Tartışmaya dönüşcek bi konu yok benim fikrim bana sizinki size konu sahibi fikir sormu fikrimi söyledim ve fikrimi şu durumda eleştirmenizde aşırı gereksiz siz dediğinizi uygulayın ben kendi dediğimi uygularım çünkü benm hayatımda söylenen doğru şeyin doğru aktarımı ancak doğru üslupla halledilebilir. Langır lungur bi insan değilim herşeyin bi yolu yordamı vardır ki konu sahibine yazdım ben zaten size değil. Yazılanların hepsinin yanında incitmemek adına bir tavsiyede bulundum burda sizin yorumunuzu gerektiricek bi durum yok zira ben fikrimin size ne düşündürdüğünü sormadımKusura bakmayın sizin için ölemem demenin neresine alınacklar. İki yıl olacak yakında hala alınma darılma derdi ya. Hastalık bu hem de can alan bir hastalık. Normal zamanda evime kabul etmesem tamam canı isteyen alınsın. Yaşlılar da kendini korumaktan habersiz ev gezmesine gitmeye kalkıyorsa ben onları koruduğum için alınacaklarına teşekkür etsinler.
Birilerinin gereksiz yere alınmasından bu kadar korkmayın, korkmanız gereken asıl şey kovid
Niye tartışmaya dönsün? Doğru düzgün sohbet edilemiyor mu?Tartışmaya dönüşcek bi konu yok benim fikrim bana sizinki size konu sahibi fikir sormu fikrimi söyledim ve fikrimi şu durumda eleştirmenizde aşırı gereksiz siz dediğinizi uygulayın ben kendi dediğimi uygularım çünkü benm hayatımda söylenen doğru şeyin doğru aktarımı ancak doğru üslupla halledilebilir. Langır lungur bi insan değilim herşeyin bi yolu yordamı vardır ki konu sahibine yazdım ben zaten size değil. Yazılanların hepsinin yanında incitmemek adına bir tavsiyede bulundum burda sizin yorumunuzu gerektiricek bi durum yok zira ben fikrimin size ne düşündürdüğünü sormadım
arkadasim dogum yaptı. telde tebrik ettim. hediyesini esinin işyerine bıraktım. evine geleyim diye teklif dahi etmedim.Merhaba hanımlar. Yakında Allah nasip ederse doğum yapacağım. Akrabalar çocuğu görmek için bize haber ver falan diyorlar. İyi niyetleri için çok teşekkür ederim ama korona var. Allah etmesin bulaşsa ne yaparım. Nasıl kibarca ziyaretçi istemediğimi söyleyebilirim? Şimdiden teşekkür ederim. Hayırlı cumalar.
Allah aşkına bu durumun kibarcası mı olur, ben çadır çatır söylüyorum misafir kabul etmiyoruz koronadan dolayı diye küsen küssün bir de bebeğin olacak direk söyleyeceksin misafir kabul etmiyoruz diye.Merhaba hanımlar. Yakında Allah nasip ederse doğum yapacağım. Akrabalar çocuğu görmek için bize haber ver falan diyorlar. İyi niyetleri için çok teşekkür ederim ama korona var. Allah etmesin bulaşsa ne yaparım. Nasıl kibarca ziyaretçi istemediğimi söyleyebilirim? Şimdiden teşekkür ederim. Hayırlı cumalar.
Cok gecmıs olsun. Benımde bebegım 7 gun yogun bakımda kaldı ciğerlerine su kacmıstı. Daha bır korkmustum mısafır gelmesınden o donemde.35 haftalık doğum yaptim. Doğal olarak bebegim 2.500 gr dogdu. 35 de dogum yapacagim onceden belliydi kalp problemim yuzunden.
Daha dogum yapmadan herkese soyledik. zaten ben hamileykende kimseyle gorusmedim kendi annem babam disinda.
annem esim kayinvalidem sagolsun herkese soylediler korona var kimseyle simdilik gorusmek istemiyor diye.
15 gun oldu dogum yapalı gelen giden yok cok sukur.
Cok gecmıs olsun. Benımde bebegım 7 gun yogun bakımda kaldı ciğerlerine su kacmıstı. Daha bır korkmustum mısafır gelmesınden o donemde.
Yeni trend mesaj atmakMerhaba hanımlar. Yakında Allah nasip ederse doğum yapacağım. Akrabalar çocuğu görmek için bize haber ver falan diyorlar. İyi niyetleri için çok teşekkür ederim ama korona var. Allah etmesin bulaşsa ne yaparım. Nasıl kibarca ziyaretçi istemediğimi söyleyebilirim? Şimdiden teşekkür ederim. Hayırlı cumalar.
Saldırgan demeyelimde eleştirel bi yorumdu yersiz geldi bana yoksa neden sohbet edemeyelim kırdıysam kusura bakmayınNiye tartışmaya dönsün? Doğru düzgün sohbet edilemiyor mu?
ben yalnızca konu sahibiyle değil sizinlede sohbet edilebileceğini zannetmiştim afedersiniz, sana ne anlamı taşıyan cümlelerle cevap vereceğinizi bilsem yazmazdım.
Herkes saldırgan değil haberiniz olsun
yani şu dönemde ev ziyaretine gelmek istiyorsa yaşlı olsun alıngan olsun,zerre umrumda olmaz :) bu kadar düşüncesiz ve bencil insanı kırar mıyım diye düşünmem :) salgından etkilenmek istemediğim için ev görüşmesini reddettiğim için isteyen istediği kadar alınabilir :))Şimdi gelecek olan insanları tanımıyoruz yaşlısı vardır alınganı vardır dimi
Yuhhh ne kibarcaai ya faceye insagrama butun mecralara yazarım ben olsam evime kimseyi kabul etmiyorum tesekkurlee gülücük ekleyerekte gelenler kapıdan gönderilir yazican buuMerhaba hanımlar. Yakında Allah nasip ederse doğum yapacağım. Akrabalar çocuğu görmek için bize haber ver falan diyorlar. İyi niyetleri için çok teşekkür ederim ama korona var. Allah etmesin bulaşsa ne yaparım. Nasıl kibarca ziyaretçi istemediğimi söyleyebilirim? Şimdiden teşekkür ederim. Hayırlı cumalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?