Nasıl kurtulurum 😔

İğrençler birbirlerini bulmuşlar ama,yuva yıkanın yuvası olur mu? Olmaz. Aşkmış,aşk böyle iğrenç insanların yaşayabileceği bir şey değil.
Derler ya ors...adı aşk olmuş.en kötüsüde karısı biliyo ve bişey yapamıyo.ben çok gözdağ verdim o iki adi şerefsizede sonra dedim belki Rabbim böyle olmasını istiyor ikiside birbirini bulmuş cezalarını birbirine verecekler belkide dedim.ayrıca Adi ahlaksız kadının annesi babasıda biliyor

Genelde burası siZin gibiler yuzunden dertli evli adamın peşini bırakın !! Bekarların suyu mu çıktı yahu??!!!

Ailesi tepki vermiyor mu? Allah herkese hayırlı evlat versin.

Evli biriyle beraberim ikimizde çok seviyoruz ayrılmayı çok denedim ama bırakmadı bırakmıyor da onu diğerinin yanına gönderdiğimde deli oluyorum sizce ne yapmalıyım
Sizin gibilere kendi Cehenneminizde yanın denir başka diyecek bir şey bulamadım

Bu nasıl bir pişkinlik seviyesi?
Alıntıları okudukça sinirim tepeme çıktı!
Fake olduğuna inanmak istiyorum zira 3 ayda bir metresi olduğunuz kişiyi ait olduğu "nikahlı karısının" yanına göndermek isteme hakkını kendinizde bulmanıza baya bi tüküreceğim!

Ailesi tepki vermiyor mu? Allah herkese hayırlı evlat versin.
Yaa zaten onlarda öyle bi aile.keşke boşanmadan kocasına bişekilde söyleseydim.burası küçük bi yer herkes biliyo nedeyse bi adam yüzğnden kocasını bıraktını.ben bile hazmedemiyoken bunu o şerefsiz nasıl hazmediyo acaba kocasnın altından kalkıp onun altına geldini ve kocasıyla onu yatak olarak kıyaslıyo nasıl hazmediyo.karısıda okadar güzelki 5 çocuğa rahmen manken gibi tesettirlü namazında kuranında adamı temizliyo giydiriyo yolluyo ve öbür adi kadın karınla yatmıcaksın diyo adammda tiyatmıyo hatta bi ses duyarsa apartmanda karınlamı yatıyon yoksa diye arıyomuş adi şerefsizde bu kadar adi ki bunları anlatıyo ve öyle birini karım yapcam diyo.anlattım rahatladım çok rahatsızım bu konuda eşimede yasak koydum o şerefsizle konuşmucaksın diye.

Cok istemiyosaydiniz eşine gidip kocaniz pesimi biraksin diyebilirdiniz sizinde isinize gelmiş gibi. Yazik

Evli biriyle beraberim ikimizde çok seviyoruz ayrılmayı çok denedim ama bırakmadı bırakmıyor da onu diğerinin yanına gönderdiğimde deli oluyorum sizce ne yapmalıyım
Diğeri derken ?
Diğeri sen oluyorsun farkında misin
Bi bitmediniz ....

diğerinin yanı mı? diğeri diye nitelendirdiğin kişi adamın karısı farkında mısın? gerçekten seven adam karısını da çocuğunu da seni de zor durumda bırakmadan ayrılır, ne gerekiyorsa yapar. bazen biz kadınlar kendimizi kandırırız aslında. dünyanın en iyi adamı o, aksini düşünen herkes düşman gibi gelir. adamı içimizde aklamak için herşeyi ama herşeyi yaparız. aslında o öyle biri değil deriz, ama aslında maalesef adam tam da öyle biridir, şerefsizdir.

Bugün eşini seninle aldatıyor.
Yarın seni bir başkası ile aldatacak.
Nerden mi biliyorum?
Bunu aklı olan herkes bilir....

Vallahi yaptım ne yapıyor ediyor üste çıkıyor yalan deyip kandırıyor saf gibi inanıyor kadın peşine düşmüyor
Kadın saf gibi inanıyor mu?
Bir kadın ,kocasının onu aldattığını bilir...
Sadece cocukları için sabrediyor.
Yani saf dediğiniz kadın , aslında annelik duyguları ile hareket ediyor yani saflığından değil , inanıyormuş gibi yapıyor.
Kadını geçtimde çocuklarının gözyaşlarına sebep olursanız iki yakanız bir araya gelmez.

Kendinizi o kadını yerine koyun.Sonra zaten bizim bişey dememize gerek kalmaz.Allah ıslah etsin diyorum sadece.

Başka adam kalmamıştı yapışacak çünkü

En iyisini yapmışsınız,ahlaksız insanlarla görüşülmemeli. Ayrıca Allaha havale etmek gerekiyor böylelerini,Allah yarına bırakır yanına bırakmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…