dediğiniz doğru olsaydı boşanır bir güzel de tazminatını nafakasını alır kafası rahat hayatına bakardı.sizi ya da kocası olacak şerefsizi çekmezdiHaklısınız da uzaklaştırma aldırdığım halde durmadı karısı herşeyi bildi yazıştık kavga ettiler ama hiç inanmadı yada görmemezlikten geldi zaten para ver başka bişey istemiyor öyle kadın gezme tek derdi
Yanlış anlamışsın canım....destek istemiş... çözüm önerisi bekliyor.Ha gelin beni yerden yere vurun, ağzıma ağzıma çakın, örseleyin diye konu açmış yani bu arkadaşımız.
tüh ben kaçırdım :) çekirdekte vardı oysa (papağan çekirdegi )Çayımıaldım geldim
Konu sahibi şimdi de kadın hastalıklarında forumda....demek ki hasta da olmuş...
Beni engellemiş galiba ben göremiyorum profiliniKonu sahibi şimdi de kadın hastalıklarında forumda....demek ki hasta da olmuş...
Uuu karısıyla geceleri çok ayıp şeyler yapıyorlardır şimdi
Ağzından bile opmustur ha !
Uff fena.
Amiin ama inanın benimde şahit olduğum olaylar var,ve ne mutlu ki aldatılan ve terkedilen kadınlar yeni ve hayırlı insanlarla yuva kurdular sonradan. İnşallah tüm kadınlar bu mutluluğu yaşar.hem de ne iğrenç. ilk karısı da o kadar güzel o kadar hanimefendi o kadar kendini bilen biriydi ki. su gibiydi ya.
allah mutlu etsin bundan sonra o kadini ve aldatilan bütün kadınları
Yahu yemin ediyorum ben bu insanları anlayamıyorum, bırakın bizim toplumumuzu yabancı toplumlarda bile metresler hiçbir şekilde kabul edilmiyor,özellikle çocuklar tarafından.Oda diyordu ki "evleneceğim adamın çocukları ilerde beni suçlar mı"
Evli adamla birlikte olduğu için...
O konu sahibi düğün aşamasındaydı
Yuuuuuh ! Pes artik dunyanin civisi cıkmış gercekten tabi boylesine tatli gelen para yaziklar olsun akilli kadin olsalar yani parayi sevmeye bisey demiyorum,bende severim,kim sevmez ki?, önce aşık olurlar sonra evlenirler o zengin adamla :)
Ayrılmayı denedim ama bırakmadı diye birşey yok ayrilmadım var. Ne kadar severseniz sevin ne kadar mükemmel bir ilişkiniz olursa olsun asla mutlu olamazsınız .üstelik eşini aldatan adama nasıl guveniyorsunuz. En önemlisi böyle Bir şeyi kendinize yapmayın . Gerekiyorsa il değiştirin uzaklaşın ama kensinize böyle birşey yapmayın . Ah almak dünyadaki en ağır bedelleri yaşatır size .Evli biriyle beraberim ikimizde çok seviyoruz ayrılmayı çok denedim ama bırakmadı bırakmıyor da onu diğerinin yanına gönderdiğimde deli oluyorum sizce ne yapmalıyım
İğrençler birbirlerini bulmuşlar ama,yuva yıkanın yuvası olur mu? Olmaz. Aşkmış,aşk böyle iğrenç insanların yaşayabileceği bir şey değil.Allah böylelerinin cezasını versin bi akraba eşimin tarafı adam adam değilde konu için yazayım.evli 5 çocuğu var severek aldı karısını ama alt komşuyla yatıp kalkıyo kadında evli annesi altta oturuyo annesine kalmaya diye geliyo kocasına öyle diyor bu serefsizle yatıp kalkıyo.adi köpekte bunu anlatıyo yok böyle yaptık yok şurası şöyle diye kocasında iş yokmuş benim gibi değilmiş falan arkadaslarına anlatıyo adi kadında kocasını boşuyo bunun için şimdi hala devam ediyo ilişkileri ve ben bu kadının geçmiştede ne b.k olduğunu biliyorm şerefsizde biliyo tabi snra ne mi oluyo aşık olmuş şerefsiz 5 çocuğunu karısını bırakıp bunu alcakmış.ya sen kocasının altından kalkıp senin altına gelen kadına bide kocasını sana altadan kadını nasıl karım dersin nasıl mide var. Nasıl ahlaksızlık Allahım neolur ilahi adaletini göster ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?