Belki küçük ve saçma bir konu ama benim için büyük ve psikolojim iyi değil bu yüzden.
Konu şöyle ki, bir iş yerinden bölümümle alakalı eğitim alıyorum. Bu aldığım eğitim iki türlü. Birisini yapabiliyorum onda sorun yok ama diğeri biraz topluluk önünde konuşmakla alakalı. Sürekli denemeler yapıyoruz ve ben bunu yapamıyorum. Zaten başında da söylemiştim ama zamanla yaparsın gibi şeyler söylediler.
Neyse bayağı bir zaman geçti ve ben hala yapamıyorum. Her hafta onu yaptığımız gün kabus gibi geçiyor benim için. Hocayla kaç defa konuştum, diğerini yapıyorsan bunu da yaparsın sen sadece kendine güvenmiyorsun diyor. Ve her hafta benim için bir çözüm buluyor, bir de şöyle deneyelim, bir de böyle deneyelim gibi. Diğer kişilerle birebir de çalışıyoruz o zaman daha rahatım. Ama topluluk önünde yapamıyorum, hem yapımla alakalı hem de gerçekten bilgim eksik.
İşin kötü yanı öğretmen dediğim kişi zorlamak için değil iyi niyetinden dolayı bu kadar ısrar ediyor. Kaç defa da konuştum, bırakmak istiyorum bu eğitimi ama dediğim gibi her seferinde yaparsın deyip yeni çözümler bulup konuyu kapatıyor. E bu kadar iyi niyet karşısında da mahçup oluyorum haliyle. Adam benim için bu kadar uğraşıyor bende zorlayayım kendimi diyorum
Ancak gerçekten psikolojimi çok kötü etkiliyor. Resmen her seferinde çıkıyorum ve konuşamıyorum, rezil oluyorum gururum kırılıyor. Zorla ağlayarak gidiyorum. Ayrıca günlük 2 saat yol gidiyorum resmen istemediğim bir şey için, hayır diyebilmeyi yeterince iyi bilmediğim ve mahçup hissettiğim için.
Ama artık kafayı yiyicem, nasıl kurtulucam lütfen bir şey söyleyin. İstemiyorum gerçekten yapmak ve gitmek kesinlikle istemiyorum.