- 10 Ağustos 2020
- 554
- 529
- 18
- 33
- Konu Sahibi Birkadiningunlugu
-
Özgür hissetmiyorum ki kendimi. Maddi özgürlüğüm yok ve ben bazen ya atanırım ya ölürüm moduna giriyorumMutluluğu şarta bağlamayın
2021 e girebiliyorum. A grubundan da egitim bilimlerinden de girebiliyorum. Bunun kararını da veremedim. A grubu önceden hazırladığım bir alan, egitim bilimlerine ise baştan başlamam lazım. Gygk sorunum pek yok. Nasil nereden başlasam bilmiyorum. Ders çalışmayı normalde cok severim fakat karamsarlık sardı2021 kpssye girebiliyo musunuz sadece cift yillar mi yoksa? Eger 2021 icinse biraz dinlenip kafanizi toplayin sonra ufak ufak program olusturup başlayın.
2022 icinse bi iki ay daha kendinize izin verebilirsiniz.
Nasil motive olurum diye bisey yok bodoslama atlicaksiniz ben de hazirlaniyorum. Motive değilim ama mecburiyetten calisiyorum.
Ha en buyuk motivasyon ozel sektör bence orda iki kurusa yaptiklari muameleyi görünce dersi seve seve calismaya basladim ben
Valla hersey bakış acısı ile ilgili. Ben iyi kazanan bir kadınken işi tamamen bıraktım. Kocamdan harclık alıyorum. Afiyetle de harcıyorum hiç de gocunmuyorum. Eğer eşiniz al harca diyecek kadar adamsa ki zaten öyleymiş bunda gocunacak ne var.Özgür hissetmiyorum ki kendimi. Maddi özgürlüğüm yok ve ben bazen ya atanırım ya ölürüm moduna giriyorum
Eger alan sinavina giriyosan bence alana agirlik ver alani olanlar ordan fark atiyo genelde..2021 e girebiliyorum. A grubundan da egitim bilimlerinden de girebiliyorum. Bunun kararını da veremedim. A grubu önceden hazırladığım bir alan, egitim bilimlerine ise baştan başlamam lazım. Gygk sorunum pek yok. Nasil nereden başlasam bilmiyorum. Ders çalışmayı normalde cok severim fakat karamsarlık sardı
Kendi işinize sahip olmanız kendi paranızı kazanmaminız tabi ki çok önemli ama tüm mutluluğunuzu KPSS'ye bağlamayın bence de.
Anladığım kadarıyla çalışıyorken işten çıkarılmamışsınız. Zaten çalışmıyormuşsunuz. Eşinizden para almak ve harcama yapmak zorundasınız bu durumda yani.
Bunu bu kadar dramatikleştirmeyin.
İşe girince de mutlu olacağınızın bir garantisi var mı?
Yok.
Kendi paranızı kazanmak önemli ama mutluluğu tek bir olaya bağlamayın.
Ailem tarafından aşılanmış bir düşünce belki. Ailem maddi özgürlüğüm olmadan evlenmemi hiç istemedi. Cocuklugumdan beri de kimseye muhtac olma diyerek büyüttü. Annem hep kendi ayaklari üzerinde duran bir kadın oldu. Anneannem de öyle.. ben suan kendimi eksik hissediyorum çünkü bilincaltim ve bilincim bana ögretileni dogru kabul ediyorValla hersey bakış acısı ile ilgili. Ben iyi kazanan bir kadınken işi tamamen bıraktım. Kocamdan harclık alıyorum. Afiyetle de harcıyorum hiç de gocunmuyorum. Eğer eşiniz al harca diyecek kadar adamsa ki zaten öyleymiş bunda gocunacak ne var.
O sizin pişirdiğiniz yemeği yemeye ar ediyor mu?
Kadınların bu kadar ekonomik özgürlük derdinde olmasını bunun için mutsuz olmasını anlamıyorum. Bırakın adam imkanı varsa yasatsın sizi.
