NASIL İZİN ALABİLİRİM?

anneni dinle.
ne işin var bu yaşta sevgilinin kuzeninin düğününde?
milleti kendine güldürmekten başka bir sonuç elde edemezsin.
düğündeki kızlara boy gösterisi yapıcam diye kendini küçük düşürmenin anlamı yok.
Yani şöyle bi erkek kardeşiniz olsa sevgilisini tanıyıp sevseniz. Davet ederdiniz dimi gelmesi komik olmazddı bence

benim kuzenimin düğünü olsa ve diğer kuzenimin daha hiçbir resmiyet olmayan sevgilisi de gelse gülerdim baya. çünkü ne alaka benim bildiğim düğüne davetliler gider veya nişanlı filan olursunuz da öyle bonus olarak gidersiniz.

Benin düğünüme kuzenim sevgilisini de getirmişti

Düğün şehir dışındaydı kuzenim kız sevgilisi erkekti

Fotolarda vs de var

Sonra sevgiliden ayrıldı başka birisi ile evlendi

Eşim arada takılır ben gidip ilk sevgiliyi bulacağım o benim düğünüme geldi ben de onu ziyaret edeceğim vs diye

Bence de düğüne gitmeniz gereksiz konu sahibi

Yani şöyle bi erkek kardeşiniz olsa sevgilisini tanıyıp sevseniz. Davet ederdiniz dimi gelmesi komik olmazddı bence
Kuzenim 19 yaşındaysa hayır sevgilisini dugunume davet etmezdim.
Evlilik yolunda giden bir ilişkileri vardır, aklı başında insanlardır, yaşları uygundur falan neyse..

Geç diye izin vermiyor. Babana ne diycen diyor. Kuzeni beni kıskandırmaya çalışmıştı fotoğraf dalan atmış arkamdan da kıskançlıktan çatlıyodur demişti ki ben asla kıskançlık yapmadım. Sonra ben ona bu yaptığının saçma olduğunu söylediğimde bana küfürlet etti tehdtiler sevgilim ve ailesi benim yanımda oldu. Başka bi kuzenindaha böyle saçma şeyler yaptı bunderece olmasa da

Şimdiden bu kadar içli dışlı olma

Annesi babası tanıyo zaten öyle hemen helin moduna girmek değil dediğim. Mesela benim kuzenimin düğünü olsa en yakın arkadaşımı çağırırım. Ki evlenecek olan kişi de davet etti. Bence gitmeyin deseniz anlarım ama gülünecek saçmalıkta bi şey göremiyorum.

bak evlatcağızım yaşın küçük bu işlerden pek anlamıyorsun.
eğer annesi babası uygun görseydi kuzenden size ve ailenize özel düğün davetiyesi vermesini isterdi.
kuzenin sözle daveti dediğim gibi icabet etmen gerekmeyen, belki de ayıp olmasın diye yapılmış bir davet.

Arkadaşlar meraba 19 yaşındayım. Sevgilimle çocukluk aşkıyız 5 senedir birlilteyiz. Annemle de tanışıyor..yarın sevgilimin kuzeninin düğünü var ve bende gitmek istiyorum. Özellikle bazı sebeplerden dolayı akraba kızları falan. Anneme sordum izin vermiyor düğün 7de olduğu için. Nasıl izin alabilirim?
Yavrum 19 yasindasin simdiden ailenin icine girmeye ne gerek var ki

Cocukluk aski ve cocukluk devam ediyor hala.. annen hakli ne isin var bu yasta sevgili ailesi sulalesi icinde.. sonra kacmak icin yer arayacaksin..

Bak evli barklı insanlarız aynı yollardan geçtik bitane insan çıkıp git dememiş vardır bi bildiğimiz dinle zararlı çıkmazsın
Haklısınız. Zaten çoğu zaman buraya benden büyük ablalarımdan fikir almak için yazıyorum ama amacım asla ailelerine giriyim yaranıyım değildi. Sadece bululabildiğimiz tek gün düğün haftada bir gün izinli oluyor. hem o yüzden görüşmek istemiştim. Hemde dans etmek fotoğraf çekinmek vs. Amacım ailelerine giriyim aman kaynana gelin muhabbeti değildi. Çok teşekkür ederim yorumlarınız içim.

