Kartini gormeden beraber olmamis akilli kadinmanita ne ayol
önemli olan adamın karakteri tipi değil kartı sanırım bu ilişkide.ha tabi ortada bir ilişki varsaKartini gormeden beraber olmamis akilli kadin
Evet..bir de o tabir erkek jargonudur. Ben öyle biliyorum amamanita lafını bir tek eski türk filmlerinde duymuştum. halaa kullanılıyormuş baksanıza
İyi bişey olsa kıymetlilerine saklarlar. Demek ki o amca bulanlar gerçek arkadaş değil.Hangi sivri zekalı buldu bu amcayı size
Birde insan utanır böyle birşey teklif etmeye..İyi bişey olsa kıymetlilerine saklarlar. Demek ki o amca bulanlar gerçek arkadaş değil.
Aklıma Adile Naşit in Tarık Akanla oynadığı film geldiMalum virüs var. Balkonda denenebilir
Az bağırmadık bu videodan sonra sokakta arkadaşlarla. Al beni Allahunu sevdüüüm dedik.Aklıma Adile Naşit in Tarık Akanla oynadığı film geldibalkondan gelip geçenlere göz süzüp eve atıyordu
Hanımefendi birşey soracağım ama sakin olun. Sizinki pilot değil miydi, doktor kim, pilot kim benim baya kafam karıştı. M MsspinkieSen kimsin ki bana destek versen ne vermesen ne bana doktorun bakmiycagi kanisna nerden variyorsun yoksa zmaninda sana bakmadilar mi ondan mi bu kuyruk acisi ay vah vah yazik sana
Bana amca bulan arkadaşı defterden silerim, net. Benim değil, amcanın arkadaşıdır o.Birde insan utanır böyle birşey teklif etmeye..
Kesinlikle sen kendine al derim amcayı..Bana amca bulan arkadaşı defterden silerim, net. Benim değil, amcanın arkadaşıdır o.
Kart ne ola? Kartvızıt mı?önemli olan adamın karakteri tipi değil kartı sanırım bu ilişkide.ha tabi ortada bir ilişki varsa.kendi sosyal medyadan bir kaç kişiyle aynı anda görüşüyordur tinder öyle bir platformmuş burda duyunca araştırmıştım aylar önce.adam da kimbilir aynı anda kimlerle konuşuyor .
Kredi kartı benceKart ne ola? Kartvızıt mı?
Alamam, evliyim.Kesinlikle sen kendine al derim amcayı..
vardır neden olmasınOnu da düşündüm ama tinderda tek gecelik ilişki iÇin kullanılır dediler, evlilik isteyen var mıdır orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?