- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
Örneğin de ki “dün akşam,bir kız arkadaşımla konuştuk biraz dertliydi. Derdi de şöyle ; onun yakın bir erkek arkadaşı varmış aynı senin ve benim gibi arkadaşlarmış fakat ki kız çocuğa aşık olmuş yani ona karşı farklı duygular beslediğini fark etmiş ve bu durumdan kurtulmak istiyorken daha da bağlanmış çocuğa” böyle başla gerisi kesin gelir.Mesela örnek verir misiniz
Kusura bakmayın bu konularda cidden toyum akıla çok ihtiyacım var en ufak fikre bile
peki sen duygularindan kesinlikle emin misinBirkaç defa oldu. Konuşurken o yüzüme bakar ama ben alışkanlıktan sağa sola bakarım huyum bu. Bana hisleri olduğunu hiç sanmıyorum
Bunu deneyeceğim güzel fikirÖrneğin de ki “dün akşam,bir kız arkadaşımla konuştuk biraz dertliydi. Derdi de şöyle ; onun yakın bir erkek arkadaşı varmış aynı senin ve benim gibi arkadaşlarmış fakat ki kız çocuğa aşık olmuş yani ona karşı farklı duygular beslediğini fark etmiş ve bu durumdan kurtulmak istiyorken daha da bağlanmış çocuğa” böyle başla gerisi kesin gelir.
Kesinlikle diyemem benim de gelgitlerim oluyorpeki sen duygularindan kesinlikle emin misin
Böyle maalesef
Bir şeye alınsam kırılsam trip atsam hemen üstüme düşer ama hiç kendimi çekmeyi beceremedim. Ben bu işlerden anlamıyorum sanırımAvcunda olduğunu biliyor, egosunu tatmin ediyor. Ben olsam kaçardım, kaçmayan kovalanmıyor, flörtün ilk şartı.
o zmaan ustume dusme bisey varsa zamanla olur zatenKesinlikle diyemem benim de gelgitlerim oluyor
İstediğim hiçbir şeyin olmamasından o kadar yoruldum ki taktik de deneyemiyorum hem bu işlerden anlamıyorum hem de istenmemek yoruyor benio zmaan ustume dusme bisey varsa zamanla olur zaten
hayatta hep olacak bisey varsa olur olmayacaksa olmaz dusuncsine inandim bazen zorlasanda cok istesende olmaz bazen ne ara olduguma sasirrisin taktik felan bos gercekten.Sen zamana birak icinde sen varsan gitse bile sensiz yapamazİstediğim hiçbir şeyin olmamasından o kadar yoruldum ki taktik de deneyemiyorum hem bu işlerden anlamıyorum hem de istenmemek yoruyor beni
Bensiz yapabilir bugün telefonda konuştuk dahayatta hep olacak bisey varsa olur olmayacaksa olmaz dusuncsine inandim bazen zorlasanda cok istesende olmaz bazen ne ara olduguma sasirrisin taktik felan bos gercekten.Sen zamana birak icinde sen varsan gitse bile sensiz yapamaz
Konuya yazamamıştım ama takipteyim. Tam olarak ne oldu son durum?Bensiz yapabilir bugün telefonda konuştuk da
Beni sadece samimi arkadaşı olarak görüyor
Hayırlısı ne deyim
Bugün telefonda konuştuk. Beni arkadaşı olarak görüyor kesinlikle emin oldum. Değer veriyor o kadar. Okul bitecek ve gidecek. Ben arkasından bakakalacağımKonuya yazamamıştım ama takipteyim. Tam olarak ne oldu son durum?
Adım atmak istiyorum ama kendimi rezil etme boyutu var. Zaten tek arkadaşım o, açılırsam ve istemezse iyice yalnız kalırım. Reddedilme korkum da var. Çaresizim sevmiyor beni''Bazen yüzüne bakıyorum yanaklarını öpesim geliyor sonra töbe estağfurullah diyorum uzak oturuyorumBen 1 yıllık sevgilime bile böyle hissetmemiştim''
Ama yaaaaçok masumca hisler. Lütfen bir adım at. Neyi bekliyorsun.
Yaşarken mutlu olmaya bak.
KuzummmAdım atmak istiyorum ama kendimi rezil etme boyutu var. Zaten tek arkadaşım o, açılırsam ve istemezse iyice yalnız kalırım. Reddedilme korkum da var. Çaresizim sevmiyor beni
kalbi senin icin atan o insan karsina elbet cikacakBensiz yapabilir bugün telefonda konuştuk da
Beni sadece samimi arkadaşı olarak görüyor
Hayırlısı ne deyim
Çok çok yalnızdım hanımlar
Dostlarımın(?) attığı kazıklar, evlilik yolundayken yolunu şaşıran eski sevgili, ailemde olan rahatsızlıklar, atanamamam, mastera devam ederken hayattan bıkmam. Yalnızdım derdimi anlatacağım bir burası vardı. Yanımda arkadaşım bile yoktu kahve içecek insan yoktu.
Onu hiç tanımadan baktığımda "öff be amma soğuk kendini ne sanıyosa" dediğim insan bana aile meselelerini anlatır oldu. (dışarıya karşı hâlâ öyle) Gün içinde birlikte olduğumuz halde akşam eve gidince de arayıp saatlerce konuşur olduk. Ben çok bağlandım ama bunun arkadaşça mı yoksa sevgi olarak mı olduğunu kestiremiyorum. Kendi duygumu kontrol edemiyorum. Lonely seni yalnızlıktan kurtarmış bi insana bu gözle bakma, bilse çok üzülür diyorum. Ayıp ediyormuşum gibi hissediyorum pişman oluyorum geçiyor 3 gün sonra hoop yine aynıyım. Bu yüzden arkadaşlığımı kesemem hem insan olarak da çok seviyorum hem de ondan başkası yok. Onun için de ben çok değerliyim farkındayım
Bazen kendisine kız bakıyor bozuluyorum püh sana bi kendine kız bulamadın diyorum o da ben muhabbet olsun diye konusuyorum kız mız yok diyor. Ortada cidden kız yok. Ama benim de kimseyle görüşmemi istemiyor, en son doktora yapmış talibime salak bu dedi
Bazen yüzüne bakıyorum yanaklarını öpesim geliyor sonra töbe estağfurullah diyorum uzak oturuyorumBen 1 yıllık sevgilime bile böyle hissetmemiştim
O kadar çok ortak yönümüz var ki nasıl biz olma ihtimali aklına gelmez diyorum. Çirkin miyim diyorum yok normal insanım. O yarın bir gün atanacak veya memleketine dönecek, bunlar olmasa bile hayatına biri girecek ve ben ortada kala kalacağım. Gereğinden fazla bağlandım her şeyin farkındayım
Bazen de öyle bi elektrik hissediyorum ki sanki benim olacakmış gibi. İçimdeki ses sabret diyor 1 yıllık sevgilimden bile almadığım enerjiyi hissediyorum sonra yine kendime saçmalama diyorum. Artık nasıl benim olur diye sormuyorum varsın olmasın.
Ben nasıl düzelirim hanımlar bunu soruyorum. Bu bağımlılıktan nasıl kurtulabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?