Nasıl kurtulurum 😔

Peki bu terbiyesiz kadin annemde.kalmaya gidiyorum diyipte gidiyormus ya annesi nerde peki annesi biliyormu bunlari

İşte bizler gerçekten ama GERÇEKTEN çocuklarımızı düşünsek, bizi aldatan kocalarımızı olayı öğrenir öğrenmez boşardık.

Konudaki (bence artık “öteki” olan-çünkü adam 29 gün konu sahibi ile yaşıyormuş, sadece 1 gün çocuklarına gidiyormuş) ) resmi nikahlı eşi bu adam bozmasına tekmeyi bassa konu sahibi gibi utanmazların da sayısı azalacak.

Amma velakin biz hep çocuklarımızın arkasına sığınıp aynı gurursuzlukla aldatılmayı sineye çektiğimiz için olamıyor bu.

Değer verilmeyi talep etmediğimiz için, “aman boşver nikahı bende” umursamazlığında olduğumuz için (adamın kalbi öbür kadında ama???) (senin kocan seni aldatarak herkese rezil ediyor ama???) bu utanmazlıklar çoğalacak.

Her mesajıma yazdığım kamu spotumu tekrarlıyorum: Çocuklarınızı kendi onursuz yaşamınızın bahanesi yapmayın.

En iyisini yapmışsınız,ahlaksız insanlarla görüşülmemeli. Ayrıca Allaha havale etmek gerekiyor böylelerini,Allah yarına bırakır yanına bırakmaz.
Okadar görmek istiyorumki kahrolduklarını bide ben adi kadının geçmişinide biliyorum kocasına yaptıklarınıda en basta duydumda bu kadın bu adama asık edicek kendine dedim karını bırak dicek dedim hersey yaptırcak görürsün dedim eşime en basta eşimde kızmış ama eşim yok ya sadece takılıyolar dedi ve şimdi eşim gercekten doğru söylüyomussun dedi bana bildiğim iki şey var biri bu adi kadının ne olduğunu biliyorum ikinciside bi kadın aklına koydunu yapar.

Peki bu terbiyesiz kadin annemde.kalmaya gidiyorum diyipte gidiyormus ya annesi nerde peki annesi biliyormu bunlari
İşte annesine geliyo annesinde 2 hafta faln kalıyo zaten o şerefsizle annesi altlı üstlü oturuyo dışarı çıkıyo kardesini alıp kardeşinide götürüyo yanında arada kardeşi olmayıncada gezip tozabiliyo orda burda arkadasımda kalcm diyo kardeşiylede gidiyo adamda bi adam getiriyo kardeşiyle takılsn diye adam bunları anlatıyo rahat rahat ve sonra böyle biri için karısı ve çocukları umrunda değil.anneside biliyo ama adamın evli olduğunu biliyomu bilmiyorum bilsede farketmez anneside öyle böyle biri.bunların hepsini biliyorum ve o şerefsiz benim bildiğimide biliyor eşime diyorki alan razı veren razı boşuna ortalığı karıstrmasın eşimde biliyo diyo.

Bakın olaylar ne güzel gelişiyor işte...
Kadın boşanmış anladığım kadarıyla. Kocası kurtulmuş.
Adamda boşansın bir an önce ve bu birbirine layık iki mahluk tamamen kavuşsunlar!
Tencere kapak gibi ideal bir çift olurlar ne güzel...

Zaten adi kadın baskı yapıyomuş boşan diye büyük ihtimalle boşanmak isticek ama karısı istemez çünkü mezhep olarak ailesi tutucu ki kocasıda akrabası aslında.belki kocasıda istemez cünkü biliyoki boşarsa karısının ailesi kadını evlendirir 5 çocuğunuda alıp bakmazlar.buyüzden eminimki kadın elbet düşünüyodur şimdi bırakıp gitsem cocukları ailem istemez bide baskasına verirler inat uğruna eminim kadın bunları düşünmüştür.

Valla tutucu demişsiniz de anlattıklarınız tutucu aileyle bağdaşmıyor. Aklım almıyor,kızı bu halde iken nasıl bu durumda kızlarını kurtarmıyorlar.

Ayıp ya.... Kız kardeşinizin gül gibi evliliği olsa bi gün kadının biri eniştenizi alıp götürse kendine aşık edip.. Siz aşıklarmış boşver mi diyeceksiniz kız kardeşinize, yeğenlerinize... Canları sağolsun iki aşığın boşverin mi diyeceksiniz???

Bir gün aynısını yaşarsınız zaten o zaman anlarsınız.tabi adam sizi metres konumundan alıp eş vasfına erdirirse !

Valla tutucu demişsiniz de anlattıklarınız tutucu aileyle bağdaşmıyor. Aklım almıyor,kızı bu halde iken nasıl bu durumda kızlarını kurtarmıyorlar.
Dışardan öyle gözükmeye calısıyolar diyiyim size.çünkü bi kızları boşandı 1 sene olmadan. Başka birine verdiler.elalem laf etmesin diye böyle geri kafalı vicdansızlar.kadında belki bundan korkuyodur beni zorla verirler tutmazlar evde diye ki ailesi öyle.Malesef insanın arkasında ailesi yoksa hiçbişey yapamaz aile gercekten çok önemli.

Cnm sen bana niye atar yapıon ki :)
Ben sadece kadına saf demesine delirdim.
Nikahlı eşin yaptığı şey çocuklarını düşünmek olsada ,tabikide tekmeyi basmalı ki bu konuda burda bisürü yorumum var bu şekilde...
Erkekleri bu hale biz getiriyoruz zaten orası kesin...

Allah sizin gibileri bildiği gibi yapsın. Hiç adam kalmadı di mi? İlla evli olacak!

Karısının tek derdi para demek. Senin derdin ne acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…