende olan belirtilerim vardı. Sürecin çok kolay geçsin inşallah canım, gelişmeleri de yaz bana mutlaka 😍

Back
X