- 17 Şubat 2020
- 10.722
- 28.213
- 598
- Konu Sahibi Ayseee1987
-
Insallah olur icim gidiyor bebek gordukce umudumuz da olmasa herseyi kaybederiz sanirimSeni çok iyi anlıyorum, o olmayacak duygusunu an an çok yoğun yaşıyorum, ve işte o an hiç bişeyden keyf almıyorum. Ama sonra düşünüyorum tıp bukadar ileriyken rabbim de ol dedikten sonra neden olmasınki... ve işte sonra hep yeni umutlar arıyorum...
Ayyy lütfen bakabilirmisinbazen hamile kalmama nedenin fiziksel değildir. yani nasip olmaz bi süre, kaderde yazılan zaman gelmemiştir vs. endişelenme derim. yıllarca hiç hamile kalamayıp sonra ardarda sürpriz hamilelikler yaşayan insanlar var.
ben astroloğum, istersen sana yardımcı olmak adına hamileliğin en olası olduğu zamanlara doğum haritandan bakabilirim. bunun için doğum bilgilerin gerekli. gün, ay, yıl, saat, dakika ve doğduğun şehir.
5.evin durumuna göre mi oluyor hamilelik olasılığı? Ben bakmıştım ama anlayamadım. Rica etsem bakabilir misin benimkinebazen hamile kalmama nedenin fiziksel değildir. yani nasip olmaz bi süre, kaderde yazılan zaman gelmemiştir vs. endişelenme derim. yıllarca hiç hamile kalamayıp sonra ardarda sürpriz hamilelikler yaşayan insanlar var.
ben astroloğum, istersen sana yardımcı olmak adına hamileliğin en olası olduğu zamanlara doğum haritandan bakabilirim. bunun için doğum bilgilerin gerekli. gün, ay, yıl, saat, dakika ve doğduğun şehir.
Bu düşünmeme, kafaya takmama olayı bencede çok işe yarıyor, ama nasıl yapabilirimki beynime söz geçiremiyorum 2 yıl olacak nerdeyse hala aman pes edim diyemedim, her ay bu ay olacak diyorum, ama olmuyorrrr6-7 ay kadar istedim. Promotil diye bir ilaç kullandık. Ovulasyon testleri yaptım. Ayak kaldırmalar falan. Çok araştırıp üstüne çok düştüm. Sonra yine bir gün negatif test görünce vücuduma küstüm resmen. O günden sonra hiç düşünmedim. 2. Ayı hamile kaldım. Kimyasal ile sonuçlandı ama. Diyeceğim o ki bir kerelik oluruna bırakmayı dene lütfen ❤
Benim karşı binada kalan bi genç kız doğum yaptı 1 hafta önce, ama tanımam tabii. Bebeklerine beşiğini salona koymuşlar orda bakıyorlar, perdeleri pencereleri hep açık. Katlarımız birbirine denk geliyor ve net görüyoruz evlerimizin içini. Ben 1 haftadır bebek ağladıkça onların evinin içine bakıyorum çokkk güzel minnacık, Allahım esirgesin. Bakarken hep dua ediyorum Allahım banada evlat ver diye diye. Bakarkenki durumumu düşündükçe kendime üzülüyorum.Insallah olur icim gidiyor bebek gordukce umudumuz da olmasa herseyi kaybederiz sanirim
Ayyy lütfen bakabilirmisin
03/08/1987
Pazartesi Günü
Sabah 11.30
Gazimağusa/kıbrıs
tabii canım yaz bilgilerini bakayım. sende de mi tıbbı engel olmamasına rağmen hamilelik bi türlü olmuyo?5.evin durumuna göre mi oluyor hamilelik olasılığı? Ben bakmıştım ama anlayamadım. Rica etsem bakabilir misin benimkine
Yaprak 11.12.1986 Kars . Sağlık sorunu vardı hallettik ama olmuyor bekliyoruz. Çok teşekkür ederimtabii canım yaz bilgilerini bakayım. sende de mi tıbbı engel olmamasına rağmen hamilelik bi türlü olmuyo?
