- 6 Şubat 2014
- 973
- 1.075
- 408
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Hem ona uzak hem yakın nasıl olunur ve şaşırtıp nasıl kendime çekebilirim ? tavsiyelerinizi bekliyorum hatunlar yargılamalarınızı değil
:))"Döner istiyorum ama dönmesin istiyorum" gibi olmuş.
ayy domates deme bana 1 saat önce domates yüzünden acillik oldum ben zatenDomates olsan adam bi kere döner bakardı..
Demekki seni görmiiiyiiii,tipi deyıılsın..
Geçmiş olsun hayırdır? Ne etti domtes?ayy domates deme bana 1 saat önce domates yüzünden acillik oldum ben zaten
teşekr ederm alerjim var domatese ve bende dayanamadım yedim vucudum kabardı kaşıntı falan :)Geçmiş olsun hayırdır? Ne etti domtes?
Miknatis tak istersenHem ona uzak hem yakın nasıl olunur ve şaşırtıp nasıl kendime çekebilirim ? tavsiyelerinizi bekliyorum hatunlar yargılamalarınızı değil
çok komiksinizMiknatis tak istersen
Belli bir yöntemi yok bence.Bunu fazla düşünmeyip doğal olursun ve o kişi senden hoşlanıyorsa hoşlanır,hoşlanmıyorsa da yapacak bir şey yok fazla zorlamamak lazım.
hiç uğraşma. gelmek isteyen gelir. sen kovaladıkça daha çok kaçarlar.
çengelle oltayla vb ucuna da seveceği birşey geçir ki kansın,sonra yavaş yavaş çekersin
dikkat et çekerken kaçmasın
bir yorumuma da cevap geldigini bilmemSenden hoşlanan adamlara ilgi duysan ya da daha doğrusu senden hoşlanmayanların peşinde koşmaktan, adamların her hareketinden anlam çıkarmaktan vazgeçersen her şey yoluna girecek. Yargılamadım yok gösterdim, ama senin işine gelmez muhtemelen dimi elifcim.
Yıl 2o14 ve bu sorunun cevabı hala bulunamadı.
Yok yani öyle birşey.
Onu da öyle kabul ettik cicim, ne yapalım. Ergenliği biraz uzamış gibi davranıyor, biz de inatla belki bişeyler katarız diye tersleneceğimizi bile bile yazıyoruzbir yorumuma da cevap geldigini bilmemyada oyle demiyim de, terslenmeden cevap yazdigini bilmem konu sahibinin
Onu da öyle kabul ettik cicim, ne yapalım. Ergenliği biraz uzamış gibi davranıyor, biz de inatla belki bişeyler katarız diye tersleneceğimizi bile bile yazıyoruz
konunda bile 'yargilamayin' demissin, millete yol ogretmek yerine, 'neden her konuda tepki aliyorum, hatali oldugum soyleniyor, bende de yanlislik var mi acaba' desen, cok yol katetmis olurdun..
yine isine gelmeyen yorumlari es gececeksin, akillanacagini sanmiyorum ama umidi kesmis degilim..
adamdan sert bi tepki alacaksin, sonra da adama kizacaksin.. bir klasik..
haa, bi de kimsenin sana garezi yok, dogrulari soyluyolar iyiligin icin..
Senden hoşlanan adamlara ilgi duysan ya da daha doğrusu senden hoşlanmayanların peşinde koşmaktan, adamların her hareketinden anlam çıkarmaktan vazgeçersen her şey yoluna girecek. Yargılamadım yok gösterdim, ama senin işine gelmez muhtemelen dimi elifcim.
Onu da öyle kabul ettik cicim, ne yapalım. Ergenliği biraz uzamış gibi davranıyor, biz de inatla belki bişeyler katarız diye tersleneceğimizi bile bile yazıyoruz
her seferinde 'bi umut' diyorum.. yine iplenmiyorum
ahyazarhanim35 , sana dusman degiliz, dusman olsak fisekleriz, olayi bildigimiz halde 'o da sana asik, git pesinden' diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?