• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl kendime çekerim?

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.426
43.922
798
Hem ona uzak hem yakın nasıl olunur ve şaşırtıp nasıl kendime çekebilirim ? tavsiyelerinizi bekliyorum hatunlar yargılamalarınızı değil

:KK53:Kaçan kovalanir önce ilgisini topla sonra kac:KK53:
Yargilamiyorum ama konunun ne oldugu belli olmayan bi soruya boyle alakasiz bi cvb verdim.

Yıl 2o14 ve bu sorunun cevabı hala bulunamadı.
Yok yani öyle birşey.

:)) bende merak ettim işte

O dediginiz kim esiniz mi sevgiliniz mi kim ama?yada sevgiliniz olmasini istediginiz birini?

sevgilim olmasını istediğim kişi

kendin ol yeterrrrr...

kendimim zaten

Kaçan kovalanit önce ilgisini topla sonra kac

sanırım öyle yapacağım

emretmedim hanımefendi

Senden hoşlandıysa elektirik aldıysa hiçbirşey yapmana gerek kalmaz yok senden hoşlanmadıysa istersen kaç istersen kovala gene sonuç olmuyor onu biliyorum..

Kaç kovalasin baccciiiimmmmm:))))

öyle yapacğm

Kendin gibi davran yapma ık olma. Bir erkeği boyle kumpaslarla elde edeceğini hi sanmıyorum.

kumpas gibi br amacım yok zaten

kesinlikle katılıyormm.. kacan kazanır :KK66:

:)

Böyle boynuna halatı geçir, sonrası güce kuvvete kalmış :p

hahah çok komiksiniz

Senden hoşlandıysa elektirik aldıysa hiçbirşey yapmana gerek kalmaz yok senden hoşlanmadıysa istersen kaç istersen kovala gene sonuç olmuyor onu biliyorum..

inş sonuç olur

olduğun gibi davran. çekmek için farklı bi insan olma.. olacağı varsa zaten olur :)

inşalah :)

pembeyi bilirmisin cennet mahallesinden :)
heh işte uzaktayken entarini açıp şalvarını göstercen ...yakınayken den kapatcan
pembeyi izle sen pembeyi :)

hahahah :KK70:

Belli bir yöntemi yok bence.Bunu fazla düşünmeyip doğal olursun ve o kişi senden hoşlanıyorsa hoşlanır,hoşlanmıyorsa da yapacak bir şey yok fazla zorlamamak lazım.:KK50:

Back
X