Kusura bakmayın ama sizin ki biraz züğürt tesellisi. Bu kadar yıl kpssye giren insan alan mı gkgy mi diye düşünmez bile. Çünkü bilir ki gk gy ile atanmak çok ama çok zordur. Madem ya kpss ya ölüm modundasnız bari düzgün çalışında emekleriniz heba olmasın..Depresyon ve takıntı boyutuna ulaşıyor bendeki maddi özgürlük isteği. Evet evlenmeden önce çalışmıyordum ama hep kpss ye çalışıyordum. Emeklerin ziyan olmasi da takıntımın oluşmasında etkili. Mutluluk ve atanmak arasındaki bağı zihnimde kurmuşum, ona inanmışim. Degistiremedigim düşüncelerimin ürünü
İsterseniz psikolojik yardım alınDepresyon ve takıntı boyutuna ulaşıyor bendeki maddi özgürlük isteği. Evet evlenmeden önce çalışmıyordum ama hep kpss ye çalışıyordum. Emeklerin ziyan olmasi da takıntımın oluşmasında etkili. Mutluluk ve atanmak arasındaki bağı zihnimde kurmuşum, ona inanmışim. Degistiremedigim düşüncelerimin ürünü
Eger alan sinavina giriyosan bence alana agirlik ver alani olanlar ordan fark atiyo genelde..
Kendini en iyi sen bilirsin yavas yavas basla kendini sıkmadan. Sana zor gelen dersleri en sona birakma en buyuk hata olur. Ben günde 2 ders caliscak sekilde program yapmistim hem sıkılmiyodum ama benim gygk var sadece. Kendine gore revize et.
Para konusunda seni cok iyi anliyorum ben de calismak cok istiyorum bi insana maddi olarak muhtac olmak en nefret ettigim sey.
Gygk yı hallettim. Ben iki universite mezunuyum. Biri iibf biri de öğretmenlik. Senelerdir iibf den girdim. Yani a grubundan. Hatta bu sene de girecektim hastalandığım icin giremedim. Öğretmenlikten de yeni mezun oldum. Kararsızlığım bu konuda. Ikisini bir arada götürememKusura bakmayın ama sizin ki biraz züğürt tesellisi. Bu kadar yıl kpssye giren insan alan mı gkgy mi diye düşünmez bile. Çünkü bilir ki gk gy ile atanmak çok ama çok zordur. Madem ya kpss ya ölüm modundasnız bari düzgün çalışında emekleriniz heba olmasın..
Dost acı söyler kusura bakmayın
Bu arada bari düzgün çalışın demişsiniz. Yüksek puan alıp senelerdir atanamayanlardan haberiniz yok sanırım.Kusura bakmayın ama sizin ki biraz züğürt tesellisi. Bu kadar yıl kpssye giren insan alan mı gkgy mi diye düşünmez bile. Çünkü bilir ki gk gy ile atanmak çok ama çok zordur. Madem ya kpss ya ölüm modundasnız bari düzgün çalışında emekleriniz heba olmasın..
Dost acı söyler kusura bakmayın
İyi de İİBF den atanmak çin seddinin üstünden atlamaktan çok daha zor. Bu ülkede neredeyse herkes İİBF mezunu.Eğer tarih coğrafya fen bilimleri alanı dışında ki öğretmenlik lerden birinden mezunsanız atanmanız çok kolay ama yine alan sınavına girmeniz lazım...Gygk yı hallettim. Ben iki universite mezunuyum. Biri iibf biri de öğretmenlik. Senelerdir iibf den girdim. Yani a grubundan. Hatta bu sene de girecektim hastalandığım icin giremedim. Öğretmenlikten de yeni mezun oldum. Kararsızlığım bu konuda. Ikisini bir arada götüremem
Bende onu diyorum yazdım zaten iibfden illa da atanacağım noktasındaysanız bu ülkenin yarısından çoğu İİBF mezunu zaten... Hani mantıken ben iibfden atanma konusunda çok umutlu olmazdım. Olmaz demiyorum ama ihtimal çok çok düşük. Gerçekçi olalımBu arada bari düzgün çalışın demişsiniz. Yüksek puan alıp senelerdir atanamayanlardan haberiniz yok sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?