NASIL HAMİLE KALDINIZ ? 🧿

36 yüksek değil bitki çayı ile düşünürsün zaten. Stres yaparsan olmaz yükselir sen de biraz panik gördüm benim gibi . Tahlil yapıldı mı sana değerlerin nasil
Prolaktin dışında herşey normal canım, eşimin testleride normal sanırım. Ama yok.

Benim adet günüm 36 çıktı, 2 tane doxtinex yarım yarım hap kullandım, yani ovulasyon gününe kadar kullanmış oldum, adet olunca yine baktıracam.prolaktin hormonu 25 üzeri yüksek sayılıyormuş.
Öyle ama 200 lerde ol
Prolaktin dışında herşey normal canım, eşimin testleride normal sanırım. Ama yok.
Eki Görüntüle 2673181
Aktardan testere dişli aslan pençesi al kaynatıp iç hormonları düzenliyor içi temizliyor soğan kürü de yapıp iç sıkıntı yoksa kalırsın . Bir de inofolic combi al mutlaka kalan çok onunla. Ben de rahim filmi cektircem tüpler açılıyor kolay kalıyorsun yapmadiysan mutlaka çektir sen de.insallah kısa sürede kalırız

Bütün aşamaları yapıp mı tüp bebeğe gittin cnm? Yani kolomen, aşılama, rahim filmi fln hepsini denemişmiydin ? Kaç yıldan sonra artık tüp bebek yapma vaktim dediniz?
Asilama olmadi diger hepsini denedim ama 4bucuk sene olmustu tup yaptirdim ondan 1sene sinra dogal oldu dustu ondan 1sene sonra tekrar tup bebek oda vefat etti

Asilama olmadi diger hepsini denedim ama 4bucuk sene olmustu tup yaptirdim ondan 1sene sinra dogal oldu dustu ondan 1sene sonra tekrar tup bebek oda vefat etti
Düşüğü yapma sebebine ne dediler?
Başın sağ olsun canım, yaşadığın acının tarifi yoktur eminim. Doğunca mı yoksa karnında mı cennete gitti meleğin?

Bende kalamadım canım, olmuyorrrrrrr offfff, stres yapmayayım diyorum ama yaşım 33 oldu. Ve ben 3-4 çocuk isterken , rabbim daha 1 tane vermedi.
Hayırlısı diyelim Rabbim bizlere de büyük
Aslında iyi bir doktor bulup sorunun ne olduğunu anlasanız sonra da denemeler tüp bebek tedavilerine başlarsınız olur inşallah

Insallah Allahtan umit kesilmez tabiki hasa ama olmayacak gibi geliyor artik
Seni çok iyi anlıyorum, o olmayacak duygusunu an an çok yoğun yaşıyorum, ve işte o an hiç bişeyden keyf almıyorum. Ama sonra düşünüyorum tıp bukadar ileriyken rabbim de ol dedikten sonra neden olmasınki... ve işte sonra hep yeni umutlar arıyorum...

Aminn canım inşallah Rahim filmi çektirdim oda temiz çıktı, 200 lerde yazmışsın cnm ne demek yani prolaktine mi 200 lerde doxtinex lazım?

6-7 ay kadar istedim. Promotil diye bir ilaç kullandık. Ovulasyon testleri yaptım. Ayak kaldırmalar falan. Çok araştırıp üstüne çok düştüm. Sonra yine bir gün negatif test görünce vücuduma küstüm resmen. O günden sonra hiç düşünmedim. 2. Ayı hamile kaldım. Kimyasal ile sonuçlandı ama. Diyeceğim o ki bir kerelik oluruna bırakmayı dene lütfen

bazen hamile kalmama nedenin fiziksel değildir. yani nasip olmaz bi süre, kaderde yazılan zaman gelmemiştir vs. endişelenme derim. yıllarca hiç hamile kalamayıp sonra ardarda sürpriz hamilelikler yaşayan insanlar var.

ben astroloğum, istersen sana yardımcı olmak adına hamileliğin en olası olduğu zamanlara doğum haritandan bakabilirim. bunun için doğum bilgilerin gerekli. gün, ay, yıl, saat, dakika ve doğduğun şehir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…