Nasıl kurtulabilirim

Mesela örnek verir misiniz
Kusura bakmayın bu konularda cidden toyum akıla çok ihtiyacım var en ufak fikre bile
Örneğin de ki “dün akşam,bir kız arkadaşımla konuştuk biraz dertliydi. Derdi de şöyle ; onun yakın bir erkek arkadaşı varmış aynı senin ve benim gibi arkadaşlarmış fakat ki kız çocuğa aşık olmuş yani ona karşı farklı duygular beslediğini fark etmiş ve bu durumdan kurtulmak istiyorken daha da bağlanmış çocuğa” böyle başla gerisi kesin gelir.

Bunu deneyeceğim güzel fikir

Avcunda olduğunu biliyor, egosunu tatmin ediyor. Ben olsam kaçardım, kaçmayan kovalanmıyor, flörtün ilk şartı.

Avcunda olduğunu biliyor, egosunu tatmin ediyor. Ben olsam kaçardım, kaçmayan kovalanmıyor, flörtün ilk şartı.
Bir şeye alınsam kırılsam trip atsam hemen üstüme düşer ama hiç kendimi çekmeyi beceremedim. Ben bu işlerden anlamıyorum sanırım

İstediğim hiçbir şeyin olmamasından o kadar yoruldum ki taktik de deneyemiyorum hem bu işlerden anlamıyorum hem de istenmemek yoruyor beni
hayatta hep olacak bisey varsa olur olmayacaksa olmaz dusuncsine inandim bazen zorlasanda cok istesende olmaz bazen ne ara olduguma sasirrisin taktik felan bos gercekten.Sen zamana birak icinde sen varsan gitse bile sensiz yapamaz

hayatta hep olacak bisey varsa olur olmayacaksa olmaz dusuncsine inandim bazen zorlasanda cok istesende olmaz bazen ne ara olduguma sasirrisin taktik felan bos gercekten.Sen zamana birak icinde sen varsan gitse bile sensiz yapamaz
Bensiz yapabilir bugün telefonda konuştuk da
Beni sadece samimi arkadaşı olarak görüyor
Hayırlısı ne deyim

''Bazen yüzüne bakıyorum yanaklarını öpesim geliyor sonra töbe estağfurullah diyorum uzak oturuyorum Ben 1 yıllık sevgilime bile böyle hissetmemiştim''
Ama yaaaa çok masumca hisler. Lütfen bir adım at. Neyi bekliyorsun.
Yaşarken mutlu olmaya bak.

Adım atmak istiyorum ama kendimi rezil etme boyutu var. Zaten tek arkadaşım o, açılırsam ve istemezse iyice yalnız kalırım. Reddedilme korkum da var. Çaresizim sevmiyor beni

Adım atmak istiyorum ama kendimi rezil etme boyutu var. Zaten tek arkadaşım o, açılırsam ve istemezse iyice yalnız kalırım. Reddedilme korkum da var. Çaresizim sevmiyor beni
Kuzummm yeni bir parfüm sık boynuna ve ona koklat. Belki bir çekim olur.
Aksam geç saatlere kdr takılın sahil yokmu orda deniz kenarında kumlara oturun. Romantik bir yerde belki aşka gelir. Gidecegi varsada gider.
Kendinde deişiklik yapsan. Yaz tatitinde görüşmicekmişsiniz. Mektup yaz bir kitabın içine koy ve ona hediye et. Uzaktayken düşünür karar verir. Belkide yaz tatilinde tlfnlarına cvp verme seni özledigini faeketsin.bi sürü secenek sana. Ama Velvette Nin dedigi gbi seviyorsan git seviş bence

Neden birbirinize açılmayı denemiyorsunuz? Neden bu çekingenlik?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…