- 25 Aralık 2020
- 1.568
- 3.046
- 53
Kıskandım diyerek değil, bunu bana nasıl yaparsın şeklinde asla değil. Aradığında soğuk, mesafeli, kısa cevaplı bir şekilde konuşup, O aramadıkça aramamak kısa bir süre için. Devamında İlk mesajımda söylediğim gibi ne oldu, neden böylesin, bir şey mi oldu vb soru sorduğunda sizi davet etmeyi dahi düşünmediğini, buna çok şaşırdığınızı, bozulduğunuzu uygun kelimelerle kısaca ifade ederek.kıskandığımı belli edip gelen tepkiye göre mi şekillenmeliyim . Ben aptal biri olduğunu düşünmüyorum düşünemeyecek bi kapasitesi yok bunun yanlış olduğunu bilir bana göre o yüzden belli etmeden toZ olmayı düşündüm
Eğer sizinle sevgili olmak niyetindeyse, size değer veriyorsa zaten hak verir ve dikkatli davranır. Yok kıza aklı kaydıysa ne gerek var tavrına girer, saçmalar, siz de gereğini durumdan emin olarak yapar, iki gün sonrasında acaba'lara takılmazsınız.
Yani ben olsam böyle olurdu gelişmeler :) Dediğim gibi o tepik atılacaksa hiç ertelemem, havaya filan giremez ama bir açıklama yapsın, mahçup olsun. Öyle ondan ona kelebek misali uçuşması kolay değil.