- 10 Ağustos 2020
- 554
- 529
- 18
- 33
- Konu Sahibi Birkadiningunlugu
Sorun şu ki ben şuan ev hanımıyım kpssye çalışıyorum. Ev hanımı olma durumumu sorun olarak görüyorum. Şuan evde rahatım. Kendi çalışma odam, kitaplarım,boş vaktim var. Ama senelerdir kpss ye calışmaktan ve hep bir sorun çıkmasından (vefat, düşük, hastalık gibi) çok yoruldum. Yine olmazsa diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Olmazsa ben bu hayatta mutlu olamam. Olmazsa ben evliliğimde de mutlu olamam. Şuan bile kendi paramı harcamıyorum diye triplere giriyorum. Eşim sana para veriyorum harca diye ama harcamıyorsun diyor. Harcayamıyorum. Evlenmeden önce bu kadar kafaya takıp bunalıma gireceğimi düşünmüyordum. Bir seneye kalmaz atanırım diyordum. Hastalık durumundan sınava girmek nasip olmadı. Iş aradım bulamadım korona peydah oldu. Bu arada üç tane de düşüğüm oldu bir sene içinde.
Kısaca ben artık çok yoruldum kpss çalışmaktan ama bir yanım da çok çalışmak istiyor. Plan yapayım düzenli çalışayım istiyorum sadece icimde bir bunalmışlık hali var bana engel oluyor.Eşim olacak pes etme diyor. Nasıl motive olabilirim?
Kısaca ben artık çok yoruldum kpss çalışmaktan ama bir yanım da çok çalışmak istiyor. Plan yapayım düzenli çalışayım istiyorum sadece icimde bir bunalmışlık hali var bana engel oluyor.Eşim olacak pes etme diyor. Nasıl motive olabilirim?