- 26 Ocak 2020
- 33
- 14
- 38
- Konu Sahibi Maviseviliiir
Herkese merhaba sıkıntlı bir süreçteyim. Sizlerden fikir almak istiyorum. 3 yıllık evliyim ve eşimle anlaşamadığımız için boşanma kararı aldık. Kısaca sorunlar beni ailemden kısıtlaması arkadaşlarım vs ile görüşmemi kestirmesi. Özgürlüğümü elimden almaya çalışması. Psikolojik olarak çok yoruldum ve artık bitirme kararı aldık. Normalde anlaşmalı boşanacaktık fakat eşim arkadaşımla olan kısa telefon görüşmelerimizi (onu aldatıyorum gibi) aileme söyleceğini söyledi. Hat eşimin üzerine ve arkadaşımla iş için ofisinde 1 defa görüştüm ve bana kartını verdi daha sonra iş bulursam haber veririm diye anlaştı. Bu arkadaşımla aynı zamanda oyun da oynuyoruz. Bazen haberleşmek için arayıp oyuna girelim diyordum. Toplam arama 5 i geçmemiştir ve aralıklı 8 9 saniyelik konuşmalar. Eşim kartviziti cüzdanımı karıştırarak bulup faturadan da numarayı kontrol etmiş. Ve bunu aleyhime kullanacağını söylüyor. Ayrıca hattımı değiştirdim ve eski telefon numaramla sosyal medya hesabımı ve mail adresimi ele geçirmiş durumda. Tazminat nafaka vs istemedim sadece takılarımı istedim kendisinden. Bunu beni lekelemek amaçlı kullanabilir mi? Kendimi nasıl kanıtlayabilirim? Avukat arkadaşlardan ricam fikirlerinizi bekliyorum.
(Anlaşmalı boşanıyoruz mahkemeye vermekten vazgeçmiş eşim... Tüm takılarımı vs hepsini getirip verdi bana. İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim :))
(Anlaşmalı boşanıyoruz mahkemeye vermekten vazgeçmiş eşim... Tüm takılarımı vs hepsini getirip verdi bana. İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim :))
Son düzenleme: