Nasıl kurtulurum 😔

dediğiniz doğru olsaydı boşanır bir güzel de tazminatını nafakasını alır kafası rahat hayatına bakardı.sizi ya da kocası olacak şerefsizi çekmezdi

Buradaki konuları göre göre bir gün delireceğim kendi kocama işlemediği suçun hesabını soracağım

Psikolojimi bozdular arkadaş. Evli adamla yatan, karısı neden boşanmıyor diyen mi dersin, evli bir adamla beraberim seviyorum diyen mi?

Cinsiyetsizlik diye bir şey yok mu ya, kadın da olmak istemiyorum artık.

hem de ne iğrenç. ilk karısı da o kadar güzel o kadar hanimefendi o kadar kendini bilen biriydi ki. su gibiydi ya.

allah mutlu etsin bundan sonra o kadini ve aldatilan bütün kadınları
Amiin ama inanın benimde şahit olduğum olaylar var,ve ne mutlu ki aldatılan ve terkedilen kadınlar yeni ve hayırlı insanlarla yuva kurdular sonradan. İnşallah tüm kadınlar bu mutluluğu yaşar.

Oda diyordu ki "evleneceğim adamın çocukları ilerde beni suçlar mı"
Evli adamla birlikte olduğu için...

O konu sahibi düğün aşamasındaydı
Yahu yemin ediyorum ben bu insanları anlayamıyorum, bırakın bizim toplumumuzu yabancı toplumlarda bile metresler hiçbir şekilde kabul edilmiyor,özellikle çocuklar tarafından.

üçüncü baya salak biseydi ya. iki kolu bilezik dolmus onlara baktikca mutlu oluyodu.

parayi ben de severim de herseyin bi serefi onuru olmali tabiki. haklsiniz sonuna kadar

Allah böylelerinin cezasını versin bi akraba eşimin tarafı adam adam değilde konu için yazayım.evli 5 çocuğu var severek aldı karısını ama alt komşuyla yatıp kalkıyo kadında evli annesi altta oturuyo annesine kalmaya diye geliyo kocasına öyle diyor bu serefsizle yatıp kalkıyo.adi köpekte bunu anlatıyo yok böyle yaptık yok şurası şöyle diye kocasında iş yokmuş benim gibi değilmiş falan arkadaslarına anlatıyo adi kadında kocasını boşuyo bunun için şimdi hala devam ediyo ilişkileri ve ben bu kadının geçmiştede ne b.k olduğunu biliyorm şerefsizde biliyo tabi snra ne mi oluyo aşık olmuş şerefsiz 5 çocuğunu karısını bırakıp bunu alcakmış.ya sen kocasının altından kalkıp senin altına gelen kadına bide kocasını sana altadan kadını nasıl karım dersin nasıl mide var. Nasıl ahlaksızlık Allahım neolur ilahi adaletini göster ne olur

Evli biriyle beraberim ikimizde çok seviyoruz ayrılmayı çok denedim ama bırakmadı bırakmıyor da onu diğerinin yanına gönderdiğimde deli oluyorum sizce ne yapmalıyım
Ayrılmayı denedim ama bırakmadı diye birşey yok ayrilmadım var. Ne kadar severseniz sevin ne kadar mükemmel bir ilişkiniz olursa olsun asla mutlu olamazsınız .üstelik eşini aldatan adama nasıl guveniyorsunuz. En önemlisi böyle Bir şeyi kendinize yapmayın . Gerekiyorsa il değiştirin uzaklaşın ama kensinize böyle birşey yapmayın . Ah almak dünyadaki en ağır bedelleri yaşatır size .

İğrençler birbirlerini bulmuşlar ama,yuva yıkanın yuvası olur mu? Olmaz. Aşkmış,aşk böyle iğrenç insanların yaşayabileceği bir şey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…