Nasil koca bulunur (evden cikamazken)

Leylacim yasak saatler dışında maskeni takarak nikah dairelerini arada bir ziyaret et..oradaki enerjilerden faydalan. Ciddi söylüyorum bunu şifacilar söylüyor. Hayırlı kismetler dilerim.

Kızlar dışarı çıkarak oluyorsa dışarı da çıkarım nereye gideyim nerde olur bu işler onu da pek bilmiyorum yani avmler açık mesela oraya gidince koca bulunuyor mu nasıl bulunuyor

şaka mı bu

yani evlenmiş boşanmış bir kadın için sorulacak soru mu

yaşınız kaç

ne zaman ayrıldınız

çocuk var mı

neden ayrıldınız

mesela daha geçen hafta boşanması kesinleşen bir tanıdığım var çocuksuz 33 yaşında

uygun mudur sizce

koca öyle aranmaz çevreye söylenir ya da işte vs kendiliğinden bulunur

ben koca arıyorum diye dolanılmaz

lakin o 30 yaş büyük amcayı kim nasıl buldu bu da önemli aynı yöntemle daha genç

bu arada adam 30 yaş büyükse siz 30 olsanız 60 olur bunu kim önerir

Illa evlenmek zorunda misin bu ne sacma soru ya nasip her sey

Yok karışırdnz ben konu sahibesi degil ben tinder dan bir doktor manita yaptm zaten
doktor değildir o.ha doktorsa da amacı başkadır.işsizliğin bu kadar yoğun olduğu bir ülkede doktorlukla sabancının oğlu olmak eşit oldu artık.sana bırakmazlarr

Döndüm kıbleye kiblem kabeye açtım ellerimi koca ver Allahım. Yahu kusura bakma kardeşim fake olduğunu düşündüm. Adı üstünde kısmet bu iş. Çok isitiyosan ailene çevrene söyle evlenmek istiyorum şu şu özelliklerde birisi olsun diye. Yaş kaç çok merak ettim

doktor değildir o.ha doktorsa da amacı başkadır.işsizliğin bu kadar yoğun olduğu bir ülkede doktorlukla sabancının oğlu olmak eşit oldu artık.sana bırakmazlarr
Pardon da sen beni nerden biliyosun benimne is yaptığımi vs de konusyosun doktor canm kartinida gördüm catla da patla bana da bakti 2 aydir manitayiz oldu mu

Pardon da sen beni nerden biliyosun benimne is yaptığımi vs de konusyosun doktor canm kartinida gördüm catla da patla bana da bakti 2 aydir manitayiz oldu mu
Kusura bakmayın gözümde öyle bir yerdesiniz ki, bakanla bile ciksaniz ı ıh ... nasıl bir üslup bu?

Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş ama yok anam atalar da baş gelemiyor artık

yıllardır evli mutlu çocuklu bir kadınım ama sitedeki bekar üyelere çok saygılıyım hatta destek veririm sözlerimle evlenmek isteyenlere.ama sen bunlardan değilsin üzgünümmmm

Rastgele no çevir Çocukken babamin telini çalar sohbet ederdim.Bir teyzeyle uzun uzun sohbet ettigimi hatırlıyorum

yıllardır evli mutlu çocuklu bir kadınım ama sitedeki bekar üyelere çok saygılıyım hatta destek veririm sözlerimle evlenmek isteyenlere.ama sen bunlardan değilsin üzgünümmmm
Sen kimsin ki bana destek versen ne vermesen ne bana doktorun bakmiycagi kanisna nerden variyorsun yoksa zmaninda sana bakmadilar mi ondan mi bu kuyruk acisi ay vah vah yazik sana

He ceycey0406.!.: çatla patla oldu mu. Bikip bilmeden oradan konusup duruyorsun. Kız kartini görmüş sen neyini gördü nde doktor değildir o diyorsun. Yoksa bu pandemi dönemi çift kat maskelerle nefesi baska yerlerden alan akşama kadar siperliklerle dolasan bu kadar sıkıntının arasında birde akşamları tinder minder ne zimbirtiysa gecenin 3unde koca ariyorum diye önce kk da konu açıp ardından hemen tindere üye olup,bu şanslı zati bulan kisinin bir kasap oldugunu mu düşünüyorsun.
Bak pandemi donemi yapacak iş yok gidecek yer yok diyorsun git bari 2 kitap aç oku Hiç birşey bilmiyor san buraya gel buradaki saygideger arkadaslardan birşeyler öğren bari burayı oku

haklısın kuzum benim cahilliğim tamamen.doktor 5 tane akrabam var başlarını kaşıyacak vakitleri yok bu ara.canlarının derdine düştüler ve hastalarının.3 ü bekar ama mesleklerinin zorluğunu neleri feda ederek ders çalışarak kazandıklarının bilincindeler.öyle tinder minder kız aramazlar ha arasalar da anca çerezlik olur onlara oralar asla ciddi düşünmezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…