- 17 Şubat 2020
- 10.722
- 28.213
- 598
- Konu Sahibi Ayseee1987
-
Birgün bizde nasıl hamile kaldığımızı, hamile kalmak isteyenlere anlatırız-yardımcı oluruz inşallah canımKALAMADIK
Öyle ama 200 lerde olBenim adet günüm 36 çıktı, 2 tane doxtinex yarım yarım hap kullandım, yani ovulasyon gününe kadar kullanmış oldum, adet olunca yine baktıracam.prolaktin hormonu 25 üzeri yüksek sayılıyormuş.
Aktardan testere dişli aslan pençesi al kaynatıp iç hormonları düzenliyor içi temizliyor soğan kürü de yapıp iç sıkıntı yoksa kalırsın . Bir de inofolic combi al mutlaka kalan çok onunla. Ben de rahim filmi cektircem tüpler açılıyor kolay kalıyorsun yapmadiysan mutlaka çektir sen de.insallah kısa sürede kalırızProlaktin dışında herşey normal canım, eşimin testleride normal sanırım. Ama yok.
Eki Görüntüle 2673181
Asilama olmadi diger hepsini denedim ama 4bucuk sene olmustu tup yaptirdim ondan 1sene sinra dogal oldu dustu ondan 1sene sonra tekrar tup bebek oda vefat ettiBütün aşamaları yapıp mı tüp bebeğe gittin cnm? Yani kolomen, aşılama, rahim filmi fln hepsini denemişmiydin ? Kaç yıldan sonra artık tüp bebek yapma vaktim dediniz?
Düşüğü yapma sebebine ne dediler?Asilama olmadi diger hepsini denedim ama 4bucuk sene olmustu tup yaptirdim ondan 1sene sinra dogal oldu dustu ondan 1sene sonra tekrar tup bebek oda vefat etti
Dusuk bi kese bozuk dendi bide enfeksuyonDüşüğü yapma sebebine ne dediler?
Başın sağ olsun canım, yaşadığın acının tarifi yoktur eminim. Doğunca mı yoksa karnında mı cennete gitti meleğin?
Sagol canim Rabbim yasatmasin hic birimizeDüşüğü yapma sebebine ne dediler?
Başın sağ olsun canım, yaşadığın acının tarifi yoktur eminim. Doğunca mı yoksa karnında mı cennete gitti meleğin?
Hayırlısı diyelimBende kalamadım canım, olmuyorrrrrrr offfff, stres yapmayayım diyorum ama yaşım 33 oldu. Ve ben 3-4 çocuk isterken , rabbim daha 1 tane vermedi.
Benim rahmim ters o ay yüz üstü yatmıştım canmİyi allahım çok bekletmemiş vermiş hediyeni sana. Hamile kalmak için bişey yaptın mı kendince, vesile oldu diye bileceğin bişey varmıydı canım?
Insallah Allahtan umit kesilmez tabiki hasa ama olmayacak gibi geliyor artikBirgün bizde nasıl hamile kaldığımızı, hamile kalmak isteyenlere anlatırız-yardımcı oluruz inşallah canım
Hayırlısı diyelimRabbim bizlere de büyük
Aslında iyi bir doktor bulup sorunun ne olduğunu anlasanız sonra da denemeler tüp bebek tedavilerine başlarsınız olur inşallah
Seni çok iyi anlıyorum, o olmayacak duygusunu an an çok yoğun yaşıyorum, ve işte o an hiç bişeyden keyf almıyorum. Ama sonra düşünüyorum tıp bukadar ileriyken rabbim de ol dedikten sonra neden olmasınki... ve işte sonra hep yeni umutlar arıyorum...Insallah Allahtan umit kesilmez tabiki hasa ama olmayacak gibi geliyor artik
5 ay önce Rahim filmi çektirmiştim ben, rahim ters fln olsa söylerlerdi değil mi?Benim rahmim ters o ay yüz üstü yatmıştım canm
Aminn canım inşallahÖyle ama 200 lerde ol
Aktardan testere dişli aslan pençesi al kaynatıp iç hormonları düzenliyor içi temizliyor soğan kürü de yapıp iç sıkıntı yoksa kalırsın . Bir de inofolic combi al mutlaka kalan çok onunla. Ben de rahim filmi cektircem tüpler açılıyor kolay kalıyorsun yapmadiysan mutlaka çektir sen de.insallah kısa sürede kalırız
mrb benimde tsh 3.95 çıktı doktorlar ilaç vermiyolar ve 1 buçuk yıldır korunmuyorum hamile kalamadım sizin doktorunuz kimdi ve memleket hangisi yardımcı olursanız çok sevinirimGerçekten öyle şans işi bende çok doktor gezdim tshı bi bu doktor önemsedi mesela
6-7 ay kadar istedim. Promotil diye bir ilaç kullandık. Ovulasyon testleri yaptım. Ayak kaldırmalar falan. Çok araştırıp üstüne çok düştüm. Sonra yine bir gün negatif test görünce vücuduma küstüm resmen. O günden sonra hiç düşünmedim. 2. Ayı hamile kaldım. Kimyasal ile sonuçlandı ama. Diyeceğim o ki bir kerelik oluruna bırakmayı dene lütfenkızlar nerdeyse 2 yıl olacak korunmıyorum fakat gebelik gerçekleşmedi
Herkesin hikayesi farklıdır.
Hemen hamile kalamayanlar, ne yaptınız da mucizeniz geldi?
Önerileriniz varımdır?
Hikayelerinizi anlatırmısınız lütfen
Belki evlat hasretiyle yanıp tutuşan birimizin derdine derman olursunuz.
Bi senelik evliyim ben, hiç korunmadık 29 yasındAydım geç kalmim diyeSen kaç aydır deniyorsun ki canım?
Söylerdi canım5 ay önce Rahim filmi çektirmiştim ben, rahim ters fln olsa söylerlerdi değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?