Nasıl kendime çekerim?

Domates olsan adam bi kere döner bakardı..

Demekki seni görmiiiyiiii,tipi deyıılsın..

Belli bir yöntemi yok bence.Bunu fazla düşünmeyip doğal olursun ve o kişi senden hoşlanıyorsa hoşlanır,hoşlanmıyorsa da yapacak bir şey yok fazla zorlamamak lazım.

:))

hiç uğraşma. gelmek isteyen gelir. sen kovaladıkça daha çok kaçarlar.

bakalm kendisi gelecek mi ben kovalamıyorum artık

çengelle oltayla vb ucuna da seveceği birşey geçir ki kansın,sonra yavaş yavaş çekersin

dikkat et çekerken kaçmasın

ahaha balık tutmayıda seviyor nasılsa kanar belki

konunda bile 'yargilamayin' demissin, millete yol ogretmek yerine, 'neden her konuda tepki aliyorum, hatali oldugum soyleniyor, bende de yanlislik var mi acaba' desen, cok yol katetmis olurdun..
yine isine gelmeyen yorumlari es gececeksin, akillanacagini sanmiyorum ama umidi kesmis degilim..
adamdan sert bi tepki alacaksin, sonra da adama kizacaksin.. bir klasik..

Senden hoşlanan adamlara ilgi duysan ya da daha doğrusu senden hoşlanmayanların peşinde koşmaktan, adamların her hareketinden anlam çıkarmaktan vazgeçersen her şey yoluna girecek. Yargılamadım yok gösterdim, ama senin işine gelmez muhtemelen dimi elifcim.

bir yorumuma da cevap geldigini bilmem yada oyle demiyim de, terslenmeden cevap yazdigini bilmem konu sahibinin

Onu da öyle kabul ettik cicim, ne yapalım. Ergenliği biraz uzamış gibi davranıyor, biz de inatla belki bişeyler katarız diye tersleneceğimizi bile bile yazıyoruz

her seferinde 'bi umut' diyorum.. yine iplenmiyorum
ah yazarhanim35 , sana dusman degiliz, dusman olsak fisekleriz, olayi bildigimiz halde 'o da sana asik, git pesinden' diye..

haa, bi de kimsenin sana garezi yok, dogrulari soyluyolar iyiligin icin..

Onu da öyle kabul ettik cicim, ne yapalım. Ergenliği biraz uzamış gibi davranıyor, biz de inatla belki bişeyler katarız diye tersleneceğimizi bile bile yazıyoruz

her seferinde 'bi umut' diyorum.. yine iplenmiyorum
ah yazarhanim35 , sana dusman degiliz, dusman olsak fisekleriz, olayi bildigimiz halde 'o da sana asik, git pesinden' diye..

milletin üstüne harara gürere gelirseniz tabi cevap vermem ki cevap ta vermiyorum artık size ama sizler inatlla halen yorum yapıyorsunuz

Doğru insan ve mutlu olacağın erkek taktik gerektirmez, o senin şahsi özelliklerine aşık olup gelir zaten, taktikle başlayacağın ilişkiden hayır gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…