- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- 108
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
Aynen. Ona sen ileride evlenirsen eşin arkadaşlığımızı sorun etmez mi diye sorunAslında dün bunu konuştuk biliyor musunuz. Benim yeni ilişkim olursa çok bağlanırım çok yalnızım çünkü dedim. O da beni bırakırsa ne yaparım dedim. Olsun ben varım ya dedi. Ama biraz daha kurcalamalıyım sanırım
Bunu da sormuştum kimse karışamaz demişti. Dediğim gibi o kadar zor biri kiAynen. Ona sen ileride evlenirsen eşin arkadaşlığımızı sorun etmez mi diye sorun
Biraz daha durun ilk yazdığım konudaBunu da sormuştum kimse karışamaz demişti. Dediğim gibi o kadar zor biri ki
Keşke bulabilsem ben herkesle anlaşabilen biri de değilim. Bana karşı bir şey hissedip hissetmediğini de anlayamıyorum. Bayağı bildiğiniz kanka oldukKendine başka arkadaş hiç bulamaz mısın? Senin eski konularını da biliyorum,bence o da sana karşı bir şeyler hissediyor fakat kaybetmemek için bir şey söyleyemiyor.
okul ne zaman bitiyor, okul bitince görüşme imkanınız var mı yine?Keşke bulabilsem ben herkesle anlaşabilen biri de değilim. Bana karşı bir şey hissedip hissetmediğini de anlayamıyorum. Bayağı bildiğiniz kanka olduk
Biraz yem atsan önüne,tepkilerinden bir şeyler anlayabilmen mümkün olur.Keşke bulabilsem ben herkesle anlaşabilen biri de değilim. Bana karşı bir şey hissedip hissetmediğini de anlayamıyorum. Bayağı bildiğiniz kanka olduk
Temmuzun sonunda. Hayır eskisi gibi olmazokul ne zaman bitiyor, okul bitince görüşme imkanınız var mı yine?
Bazen oltaya geliyor bazen gelmiyor. Bazen kendine kız bakıyor, bana talip bakıyor. Bazen de bana talip insanların benimle görüşmesini istemiyor. Çok ilginç biriBiraz yem atsan önüne,tepkilerinden bir şeyler anlayabilmen mümkün olur.
+1Seviyorsan git seviş bence
Kesinlikle öyle. Her şeyimiz aynı ve o kadar uygunuz ki. Açılmaması için sebep yok. Hoşlanan insanın elimden kaçıracağım korkusu olur acele eder. Ben de açılmak isterdim ne olacak sanki kafasındaydım ama bu şekilde arkadaşlık da biter. Öp diyenlere de katılıyorum hadi bunu da yapayım ama tepkisini yine kestiremiyorum. Elimden gelen her şeyi yaptım sevmiyor bana düşen unutmak ama beceremiyorumDaha öncede yazmıştım yanılmıyorsam. İkinizin de hayatında kimse yok, gençsiniz... Böyle şartlarda hoşlanan birinin açılmamasının imkanı yok. Bu gel gitli halleri tamamen bencillik bence. Hadi ben yanılıyor olayım hoşlanıyor ama açılamıyor olsun, bu bir devlet meselesi de değil yarın evleniyoruz ciddiliğinde bir olay da değil yani çok korkak biri oluyor böyle de. Bir şekilde bir yerden başlasa bile çok sorun yaratır bu kişilik tipi.
Ne yazıkki ben “ay çok tatlı romantik bir hikaye” tarzında bir ilişki göremiyorum.
Bence onunda gel-gitleri var. Biraz daha açık olmayı dene.Bazen oltaya geliyor bazen gelmiyor. Bazen kendine kız bakıyor, bana talip bakıyor. Bazen de bana talip insanların benimle görüşmesini istemiyor. Çok ilginç biri
Biraz daha açık olayım noluyoruz moduna girerse arkadaş olarak söylüyorum derimBence onunda gel-gitleri var. Biraz daha açık olmayı dene.
Aynen ya da çok klişe olucak ama bir arkadaşının başına gelmiş gibi yansıt ona.Biraz daha açık olayım noluyoruz moduna girerse arkadaş olarak söylüyorum derim
Biriyle arada sırada yazıstık gösterdim ona. Bildiğimiz kanka yorumları yapıyor. Olmuyor yani yapamadım ben kendime aşık etmeyi beceremedimBiri var olarak göster hayatında ne yapacak
Mesela örnek verir misinizAynen ya da çok klişe olucak ama bir arkadaşının başına gelmiş gibi yansıt ona.
Ciddi düşünüyorum dediğiniz biri olsunBiriyle arada sırada yazıstık gösterdim ona. Bildiğimiz kanka yorumları yapıyor. Olmuyor yani yapamadım ben kendime aşık etmeyi beceremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?