- 28 Mayıs 2025
- 1.213
- 1.145
- 48
- 26
- Konu Sahibi banalazimyasamalani
-
O farklı ama güzel bi kadın her zaman dikkat çeker ve yalnız kalmaz. Çirkinler bulamaz demiyorum ama güzel bi kadın kolay kolay yalnız kalmaz.Güzel olmayan kadınlar da böyle olabiliyor.ben bu kısmet işinin dış görünüşten bağımsız olduğunu düşünüyorum.
Bir insan model degilse(cogunluk bunlari salt guzel olarak begenir) guzelligi bircok kisi icin gorecelidir. Ozaman guzel kadinlar yada yakisikli erkekler cok erken evlenip hic bosanmamali. Evlilik guzellikle yuruyebilen bir kurum degilki. Guzelligin es seciminde katkisi yadsinamaz ama salt guzel olan kadin yakisikli olan adam yalniz olmaz demek de bence uygun degil. Iliskilerin devami icin huy guzelligi gerekli.
Evlilik dahil işte güzel bi kadın isterse evlenir diyorum yalnız kalmıyor diyorum. Neden rahatsız oldun bu söylemimden?
Yalnız mısın?guzel oldugum icin
Neden rahatsiz olayim herkes ayni fikirde olmak zorunda degil. Senin gibi ben ve diger arkadaslar da fikrimizi beyan ediyoruzO farklı ama güzel bi kadın her zaman dikkat çeker ve yalnız kalmaz. Çirkinler bulamaz demiyorum ama güzel bi kadın kolay kolay yalnız kalmaz.
Bazen 1+1=2 malesef güzel bi kadın yalnız kalmaz çevresinde ilgi olur yoksa gerçekten bi ucubelik tuhaflık davranış sıkıntısı vardır ki bunlar hemen anlaşılmaz. Bunlar yoksa ilgi yoksa malesef çekici biri değildirNeden rahatsiz olayim herkes ayni fikirde olmak zorunda degil. Senin gibi ben ve diger arkadaslar da fikrimizi beyan ediyoruz
Guzel cirkin kimse yalniz kalmaz herkes birini bulur kadina da erkege de alternatif cok ama istedigi gibi birini bulurmu orasi mechulBazen 1+1=2 malesef güzel bi kadın yalnız kalmaz çevresinde ilgi olur yoksa gerçekten bi ucubelik tuhaflık davranış sıkıntısı vardır ki bunlar hemen anlaşılmaz. Bunlar yoksa ilgi yoksa malesef çekici biri değildir
Yalnız kalan çok vallaGuzel cirkin kimse yalniz kalmaz herkes birini bulur kadina da erkege de alternatif cok ama istedigi gibi birini bulurmu orasi mechul
Istedigi gibi biri yoksa yalnizligi tercih etmistir, iliskisinde mutlu degildir ayrilmistir yalniz olmustur. Biriyle vakit gecirmek yerine kendini dinlemeyi ve yalnizligi tercih etmistir. Bu kisinin begenilmedigi anlamina gelmez. Begendigi adamdan teklif gelmemistir biraz beklemeyi tercih etmistir. A teklif etmez B teklif eder ama kisi Byi istemez.Yalnız kalan çok valla
Yalnızlığın tercih olması ayrı ilgi görmemesi ayrı güzel kadının seçeneği her zaman olur beğendiği adamın ilgisini çekerIstedigi gibi biri yoksa yalnizligi tercih etmistir, iliskisinde mutlu degildir ayrilmistir yalniz olmustur. Biriyle vakit gecirmek yerine kendini dinlemeyi ve yalnizligi tercih etmistir. Bu kisinin begenilmedigi anlamina gelmez. Begendigi adamdan teklif gelmemistir biraz beklemeyi tercih etmistir. A teklif etmez B teklif eder ama kisi Byi istemez.
O her zaman degil. Begenilen adamin onu begenmeme ihtimali de oluyor.Yalnızlığın tercih olması ayrı ilgi görmemesi ayrı güzel kadının seçeneği her zaman olur beğendiği adamın ilgisini çeker
yok olmuyor pek :) bende bu zamana kadar hiç olmadı meselaO her zaman degil. Begenilen adamin onu begenmeme ihtimali de oluyor.
