Nasıl kurtulabilirim

Aynen. Ona sen ileride evlenirsen eşin arkadaşlığımızı sorun etmez mi diye sorun

Kendine başka arkadaş hiç bulamaz mısın? Senin eski konularını da biliyorum,bence o da sana karşı bir şeyler hissediyor fakat kaybetmemek için bir şey söyleyemiyor.
Keşke bulabilsem ben herkesle anlaşabilen biri de değilim. Bana karşı bir şey hissedip hissetmediğini de anlayamıyorum. Bayağı bildiğiniz kanka olduk

Daha öncede yazmıştım yanılmıyorsam. İkinizin de hayatında kimse yok, gençsiniz... Böyle şartlarda hoşlanan birinin açılmamasının imkanı yok. Bu gel gitli halleri tamamen bencillik bence. Hadi ben yanılıyor olayım hoşlanıyor ama açılamıyor olsun, bu bir devlet meselesi de değil yarın evleniyoruz ciddiliğinde bir olay da değil yani çok korkak biri oluyor böyle de. Bir şekilde bir yerden başlasa bile çok sorun yaratır bu kişilik tipi.
Ne yazıkki ben “ay çok tatlı romantik bir hikaye” tarzında bir ilişki göremiyorum.

Kesinlikle öyle. Her şeyimiz aynı ve o kadar uygunuz ki. Açılmaması için sebep yok. Hoşlanan insanın elimden kaçıracağım korkusu olur acele eder. Ben de açılmak isterdim ne olacak sanki kafasındaydım ama bu şekilde arkadaşlık da biter. Öp diyenlere de katılıyorum hadi bunu da yapayım ama tepkisini yine kestiremiyorum. Elimden gelen her şeyi yaptım sevmiyor bana düşen unutmak ama beceremiyorum

bir erkek gerçekten sizden hoşlanıyorsa bunu mutlaka belli eder direkt söyler. sizden emin değil ve güvenmiyor duygularına demekki. aynı zamanda sizi kıskanıyor gibi yapması sizi yedeklemiş olmasından kaynaklı. hayal kırıklığı yaşamamanız adına çok bağlanmamanızı tavsiye ederim.
ne istediğini bilmeyen kararsız birisi muhtemelen. çok bir şey olmaz böyle bir tipten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…