3 ağustostan 3 eylüle kadar derken, 3 ağustosta yumurta çatlama günümdü (ovülasyon), belkide bu ay tutmuştur olabilirmi kicanım şimdi bi süredir aile, hamilelik ve ev meseleleriyle ilgili sınanıyorsun. normalde hamileliğine engel birmşey yok ama bu süreçte çok sorumlu davranman gerekiyor, ailenle ilişkini düzenlemen gereken bir dönemdesin.
bu doğum gününden itibaren daha mümkün görünüyor hamilelik.
özellikle:
3 ağustostan 3 eylüle kadar,
3 kasım - 3 ocak arası,
2021 yılı 3 şubat - 3 nisan arası (en yüksek olasılık bu yıl için)
umarım en hayırlı zamanda hayırlısıyla olur
Yaprak 11.12.1986 Kars . Sağlık sorunu vardı hallettik ama olmuyor bekliyoruz. Çok teşekkür ederim
3 ağustostan 3 eylüle kadar derken, 3 ağustosta yumurta çatlama günümdü (ovülasyon), belkide bu ay tutmuştur olabilirmi ki
Canım çok sağolasın gerçek yada değil, umutlanmak negüzel bişey ya. Umudumu yeşerttinBursali92 . Benden sana
Benım ıcınde bakarmısınız?bazen hamile kalmama nedenin fiziksel değildir. yani nasip olmaz bi süre, kaderde yazılan zaman gelmemiştir vs. endişelenme derim. yıllarca hiç hamile kalamayıp sonra ardarda sürpriz hamilelikler yaşayan insanlar var.
E senin imzan var. Sen hamilesin zatenBenım ıcınde bakarmısınız?
23.00Yaprak 11.12.1986 Kars . Sağlık sorunu vardı hallettik ama olmuyor bekliyoruz. Çok teşekkür ederim
Saat 23.00 canımtabii canım yaz bilgilerini bakayım. sende de mi tıbbı engel olmamasına rağmen hamilelik bi türlü olmuyo?
evet prolaktin için yüksek bir rakam bu. Prolaktin yüksekliği zaten gebeliğe engelproblem olmadığını söylediyse doktorunu acil değişmelisin
Yumurtlama testlerinden kullandınız mı hiç belki gunlerinizi kaciroyorsunuzdurYani kadının yumurtlaması normalsede kolomen tedavisi uygulanıyor mu? Çünkü Yumurtlamada sorun görmediği için kolomene gerek yok dedi doktor.
Insallah en kisa zamanda senin de evinde bir bebisin olur seni cok iyi anliyorumBenim karşı binada kalan bi genç kız doğum yaptı 1 hafta önce, ama tanımam tabii. Bebeklerine beşiğini salona koymuşlar orda bakıyorlar, perdeleri pencereleri hep açık. Katlarımız birbirine denk geliyor ve net görüyoruz evlerimizin içini. Ben 1 haftadır bebek ağladıkça onların evinin içine bakıyorum çokkk güzel minnacık, Allahım esirgesin. Bakarken hep dua ediyorum Allahım banada evlat ver diye diye. Bakarkenki durumumu düşündükçe kendime üzülüyorum.
:) evet ben doğum harıtamda baska bırseye baktırmak ıstıyorumE senin imzan var. Sen hamilesin zaten
Hayır cnm kullanmadım ama doktorda yumurtlama takibi yaptırdım 2 defa, ve düşündüğüm günlerde yumurtluyorum. O günler sancım oluyor. Ama sipariş verdim bu ay ovülasyon testi kullanacam.Yumurtlama testlerinden kullandınız mı hiç belki gunlerinizi kaciroyorsunuzdur
Benim de 32 çıktı diğer hormonlarınızda sıkıntı yoksa doktor ilaç kullandırtmıyor bu değerlerde Prolaktin çok oynak bi hormon çünkü benim doktorum da gebeliğe engel olacak bi değer değil dedi benim içime sinmedi başka bi doktora sordum sonuçlarıma bakıp o da aynı şeyi söylediBu doktor da şans işi ya, herkes bu benim gittiğim doktora çok iyi doktor diyor, ama gel görki benim prolaktin 36 çıktı normal ilaç gerek değil dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?