Anneler eninde sonunda haklı çıkıyor. Gitme diyorsa vardır bi bildiği. Ayrica evlilik yolunda adım atmadan aile arasına girmeye gerek yok bence. Bak burda herkes kaynanasından görümcesinden şikayetçi, erkenden o toplara girme, bekarlığın tadını çıkar:)

Annen de izin vermiyor bence gitme. Orda akrabalariyla tanışmak zorunda kalacaksın ama sozlusu bile değilsin. Onlar da sana "sevgilisiyle her yere gidebilen serbest kiz" gözüyle bakacak. Lütfen bu dediklerimi yanlış anlama bunlari görüp duyduğum için söylüyorum. Insanlar zaten devamli dedikodu açık aramak derdinde eminim arkandan konuşacaklardir. Gitmek istemeni çok iyi anlıyorum aynısını bende yüzlerce kez yaşadım çokta üzüldüm kimi zaman ağladım. Ama aslında o kadar takacak durum değilmis ve iyi ki gitmemisim diyorum

Ne gerek var yahu şimdiden bu kadar yüzgöz olmaya? Ne kadar geç diğer aileyle samimi olursan o kadar iyi, şu an "Amaaan nolcak biz birbirimizi seviyoruz" diye aşk kelebeği olarak bakıyor olabilirsin duruma ama Türk kaynanaları senin gibi kızları "Bizim aileye yamanmaya çalışıyor, oğluşumuza da ne meraklıymış" şeklinde gördüklerinden ileride çok ağlayabilirsin gidersen.

Velhasılı kelam, anneni dinle.

Canım benim sütünü iç ve uyu.
Çocukluk aşkı demişsin ama sen hala çocuksun.
18yaşı geçtin diye büyümedin daha.
Annen geç olmasından ziyade ,uygun görmemiş olabilir.
Nolur bazı şeyler için acele etmeyin.
Aşk güzel ama olgunlukta daha mükemmelleşiyor.
İnşAllah üzülmezsin...

Otur oturduğun yerde şimdi içli dışlı olursun sonra vay kv bana değer vermiyor vay bana laf sokuyorlar filan bazı şeyleri gizli yaşa biraz, kuzeni ne maıhatap alıyorsun senin seviyen mi ayrıca bu tarz ilişkilete de girme orta da söz Yok nişan Yok bunlsr hep gençlik aklı dikkatli ol

Haklısınız. Zaten çoğu zaman buraya benden büyük ablalarımdan fikir almak için yazıyorum ama amacım asla ailelerine giriyim yaranıyım değildi. Sadece bululabildiğimiz tek gün düğün haftada bir gün izinli oluyor. hem o yüzden görüşmek istemiştim. Hemde dans etmek fotoğraf çekinmek vs. Amacım ailelerine giriyim aman kaynana gelin muhabbeti değildi. Çok teşekkür ederim yorumlarınız içim.
Evet amacın kaynana gelin muhabbeti vs değil
Kuzenlere misilleme yapmak!
Kıskandırmak icin bisey yapmislar ve sen kıskanmamışsın! (Yersen). Onlara misilleme olsun diye de bu dugun kacirilmaz bir firsat. Allanıp pullanıp sevgilinle dans edeceksin. Kuzenleri çatlatacaksın öyle mi?
Kendin diyosun kuzeni sevgilinin ve ailesinin yaninda sana kufurler etmis vs. Dugunde rezil etse seni daha mı iyi. Her şeyin bir yeri zamanı var. Ve senin bu dugunde yerin yok!!!

Dipnot; burada bir tane git diyen yok ama sen yine de gideceksin.

Back
X