- 3 Eylül 2012
- 21.890
- 57.777
- 798
Sakinlikle alakası ne? Kadına ağzına geleni saymadigin zaman sakin mi oluyorsun demek oluyor. Bir de konuya hiç inanmadım onun için konu sahibine yorum yapmak istemedim tabii ama sizin yorumunuz gerçek. Ben de ciddi olup olmadığınizi merak ettim.Çevremde bunun çok örneğini gördüğüm için sizin gibi sakin kalamıyorum kusura bakmayın.Ayrıca burda tartışılıcak şey benim yorumum değil
Istesem de ayrılamıyorum ne demek? Nedeni nedir bunun?Artık istesemde ayrılamıyorum onları aştık evet size katılıyorum gitmesine katlanamıyorum artık üç ayda bir göndermek istiyorum
Senin gibiler midemi bulandırıyor derde bak bu mu derdin..o adam da ş.....in teki.bak kıyamam sana eve gidiyor hemi seni bırakıp ne ayıp sey insan bunu yapar mıEvli biriyle beraberim ikimizde çok seviyoruz ayrılmayı çok denedim ama bırakmadı bırakmıyor da onu diğerinin yanına gönderdiğimde deli oluyorum sizce ne yapmalıyım
Sende onunla birlikte git....Evli biriyle beraberim ikimizde çok seviyoruz ayrılmayı çok denedim ama bırakmadı bırakmıyor da onu diğerinin yanına gönderdiğimde deli oluyorum sizce ne yapmalıyım
İşte bu yüzden çabalıyorum o terketmeden ben ediyim kendimi bir adım geride tutuyorum bıktırmaya çalışıyorumIstesem de ayrılamıyorum ne demek? Nedeni nedir bunun?
Göndermek istemek ya da istememek gibi bir hakkınız yok ki. Adam evli. Bunun ötesi var mı sizce? Çok üzgünum ama adam sizin gibi zaman geçireceği birini buluncaya kadar sizinle devam edecek, karısından ayrılmayacak. Muhtemel durumda terk edecegi ilk kişi sizsiniz. Hiç mi saygı duymuyorsunuz kendinize?
Aslaaa Allah korusunHangi seven kişi sevdiğinin 2. Kadın olarak (bunun tabiri başka da neyse )görülmesini ister ki bu çarpık ilişkide Olan yine çocuklara oluyor adam gitmesin diye çocuk yapmazsınız inşallah
Site kurallarında büyük harfle yazmak yasak
Siteden uzaklaştırma sebebi hatırlatıyım didim
Elimden gelen her yolu denicem tşk ederimYa kendini düşün bu adamda vakit kaybedip mutsuz olacaksin, bir an önce kesinlikle alakani kes bu iş uzadıkça can sıkar , kendin için ve karısı için ayrıl.ulasamasin sana.
Kadın zina davası açsa ne yapacaksınız rezillik iyice kadının çektiğini düşünmüyorsunuz çocukları düşünmüyorsunuz kendinizi düşünün bariAslaaa Allah korusun
Umarım seni paspas ettiği günler yakındır.Evli biriyle beraberim ikimizde çok seviyoruz ayrılmayı çok denedim ama bırakmadı bırakmıyor da onu diğerinin yanına gönderdiğimde deli oluyorum sizce ne yapmalıyım
He Allah'ı biliyorsun yani.Aslaaa Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?