Nasil koca bulunur (evden cikamazken)

En son cocuk dogumgunumde altin kolye aldi oyle imandi sevdgne
konudan bağımsız olarak şunu sormak istiyorum zira çok dikkatimi çekti de...

size göre birini seviyor olmanın kriteri o kişi için para harcayıp pahalı hediyeler almak mıdır?

şaşkınım :)

Ben ne yaptimmm simdi yaaa

Bana birisi ilk gorusmemizde, ben yuzugumu alacagim buradan gidince,sence de uygun mu demisti:))
Benim ailem de serbest degildi ama ilk gunden de yuzuk taktirmaz yani:))

Hani masaörtüsünün altinda foşalmis falan, o konu sahibi miydi? Kimdi o yahu? Arabistanli doktorda kalmisim ben

aklı başında sosyal platformlar olabilir.memurlar sitesi gibi
Sizin doktor kuzeninizle şu 169 boy 55 kilo sarışın ela gözlü hanımı tanıştırıp baş göz etme fikri, çık aklımdan

Aklımdan çıkaramadığım için konunun muhatabına yazıyorum...

Düşündüm de sende haklısın ama en çok feriştah yengeyi düşününce hak verdim

Bı bekle bu ne acele.

bulan var da hayır gören var mı?
Brn buldum tinderdan gayette iyi biri. Ama önceki tanıştıklarımın çoğu ciddi ilişki kafasında değildi. Ama şuan görüştüğüm insan ciddi. Ailesi ile tanıştım bile. Ben uygulama ile alakalı birşey olduğunu düşünmüyorum.Ne istediğini bilmek ile alakalı.

Valla internetten gorustuklerimin de cogu dolandirici ya da ruh hastasiydi.ben de sans yok sanirim

adınıza sevindim ama istisnalar kaideyi bozmaz.mağdur olan onbinlerce kadın da var

İki sene sonra evleneceksiniz demek... Bundan şeyin haberi var mı, damadın? Bende aday olduğu halde böyle süre belirleyemiyorum, helal olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…