Olur zamanla :)yok olmuyor pek :) bende bu zamana kadar hiç olmadı mesela
Sohbetinizi böldüm gibi ama küçük bir ek yapmak istedim. Tüm erkekler libido ve gördüklerini beğenmeleri sonucunda eş/sevgili seçmiyor. Çevremdeki çoğu erkek arkadaşım eşlerini meslek, sosyokültürel denklik ya da hayat görüşüne göre seçti. Ben de erkek olsam bir kadın ne kadar çekici ve güzel de olsa "sahipli erko" dediği an şeyim kurumuş üzüme dönerdi.yok olmuyor pek :) bende bu zamana kadar hiç olmadı mesela
Aşık olduğum adamla nişanlıyım gerek yok ama sadece bana değil çevremde gördüğüm güzel kadınlar için de geçerli.Olur zamanla :)
o 2. 3. 4. aşama ama çoğu erkek güzel bulmadığı kadını da merak etmez baştan. Erkekten erkeğe değişir tabii yani kendi de çirkinse mesela. Evlilik farklı ilişki farklı ilgi görmemek farklıSohbetinizi böldüm gibi ama küçük bir ek yapmak istedim. Tüm erkekler libido ve gördüklerini beğenmeleri sonucunda eş/sevgili seçmiyor. Çevremdeki çoğu erkek arkadaşım eşlerini meslek, sosyokültürel denklik ya da hayat görüşüne göre seçti. Ben de erkek olsam bir kadın ne kadar çekici ve güzel de olsa "sahipli erko" dediği an şeyim kurumuş üzüme dönerdi.
Siz söyleneni anlamamışsınız. Güzel bir kadının erkeklerin ilgisini çekmeme olasılığı yok. Birisi gelip bana hiçbir erkek ilgi göstermedi diyorsa güzel değildir. Güzel bir kadın yalnızsa kendi istediği için, kendisine yürüyenleri beğenmediği için yalnızdır. Erkekler ilgi göstermediği için yalnız değildir. Bahsettiğim şey evlilik değil, karşı cinsten ilgi görmek.Istedigi gibi biri yoksa yalnizligi tercih etmistir, iliskisinde mutlu degildir ayrilmistir yalniz olmustur. Biriyle vakit gecirmek yerine kendini dinlemeyi ve yalnizligi tercih etmistir. Bu kisinin begenilmedigi anlamina gelmez. Begendigi adamdan teklif gelmemistir biraz beklemeyi tercih etmistir. A teklif etmez B teklif eder ama kisi Byi istemez.
Ya oyle sey olurmu, iliski yalniz kalmamak iste.o 2. 3. 4. aşama ama çoğu erkek güzel bulmadığı kadını da merak etmez baştan. Erkekten erkeğe değişir tabii yani kendi de çirkinse mesela. Evlilik farklı ilişki farklı ilgi görmemek farklı
Tamam yok ama çevresinde ilgi yoksa bi tuhaflık vardır işte beğenilen bi kadın değildirYa oyle sey olurmu, iliski yalniz kalmamak iste.
Her ilgi goren ilgiye karsilik verecek diye de bir durum da yok
Siz de okuduklariniz bu sekilde mi anladiniz da burada milletr yargi dagitiyorsunuz anladin anlamadin diyeSiz söyleneni anlamamışsınız. Güzel bir kadının erkeklerin ilgisini çekmeme olasılığı yok. Birisi gelip bana hiçbir erkek ilgi göstermedi diyorsa güzel değildir. Güzel bir kadın yalnızsa kendi istediği için, kendisine yürüyenleri beğenmediği için yalnızdır. Erkekler ilgi göstermediği için yalnız değildir. Bahsettiğim şey evlilik değil, karşı cinsten ilgi görmek.
Ayrıca insan kendini güzel hissedebilir bu iyi bir şey. Ancak kimseden ilgi görmeyen bir insana neye göre güzel diyeceğiz? Hani çoğunluğun ilgisini çekmemiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?