Gitti gitti ban yediöffff
sıktın konu sahıbı
bı gıt ya
Gitti gitti ban yedi
Başka bir konuda da evli erkeklerle olan kadınlara laf etmiş kulakları çınlasınbırde pişkin pişkin anlatmıs yazmıs utanmadan
gece gece sinirimi bozdu :)
Derler ya ors...adı aşk olmuş.en kötüsüde karısı biliyo ve bişey yapamıyo.ben çok gözdağ verdim o iki adi şerefsizede sonra dedim belki Rabbim böyle olmasını istiyor ikiside birbirini bulmuş cezalarını birbirine verecekler belkide dedim.ayrıca Adi ahlaksız kadının annesi babasıda biliyorİğrençler birbirlerini bulmuşlar ama,yuva yıkanın yuvası olur mu? Olmaz. Aşkmış,aşk böyle iğrenç insanların yaşayabileceği bir şey değil.
Ailesi tepki vermiyor mu? Allah herkese hayırlı evlat versin.Derler ya ors...adı aşk olmuş.en kötüsüde karısı biliyo ve bişey yapamıyo.ben çok gözdağ verdim o iki adi şerefsizede sonra dedim belki Rabbim böyle olmasını istiyor ikiside birbirini bulmuş cezalarını birbirine verecekler belkide dedim.ayrıca Adi ahlaksız kadının annesi babasıda biliyor
Sizin gibilere kendi Cehenneminizde yanın denir başka diyecek bir şey bulamadımEvli biriyle beraberim ikimizde çok seviyoruz ayrılmayı çok denedim ama bırakmadı bırakmıyor da onu diğerinin yanına gönderdiğimde deli oluyorum sizce ne yapmalıyım
Yaa zaten onlarda öyle bi aile.keşke boşanmadan kocasına bişekilde söyleseydim.burası küçük bi yer herkes biliyo nedeyse bi adam yüzğnden kocasını bıraktını.ben bile hazmedemiyoken bunu o şerefsiz nasıl hazmediyo acaba kocasnın altından kalkıp onun altına geldini ve kocasıyla onu yatak olarak kıyaslıyo nasıl hazmediyo.karısıda okadar güzelki 5 çocuğa rahmen manken gibi tesettirlü namazında kuranında adamı temizliyo giydiriyo yolluyo ve öbür adi kadın karınla yatmıcaksın diyo adammda tiyatmıyo hatta bi ses duyarsa apartmanda karınlamı yatıyon yoksa diye arıyomuş adi şerefsizde bu kadar adi ki bunları anlatıyo ve öyle birini karım yapcam diyo.anlattım rahatladım çok rahatsızım bu konuda eşimede yasak koydum o şerefsizle konuşmucaksın diye.Ailesi tepki vermiyor mu? Allah herkese hayırlı evlat versin.
Ben işte böyleleri yüzünden geçmiş konu ve mesajlar silinmesin diyordum.Al işte fake olmanın da bir adabı olmalı yahu :)
Diğeri derken ?Evli biriyle beraberim ikimizde çok seviyoruz ayrılmayı çok denedim ama bırakmadı bırakmıyor da onu diğerinin yanına gönderdiğimde deli oluyorum sizce ne yapmalıyım
Yazıklar olsun hiç vicdan kalmamışEvli biriyle beraberim ikimizde çok seviyoruz ayrılmayı çok denedim ama bırakmadı bırakmıyor da onu diğerinin yanına gönderdiğimde deli oluyorum sizce ne yapmalıyım
Kadın saf gibi inanıyor mu?Vallahi yaptım ne yapıyor ediyor üste çıkıyor yalan deyip kandırıyor saf gibi inanıyor kadın peşine düşmüyor
En iyisini yapmışsınız,ahlaksız insanlarla görüşülmemeli. Ayrıca Allaha havale etmek gerekiyor böylelerini,Allah yarına bırakır yanına bırakmaz.Yaa zaten onlarda öyle bi aile.keşke boşanmadan kocasına bişekilde söyleseydim.burası küçük bi yer herkes biliyo nedeyse bi adam yüzğnden kocasını bıraktını.ben bile hazmedemiyoken bunu o şerefsiz nasıl hazmediyo acaba kocasnın altından kalkıp onun altına geldini ve kocasıyla onu yatak olarak kıyaslıyo nasıl hazmediyo.karısıda okadar güzelki 5 çocuğa rahmen manken gibi tesettirlü namazında kuranında adamı temizliyo giydiriyo yolluyo ve öbür adi kadın karınla yatmıcaksın diyo adammda tiyatmıyo hatta bi ses duyarsa apartmanda karınlamı yatıyon yoksa diye arıyomuş adi şerefsizde bu kadar adi ki bunları anlatıyo ve öyle birini karım yapcam diyo.anlattım rahatladım çok rahatsızım bu konuda eşimede yasak koydum o şerefsizle konuşmucaksın diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?