- 13 Temmuz 2018
- 2.203
- 5.080
- 158
E tamam iste bir daha cahil cahil konusma. Zaten senin kocan doktor değil diye bu kuyruk acin.haklısın kuzum benim cahilliğim tamamen.doktor 5 tane akrabam var başlarını kaşıyacak vakitleri yok bu ara.canlarının derdine düştüler ve hastalarının.3 ü bekar ama mesleklerinin zorluğunu neleri feda ederek ders çalışarak kazandıklarının bilincindeler.öyle tinder minder kız aramazlar ha arasalar da anca çerezlik olur onlara oralar asla ciddi düşünmezler
Gözümde direk şey canlandı. Hani sadakatsizde gönül var ya. Yemin ederim. Direk gözümün önünden geçti sahneKusura bakmayın gözümde öyle bir yerdesiniz ki, bakanla bile ciksaniz ı ıh ... nasıl bir üslup bu?
Eskidenmis o ağzı yanan ve uflemeler. Şimdi daha mahkeme bosamadan hanımlar eş arıyor Rabbim cumanın hürmetine biz kadınlara akıl nasip etsinHiç evlenmeyenler ince eleyip sok dokuma derdin de , evlenip boşananlar bir an önce tekrar evlenme derdinde . Nasıl bir cesaret yarappi.
Manita mi?Pardon da sen beni nerden biliyosun benimne is yaptığımi vs de konusyosun doktor canm kartinida gördüm catla da patla bana da bakti 2 aydir manitayiz oldu mu
bu işler nasip yaKızlar, boşandım bir süre oldu.
Tekrar mutlu bir evlilik yapmak istiyorum.
Ailem asosyal hiç çevreleri yok, akrabamız da yok pek. Görünüş olarak bakımlı ve güzelim, gerçi kısmetle görünüşün ne ilgisi var bilmiyorum.
Bosandigimdan beri sadece 1 görücü geldi o da bir amca :) kabul etmedim.
Is yerimdekiler de hep evli.
Ya ben nasıl evlenicem, duası falan var mi, pandemi de var fazla yere de gidemiyorum
Lütfen bana tavsiye verin
Aynadan koca çıkacak yazacaksınız sandım3 besmele , 10 yarabbi şükür iki defada aynaya bakarak ben dünyanın en gözel karısıyam diyin. Sonra yolunuz açık olsun
Bunu sorarken ciddi miydinizKızlar dışarı çıkarak oluyorsa dışarı da çıkarım nereye gideyim nerde olur bu işler onu da pek bilmiyorum yani avmler açık mesela oraya gidince koca bulunuyor mu nasıl bulunuyor
Bizim burda komşu eşi öldükten sonra iki kez evlendi ikisini de internetten bulmuş annesi yaşlı bilgisayarı göstererek te burdan buldu bunlar nasıl bişey bilmem dedi şimdikini Azerbaycandan getirdi ilki başka şehirden o da iyi biriydiKızlar dışarı çıkarak oluyorsa dışarı da çıkarım nereye gideyim nerde olur bu işler onu da pek bilmiyorum yani avmler açık mesela oraya gidince koca bulunuyor mu nasıl bulunuyor
napıyımmm bir doktor bulamadım anca mühendis buldumm öleyim mi şimdi?E tamam iste bir daha cahil cahil konusma. Zaten senin kocan doktor değil diye bu kuyruk acin.
Notunu acikliyorum:
Ceycey: buyrun hocam
: 0
: otur yerine kızım.
sosyal medyadan tabi ki bulunur gayet doğal.hatta evlenen arkadaşlarım da oldu ama tinder bunlardan birid eğil değil mi?orada amaç çokkk başkaasosyal medyadan bulun
manita lafını bir tek eski türk filmlerinde duymuştum. halaa kullanılıyormuş baksanızaManita mi?
Siz bence erkeksiniz.
Doktor civan beyefendi tinder fayda etmeyince buraya mi geldiniz..
Kimse çatlamıyor da..
Sizi komik buluyor olabilirler ya kendisi ya manitası doktor civan olan üye..
(Ki bence hepsi hayal ürünü..)
Pardon da sen beni nerden biliyosun benimne is yaptığımi vs de konusyosun doktor canm kartinida gördüm catla da patla bana da bakti 2 aydir manitayiz oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?