Nasil koca bulunur (evden cikamazken)

Benim de hep çapkındı. Bir süre sonra ortadan kayboluyordu ya da zamanla ilgi azalıyordu. Ama şuan buldum umarım bozulmaz böyle devam eder. Tek sorunum çok yoğun çalışıyor olması.
Üzgünüm ama tinder ise ben pek ihtimal vermiyorum.
Dikkatli olun.. Burada ne konular okudum.
Hep fos çıktı.. O site bizim ülkede günlük ilişki sitesiymiş..her ailesi ile tanıştıran da iyi niyetli olmuyor bilginiz olsun.

Bana birisi ilk gorusmemizde, ben yuzugumu alacagim buradan gidince,sence de uygun mu demisti:))
Benim ailem de serbest degildi ama ilk gunden de yuzuk taktirmaz yani:))
Aynen:)
Ilk günden evlilik konusu açanın amacı evliliktir.
Ne olursa olsun evleneyim de yeter olsun demektir. Bunu çok sağlıksız buluyorum..

Hani masaörtüsünün altinda foşalmis falan, o konu sahibi miydi? Kimdi o yahu? Arabistanli doktorda kalmisim ben
Evet oymuş.
Ondan sonra pilot en sonda bu doktoru bulmuş. Çatla da patla dedi herkese..Tinderdan buluyor hepsini

Gercekten pilot doktorlar mi acaba
Bence değiller.
Bu pandemi döneminde o siteye girmeye vakitlerinin olduğunu hiç sanmıyorum.
Maalesef hemcinslerimizi kandırıyorlar.

Ki olsalar bile oradan buldukları ile evlenmezler.
Doktorlar çoğunlukla hemşirelerle bile evlenmiyor.
Burada çok konu okudum. Kaç hemşire terk edildi. Doktorun nişanlısı cıktı vs..aldatti..
Tanrı kompleksi (psikolojide olan bir kompleks) olan kişilerden kaçacaksın.

Daha çok yurt dışında günlük ilişkiler için kullanışıyor ama malum bizim türklerde de öyle. Ben kısa süreli ilişki düşünenler kadar iyi insanlarla da tanıştım. Hatta sevgili değil arkadaş olduklarım da oldu 4-5 kişi.Şuan hayatım da olan kişiyle tanışalı epey oldu yaz başı gibiydi. Tanıdıkça düzgün biri olduğunu gördüm. O yüzden sevgili oldum açıkçası.Ama tabi tinder da doğru kişiyi bulmak %20 gibi bir oran.

Sizin birşey yapmanıza hiç gerek yok hatta koca aramanıza bile gerek yok kaderinde kismetinde kim varsa o çıkar karşına istesende yok diyemezsin nasıl oldu deyip sasarsin sadece bekle varsa Alnında yazı seni gelir bulur

Bende boşandım .Sabırım artık ylnızlıga alıştım.

Valla canım bende 34 yaşında evlendim kelin ilacı olsa başına sürerdi o yüzden tavsiye veremeyecim tek bildigim bu işler akraba eş dostla oluyor yada işte okulda kendin bulacaksın internetten uzak dur orda yüzde doksan yalan dolan.

Bence koca bulmaya değil bu saatten sonra hayatta mutlu olmaya odaklanın.Gerçekten koca bulmaya şartlanmayı anlamıyorum

Kızlar beni hatırladınız mı? Bana koca bulun, eski başlığımda dul çocuklu adamla beraberim diye linç yemiştim

Kim buluyor bu koca adaylarını.
Bu konuda bir üye..
Konu sahibine de akıl verdi.. sosyal medyayı dene dedi.
Ama ilginç durum şu ki kendisi sosyal medyadan bulduklarına işe yaramaz demiş. Ciddi ilişki insanı değillermiş. Buna rağmen neden tavsiye ediyor orasını hiç anlamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…